Şimdi Ara

Lise Kılık Kıyafet yönetmeliği Yardım ( Çok önemli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bilmem de sanırsam ortaokulda bir kaç arkadaş disipline verilmiştik spor ayakkabı giyiyoruz diye. Sonra internetten sivri burun ayakkabının zararlarını falan anlatan bir dosya hazırlamıştık ve haklı bulunmuşuk. Hatta bizim sayemizde herkes spor ayakkabı giymeye başlamıştı.
  • Kesiver gitsin. Bizim okulda da öyle. Saçlarımda gayet kısa tutarım. Kural kuraldır.
  • Yedirme özgürlüğünü adaletini Bildiğin triplere giriyo ya, kural bu.
  • Bu tür kati kurallar ogrenciyi okuldan sogutuyor de
  • Ben şahsen her gün yıkanan biri olarak saçların uzayınca temizliği zor olur kısmına katılmıyorum. Ben o kadar temizliniyorum. Saçları kestirmenin temel sebebi temizlik değil mi? Öyle çok uzun saçım da yok, zaten bişey dedikleri de yok da neyse
  • Yonetmelikte ayakkabi rengi ile alakali bir kadde yok haberiniz olsun
  • hacı az kestir okulun bitiyor sorun yaşama ne gerek var ergenliğe.
    saçınla özgür olmassın düşüncelerinle fikrinle özgür olursun
  • Ben çok saçma buluyorum bu tür kuralları, ben ne tür ayakkabı giyeceğimden, saçımın uzunluğundan onlara neymiş!
  • Bana kimse bir şey söylemedi ben de bilmiyordum yaz.
  • Bir aydir siyah kot ve dar beyaz tisortle okula gidiyorum bir sey oldugu yok. Nihahah
  • Müdür muhtemelen sakal veya bıyık bırakıyordur.Eğer bırakıyorsa
    "Hocam siz sakal bırakıyorsunuz,biz bir şey demiyoruz.Siz de bizim saçımıza bir şey demeyin" de.Eğer hoca ertesi gün traş olup gelirse okula bir daha gitme
  • öğretmenlerin kılık kıyafet yönetmeliğini bilen var mı?

bıyık işini çok merak ediyorum
  • Kıyafet ve kılığın eğitimle hiçbir alakasını göremiyorum yaz
  • usta yazılılarının verdiysen al rapor mapor gitme okula. ben 1 hafta uzaklaştırma aldım (bu hafta) sonra kapatıcam okulu raporla. savunma felan hikaye o dilekçeden sonra illaki cezayı veriyorlar.
    kınama geçirirler büyük ihtimalle ondan sonra sene sonuna kadar sorun çıkarmssan siliyorlar (bizim okulda bu seneye kadar hep silmişler bu senede umarım silerler) göze pek görünme konuş hocayla olmassa, sizin orada nasıldır bilemem tabi ama diplomaya geçerse sabıka gibi sorun yapabilir. yada biraz kısalttırıp idare edeceksin cezayı geçirmesinler diye onun dışında yapabileceğin birşey yok yönetmeliği okumadılarsa sana belki bilmiyorum diyebilirsin ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 22 Nisan 2012; 21:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Yedirme özgürlüğünü adaletini Bildiğin triplere giriyo ya, kural bu.

Dikkat edersen adam ergen!
  • şekilsiniz ya hıa

bak bilader. sen kendini devrimcimi zannediyorsun. git ve kendine söz ver değiştireğim de. yapamıyorsan çık başbakanın karışısına dök içini sana velinide al git demezse çözülür bu iş, olmazsa çık milli eğitim bakanın karşısına şakır şakır konuş. bunların hepsi oyun büyüdügünüz için bişey yapmak istiyorsunuz bişeyleri değiştirmek istiyorsunuz ve bazen elinizden bişey gelmiyor sadece biraz teknik olun. bari başarmak istediklerini kısa yoldan değil uzun vadede düşünün. yada çok film izliyorsunuz be canlarım.

