Şimdi Ara

Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Hasbi Dede, sosyal medya üzerinden paylaştığı öne sürülen bir mesajla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında "cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16 yaşındaki bir kıza attığı mesajlar

-Sakın annene söyleme

-Beni beğeniyor musun

-Sence nasıl görünüyorum

-Etkiliyorsun beni

-Sevgilin olabilir, sorun yok

ensonhaber
    Lise öğrencisine taciz: CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede tutuklandı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-gorele-belediye-baskani-hasbi-dede-tutuklandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 11 Şubat 2026; 13:3:59 >

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v

• Konuşmalar burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie

• CHP'den kovulmalı.

• Böyle işlerin partisi olmaz. CHP'nin bu adamı hemen açığa alması ve dava sonuçlanana kadar partiden ihraç etmesi gerekir... ( Ama tam tersi İlk gözaltı sonrası CHP millletvekilleri ve İl başkanı belediye başkanının çıkışta karşılamış flan yazıyor bazı sitelerde. Arkanızdayız başkanım flan diyorlarsa yazık... )

Not: Bu adam bu kadar cahil mi acaba Kız 16 yaşında olduğunu söylediği halde mesajlaşmaya devam ediyor hemde gece 03:30 unda flan. Bu mesajlar belge olarak kalacak bunlar önüme çıkar diye hiç mi düşünmez. Biraz garipte gelmedi değil.

Şu şerh i düşmek isterim belediye başaknı ifadesinde Sosyal medya hesaplarını ben kullanımıyorum hepsi danışmanlarda demiş ! Bana kumpas kuruyorlar asıl mağdur benim demiş sözde. O hesaplara en son kim girmiş nerden girmiş hangi telefın hangi PC kolayca çıkar heralde mahkeme sürecinde.

Başkan Dede ifadesinde belediyede basın yayınla uğraşan 5 kişilik personeli olduğunu, onları işten çıkarmayı düşündüğünü belirterek, "Henüz onlara söylemedim ama işten çıkarmayı düşünüyordum, bana kumpas kurmuş olabilirler. Ben değil onlar yazmıştır" dedi.

Tabi yazışmalar başta sosyal medyadan başlayıp ilk kontağı ordan kurmaları devamında 16 yaşında kızın telefonunu alıp sonra Whatsapptan devam ediyor. Whatsapp sonuçta sadece adamın telefonunda. WhatsapWeb bir PC'de açık olsa bu anlaşılır mı acaba mesajların nerden yazıldığı emin olamadım. Ama çok safça bir hareket gibi geldi bana Koca belediye başkanı çaycının ufak kızına whatsapptan mesaj yazacak kadar.

( Ama CHP genel başkanı bu yayınlanır diye düşünemiyor Whatsapptan Küfür yazıyorda belediye başaknmı yazmayacak diyede düşünmüyor değilim diğer taraftan. )

• Meclis'te stajyer kızlara cinsel tacizde tahliye neden çıktı? Kesin AKP'li vekillerde vardır aralarında

Ama
    Bu yazılanlar tutuklu yargılanmayı gerektiriyormu?
    Yani başkası bunu yapsa tutuklu mu yargılanacaktı?!
    Sorun bence bu.

CHP belediye başkanı TACİZ ETMİŞ.

ALOOOOOOO

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Mesela bu meclis lokantasındaki Stajer muhabbetindede bu olay benzer gibi oradaki 5 sanık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olmuştu. Tutuksuz yargılama devam ediyordu.

Orada da 16-17 yaşlarındaki stajerlere karşı niteliksiz cinsel taciz iddia vardı işte. Bu tarz mesaj atma sevgili olmaya çalışma flan diyerekten Onlar 2-3 ay tutuklu kalmıştı bu başkanda ilk duruşmaya kadar tutuklu kalabilir.

Tabii her dava kendi içinde değişir mahkeme bu olayı neye sokacak bilemeyiz.

Düz sarkıntılık mı diyecek düz taciz mi diyecek. yoksa "çocuğa karşı cinsel taciz" mi diyecek. Bunlarda ceza kısmen az ama "çocuğun cinsel istismarı" derse cezası çok ağır ama burda öyle bir durumda yok gibi kızla cinsel ilişki yok sadece 16 yaşında kıza mesaj atmadan da 15 yıl üstü hapiste olmaz. Açıkçası burdan cezada çıkmaz gibi 1-2 ay tutuklama sonra tahliye gibi ama bu bile olsa itibarı ve belediye başkanlığı sıkıntıya girer...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    CHP mensubu kaç yaşında makam sahibi yetişkin konu olan mesajları kızı ayartıp faydalanmak için attığı çok net belli.

16 yaşında kız çocuğuna bu mesajı ne amaç ile attığı belli.

Yazık çok yazık, ibret olacak cezq verilip bundan sonraki benzer durumlarda emsal teşkil etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 11 Şubat 2026; 13:1:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesut Özarslan'a "p.." diye küfreden Özgür Özel'e "iyi sövmüş" sözleriyle destek çıkanlar

*

El kadar kız çocuğuna "Beni etkiliyorsun" şeklinde cinsel taciz mesajları atan CHP'li Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede'ye de...

*

Umarım "İyi taciz etmiş" diye destek çıkmazlar!...

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Bak burada da var.

x (formerly twitter)
    Baba Ocağı (@babaocagicom) on X
    https://x.com/babaocagicom/status/2020079014006706571

Ve bu kaçıncı taciz davası ? Fondaş medyada tık yok, kitle kafasını gömmüş. Klasik chp. Asla değişmez.

kanunlar belliki belir bir kesime uygulanıyor.

Onlara serbest kardeşim,bir kereden birşey olmuyor .

İmamoğlunun adayıymış ondan kimse bu belediye başkanına laf edemiyor ve sessiz kallıyorllar deniyor sosyal medyada iddialara göre.

Yoksa usulende olsa mahkeme bitene kadar Görevden alması gerekir CHP genel merkezinin ama tam tersi 1-2 gündür adını anan bile yok. ( Hatta ilk gün tahliye olunca savunanlar bile varmış. 2. ye tekrar tutuklanmış şimdi ama CHP'den halen ses yok. )

Tabi CHP içersinde İmamoğlunun adamına laf edebilecek kimse kalmamış ki.

x (formerly twitter)
    丅ᑌᑎᗩƳ 🥤 (@tunay_1072) on X
    https://x.com/tunay_1072/status/2021505879426908484

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Şubat 2026; 17:30:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.