Şimdi Ara

Lise Mezuniyet Bilgileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım sizlerle aynı derdi yaşamıştık. Açıköğretim mezunu olduğumuzdan mezuniyet bilgilerimiz e-devlet'te gözükmüyordu ve e-kayıt için sıkıntı yaşayacağız diyorduk.

Şans bana güldü ve bilgilerim az evvel sisteme eklendi. Umarım sizinkiler de bir an evvel eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün e-devlet ile görüştüm sisteme aktarmak için çalışma yaptıklarını söylediler. Eğer 1-2 gün içinde yüklenmezse meb ile görüşmemiz gerekiyormuş.

Bizim üni için pek gerekli değilmiş gerçi. Kendi online kayıt işleminin ardından evrakları postalamamız isteniyor. Yani edevlet mezuniyet belgesini işlemese de olur ban Gerçi kpss için gerekiyormuş hemen havalara girmiyim

• yalniz degilmisim :) ben de acik lise mezunuyum.kaydi universiteye gidip yapacam.buna ragmen sisteme dusmesine gerek varmi suan mezuniyet bilgisi yok diyor.

• An itibariyle mezuniyet bilgilerim sisteme yüklenmiş. Yarın ballandıra ballandıra çay keyfi yaparak e-kayıt yapayım bari formaliteden. O kadar azmettik gereksiz de olsa dibine kadar kullanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclist-MwT -- 11 Ağustos 2016; 23:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: space.

yalniz degilmisim :) ben de acik lise mezunuyum.kaydi universiteye gidip yapacam.buna ragmen sisteme dusmesine gerek varmi suan mezuniyet bilgisi yok diyor.

E-devletten hizmetler kısmına gir meb hizmetlerinde lise mezuniyet belgesi sorgulama kısmına değil de açık öğretim liseleri mezuniyet belgelerine tıkla. Bizi ilgilendiren bu kısım. Eğer bu sayfada mezuniyet Belgen yoksa , belgeyi talep etmek adına bir yönlendirme olacak. Oradan talebini yap. Zaten bilgilerin hazır oluyor sadece aöl öğrenci numarasını giriyorsun. Şuan bu işe yoğunlaştıkları için bir gün içinde yüklenir sisteme. Hayırlı olsun

• saolasin yapim dediklerini

• Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: space.

saolasin yapim dediklerini

benim lise mezuniyet bilgileri e devlette gözukmuyor,2008 oncesi mezunların lise mezuniyet bilgileri gözukmez diyor sistem
  • Ayni durumdayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.