adam ol adam gibi git okuluna saçını kes ayakkabını giy kravatını tak bizde bu yollardan geçtik. ama şunu unutma

EZME-EZİLME

kralı olsa dik dur önünde haklıysan mücadelenden vazgeçme ama saçmalamada akli ol dengeni kaybetme. teknik ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 22 Nisan 2012; 22:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: normal73

Kesiver gitsin. Bizim okulda da öyle. Saçlarımda gayet kısa tutarım. Kural kuraldır.

kural kuralmış, bana kuralın mantığını açıklasana koyun kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanturi

Slm arkadaşlar, lise son sınıf öğrencisiyim. Saçlarım uzundur ve okul idaresiyle durmadan sorun yaşıyorum, bugün sonunda hakkımda disiplin işlem yapmaya karar verdiler, ve elime 2 belge verdiler, birinci belgede kılık kıyafet yönetmeliği ile ilgili bildiklerimi yazmam gerekiyor ikinciye ise savunmamı, bense kılık kıyafet yönetmeliğinin yaptığı yaptırımları çok katı buluyorum, saçlar kısa olacakmış, ayakkabılar siyah olacakmış filan bence bunların eğitim öğretim ile hiç bir alakası yok, ve bir nebze de olsa bunu protesto etmek için saçımı kestirmiyorum.

Tüm sonuçlarına, ve başıma gelecek uyarı, uzaklaştırma ve disiplin işlemlerine razıyım. Bu kuralları protesto edicem ve saçlarımı kestirmiyecem.

Sizden istediğim; birinci belgeyi doldurmam için kılık kıyafet yönetmeliği ile ilgili bildiklerinizi söylemeniz ve idare ile nasıl başa çıkabileceğim hakkında öneri vermeniz.. Şimdiden teşekkürler..

Düşüncelerini belirt ve son sınıf öğrencisi olduğunu ve okulun bu sene biticeğinide belirt sussun ****ler

• quote:

Orijinalden alıntı: DSM

şekilsiniz ya hıa

bak bilader. sen kendini devrimcimi zannediyorsun. git ve kendine söz ver değiştireğim de. yapamıyorsan çık başbakanın karışısına dök içini sana velinide al git demezse çözülür bu iş, olmazsa çık milli eğitim bakanın karşısına şakır şakır konuş. bunların hepsi oyun büyüdügünüz için bişey yapmak istiyorsunuz bişeyleri değiştirmek istiyorsunuz ve bazen elinizden bişey gelmiyor sadece biraz teknik olun. bari başarmak istediklerini kısa yoldan değil uzun vadede düşünün. yada çok film izliyorsunuz be canlarım.

adam ol adam gibi git okuluna saçını kes ayakkabını giy kravatını tak bizde bu yollardan geçtik. ama şunu unutma

EZME-EZİLME

kralı olsa dik dur önünde haklıysan mücadelenden vazgeçme ama saçmalamada akli ol dengeni kaybetme. teknik ol.

Kendini devrimci mi zannediyorsun diyorsunuz, evet siyasi olarak sosyalizm'i benimsiyorum. Ve Che bir sözünde derki,

Ne Kadar Farklı Olursa Olsun; Sana Ait Olmayana Tenezzül Etme, Ve Ne Kadar Basit Olursa Olsun Senin Olandan Asla Vazgeçme.

Bende öyle yapıyorum bu benim hakkım, benim doğrularım, ve bu hakkımı elimden almalarına engel olmak istiyorum.. Ve bu bir tek benimle olmaz bunun farkındayım, eğer herkes bu tür haklarının elinden alınmasına izin vermezse kimse bu tür saçma kurallar koyamaz.. Bu birtek bu konuda değil her konuda geçerli..

• Ben de uzatıyorum kes demediler daha ama artık baya uzadı 1-2 hafta içinde illa derler zaten. Ben de kestirmeyeceğim. Kıyafet özgürlüğü yok eyvallah ama saç kısalığı nedir kıstası mı vardır? Kel öğretmenlerden oluşan kurul koymuştur bu kuralı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.