Şimdi Ara

Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapan kişi dindar görünümlü olsa ateistler doluşup İslam'a saldırırlardı. Bak sizin içinizden de neler çıkıyor. Biz de tüm Chp'liler sapık diye genelleme yapalım mı şimdi! Yukarıda biri gene tarikat, cemaat diye saçmalıyor. Pislik kendi içinizden çıkınca hiç üstünüze alınmıyorsunuz ama öyle yağma yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birilerinin işi gücü YALAN DOLAN-ALGI işte...

Hangi olay olursa olsun tacizciyi veya Tecavüzcüyü savunan mı olur buralarda.

Orada körlemesine Kuruma Vakıfa veya şirkete partiye saldıranlara söylenen lafları çarpıtıyor bazıları inat ile. Olaylar şahsidir ve kurum o kişiye sahip çıkmadığı sürece kurumu bağlamaz suçlar bu kadar basit.

Bu olaydada kimse CHP'ye bir şey demiyor. Suçlar şahsidir. Yeterki SUÇLULULARI PARTİNDEN BARINDIRMA UZAKLAŞTIR DENİYOR.

Ama muhalefetin ana sorunu bu tarz işlerde Partiden ihraç yapmaması. Üstüne bazende savunması. Aynısı bu yolsuzluk davalarındada oluyor daha önceleri bu Edirne Milletvekilinde flanda olmuştu. Partiden ihraç edersin olur biter. Mahkeme sonuçlanınca AKLANIR GELİR partiye geri aklamazsa dışarda kalır. Sistem bu kadar basit.

Ama birileri o kadar sığ bakıyor ki olaylara Ensar Vakfında taciz tecavüz mü var Hepsi Tecavüzcü. Bir camide tacizmi oldu bütün Müslümanlar öyle zaten bütün Camiler kapatılsın. Veya ne bileyim bir Kürt bir kadınamı tecavüz etti zaten hepsi böyle gibi saçma sapan söylemler. Hayata böyle bakılmaz ama birileri öğrenemedi gitti. Her şeye şiyasi nefret ve karşıtlık ile bakan bir kitle var.

Bu olayda ama abiii AKP'de de suç var yok Ensarda da bu var Meclistede şu olmuştu diye savunmamı olur. 45-50 yaşında adam yanında çalışan çaycının 15-16 yaşındaki kızına gece 03:30 sularında mesajlar atmışsa YANLIŞ ARKADAŞ BU KADAR basit bunu demek bu kadar zor olamamalı...

• şu dilli şahsa bi soruverin bi zahmet. beni bloklamış sanırım. ben soramıyorum. muhalafet nasıl yapılıyor bi anlatıversin. sürekli akapeyi savunmaktan bıkmamış mı?

16 yaşındaki kız çocuğuna gece saat 03.24'te taciz mesajı atmış, gözaltına alınmış...

CHP ilçe teşkilatı adliye önünde alkışlar eşliğinde

"Dik dur eğilme, Görele seninle" diye tezahürat yapıyor.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • 4 gün oldu CHP'nin yapamadığını gene Devlet yapmış ve İçişleri Bakanlığı kararı ile bu belediye başkanı geçici olarak görevden alınmış. ( CHP halen istifasını isteyecekte görevden alacakta ölme eşeğim ölme gerçekten yazık...)

Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Şubat 2026; 17:17:29 >

MHP'li il başkanı da taciz etmişti. Tutuklanmadı nedense.

Buna da yorum atarsın artık

Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandıx (formerly twitter)
    Haber Aktif (@haberaktifcom) on X
    https://x.com/haberaktifcom/status/2022183689573310573

Ben bugüne kadar ateistlerin toplanıp adam dövdüğünü görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • AKP ve CHP arasında farkı özetleyen bir haber...

CHP yönetimi 16 yaşında kıza gece 03:30 da mesajlar attığı iddie edilen belediye başaknı ihraç edemez iken.

AKP bir belediye başkanıın evli iken özel kalemi ile aşk yaşadağı iddiaları üstüne hemen harekete geçmiş. ( Aslında gayet ikisininde yetişkin olduğu ve kendi rızası olan ilişkide bile evli bir belediye başkanı bunu yapamaz diye İhraç talebi ile disipline sevk etmiş belediye başaknını.

CHP ile AKP arasındaki ana fark tam olarak bu işte...

Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandıx (formerly twitter)
    Haber Filesi (@haberfilesi) on X
    https://x.com/haberfilesi/status/2022328481388839361
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.