Şimdi Ara

Lise Günlerine Aşırı Özlem Duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okurken bitse de kurtulsak derdim de lisenin son yılı yavaş yavaş ‘ulan bitiyor ciddi ciddi’ dedim. Özleyeceğim aklıma son seneye kadar cidden gelmezdi.

O kadar güldüğün, eğlendiğin, dalga muhabbeti yaptığın yeri özlüyorsun. Her şey güzeldi, sorumluluk hissetmezdin, bomboştun. Gelecek planın belki de düzgün yoktu. Ama devreye planlar, gelecek gelince hayat ne kadar zevkli olabiliyor artık...

O günler asla geri gelmeyecek, geri gitsek bile o günkü biz olmayacağımız için anlamı olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durum herkes için geçerli olabilir, hayatta yaş ilerledikçe sorumluluk ve sıkıntılar fazlalaşır. Bu sorumluluklarla ne kadar iyi baş edersen geçmişe özlemin o kadar az olur. O sebeple arkana değil önüne bak, hayattan tek beklentin sorumsuzluk ve eğlence olmasın...
  • Bende geçerli olmayan durum. Sadece eskiye özlem var ama eskinin güzel olmasından kaynaklı değil. Şuan, eskiye göre daha kötü benim için ondan
  • Hapishane de mi öyle acaba?

Ortama alışıyor sun çıktığında morgan freeman gibi bombok hissediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel sarılalım o günlerin geri gelmeyeciğini düşündükçe ağlayasım geliyo, hep aynı kıyafetlerle okula gitmeler, tüm gün aynı arkadaşlarla takılmalar, şu an üni 2.sınıfa geçtim üninin liseden daha dolu geçmesi için uğraşıyorum lisede kız arkadaşım bile olmamıştı dinine düşkün düşüncesi farklı biriydim.Sanırım başka hiçbir olayda kendimi liseyi bitirdiğim gündeki kadar yaşlanmış hissetmeyeceğim
  • Lise yılları neyse de üniversite yıllarını özlüyorum açıkçası.
  • insan hep geçmis özlemiyle yasiyor zaten

sebep olarak da her gecen gün ölümün bi adim daha yakin oldugunu bilmesinden kaynaklandigini dusunuyorum

ya da gecmisde belki de daha dertsizdik veya dertlerimiz daha basitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mükemmel günlerdi, arkadaşlarla düzenli olarak duygulanırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lise arkadaşlarım beş para etmez insanlardı. Hiçbirini özlemiyorum ve hepsinden nefret ediyorum.

• Ne üni ne ilkokul. Lise cidden farklıydı, bende 10 11 12'yi üniversite ve ilkokula tercih ederim.

• Üniversitem bu sene bitiyor ve benim de aklıma hala lise yılları geliyor arada, hüzünleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 17 Eylül 2018; 21:1:20 >
  • Lisenin ilk 2 yılı benim için sıkıcıydı o yüzden pek özlediğimi söyleyemem ama ilkokulu ve o yılları gerçekten özlüyorum. 8 yıl boyunca aynı insanları gün içinde anneden ve babadan çok görünce haliyle bir kardeşlik ortamı oluyordu ama ilginçtir ki ilkokul arkadaşlarımdan çok azıyla görüşüyorum, lisedeki grubumuz daha geniş ve daha sık buluşuyoruz
    Daha da ilginci üniversite arkadaşlarımı bu ikisinden daha çok sevmem
  • Üniversitelerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama gözlemlerin çoğu: iki yüzlü, çıkarcı, menfaatçi ve pislik mahlukatlarla dolu bir yer olduğu söyleniyor.

Bir de liseye karşı aşırı bir özlem duyulduğu söylenirdi peşine.

Ben de bunu söyleyenlerden biriyim.

Endüstri meslek okumuştum, okul bildiğiniz gibi full erkekti ama kimse bir an olsun arkadan konuşma, arkasından iş çevirme kuyusunu kazma gibi şeylerde bulunmadı. Hepimiz birbirimize karşı nettik. Kardeşlik, dostluk duygusunu samimi ve en doruklarında yaşayan insanlardık.

Dünyaya bir daha gelsem yine endüstri okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

Ne üni ne ilkokul. Lise cidden farklıydı, bende 10 11 12'yi üniversite ve ilkokula tercih ederim.
    Bende 9’u çok sevmezdim ama 10-11-12 cidden çok güzeldi ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bu yıl son senem. Temel liseye geçtiğim için yeni ortama iyi ayak uyduramadım ve eski arkadaşlarımı aşırı özlüyorum şuan her gece son 3 yılda yaşadığım güzel olayları düşünüyorum anca
  • Lisedeki arkadas ortamının hicbir yerde olacagını sanmıyorum ben de ayrıldıgımdan beri hep ozlem duymusumdur hala da o gunlere geri donmeyi cok istiyorum
  • Lise hayatım iğrenç ötesi geçti ama ben bile özledim.Çünkü o zaman sorumlulukların yoktu.Şu an para kazanmak zorundasın ve eşek kadar adam olduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.