Şimdi Ara

Lise Bitsin İstiyordum, Keşke Hiç Bitmeseydi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
54 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir garip oldum ya. 4 yıl asla bulunamayacak bir ortam. İçinde yaşarken yavaş gelirdi, bitse de kurtulsak derdim pişmanım.

Bir daha bu kadar eğleneceğimiz bir ortam gelir mi ki hayatımızda? Zaman çok çabuk geçiyor. İlkokuldayken dışardan baktığın abi dediğin insanlardansın artık.

Gelip geçici dünya tüm heyecan, sevinçler bir bakıyorsun geride kalmış.

Hiç beklemezdim son günü böyle duygular hissedeceğimi. Duygulandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 9 Haziran 2017; 11:26:52 >

• Çok haklısın eskisi gibi arkadaşlık ortamı artık olmayacak çünkü dediğin insanlar koca koca adamlar oldu ve artislik uğrunda koşmaya başlıyorlar.Mesela ben okulumu yedeklerden kazandım.Bizim okulun bir yokuşu var hiç sevilmezdi 9lar tarafından.Ama yokuş zamanlar 9 lar için sigara içme mekanı toplanıp yemek yeme mekanı vs.oldu.

Şimdi olaya döneyim.9.sınıfın ilk günü babam beni o yokuşa bıraktı bende çıkıyorum okula aynı anda benim ilkokulda aynı sınıftan mezun olduğum arkaşta başka bir arkadaşı ile geldi.Bana hafif bir ıslık çaldı beraber çıktık.Sonra ne oldu o arkadaşa?İlkokuldaki dersanedeki bazı arkadaşları sınıf arkadaşı oldu.Yine dersanedeki arkadaşlarından bazıları lisedeki öğretmen babası olunca bizi iyice sattı.Geçen o yokuşu beraber çıktığımız arkadaş yanımdan geçti ama bana selam vermedi.Ama olsun o yokuşu çıkma anını asla unutamam.

Bu arada diplomalar ne zaman alınıyor?
  • İki gün sonra mat varken nasıl böyle duygulara giriyorsunuz çözemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: flygnç

İki gün sonra mat varken nasıl böyle duygulara giriyorsunuz çözemiyorum

Biraz duygusal bir insanım.

Orijinalden alıntı: şüşko

üniversitede çok daha fazla eğleneceksiniz zaten o kısmı düşünme. hele kampüs ortamı sağlam bir okula gidersen ooo serserilik gırla .

Hocam bu samimiyet olur mu ki ya? Koca adamlar olmaya başlıyoruz artık.

• daha üniversiteye gitmeyen liselilere değil üniversiteye gidenler sor. Lisedeki ortamı üniversitede bulamazsın. Sınıfından tanıdığın tek tük insan olur, diğerleriyle merhaba merhaba. İnsanlar menfaat peşinde koşar, sınav haftaları yanına gelir kanka ayağı çeker, dostluklar eskisi gibi olmaz vs. vs.
    liseyi özlersin yani her türlü. Emin ol üniversite lise gibi değil.

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ---spoiler---

Bir daha o güzel günler gelmiyor

---spoiler---

Orijinalden alıntı: Rena34

daha üniversiteye gitmeyen liselilere değil üniversiteye gidenler sor. Lisedeki ortamı üniversitede bulamazsın. Sınıfından tanıdığın tek tük insan olur, diğerleriyle merhaba merhaba. İnsanlar menfaat peşinde koşar, sınav haftaları yanına gelir kanka ayağı çeker, dostluklar eskisi gibi olmaz vs. vs.
    liseyi özlersin yani her türlü. Emin ol üniversite lise gibi değil.

Hocam umudum da yok zaten o ortam için üniversitede. O samimiyetin geleceğini hiç sanmıyorum. Eglenceli yillardi vallaha.

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

üniversitede çok daha fazla eğleneceksiniz zaten o kısmı düşünme. hele kampüs ortamı sağlam bir okula gidersen ooo serserilik gırla .

3 ayda koca adam oldun hemen davranışların değişmeli, bırakın abicim kurtulun şundan. Ben üniversitede çizgi film bile izliyodum hatta digiturk aldıydım jojo tv için.

Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • Çok haklısın eskisi gibi arkadaşlık ortamı artık olmayacak çünkü dediğin insanlar koca koca adamlar oldu ve artislik uğrunda koşmaya başlıyorlar.Mesela ben okulumu yedeklerden kazandım.Bizim okulun bir yokuşu var hiç sevilmezdi 9lar tarafından.Ama yokuş zamanlar 9 lar için sigara içme mekanı toplanıp yemek yeme mekanı vs.oldu.

Şimdi olaya döneyim.9.sınıfın ilk günü babam beni o yokuşa bıraktı bende çıkıyorum okula aynı anda benim ilkokulda aynı sınıftan mezun olduğum arkaşta başka bir arkadaşı ile geldi.Bana hafif bir ıslık çaldı beraber çıktık.Sonra ne oldu o arkadaşa?İlkokuldaki dersanedeki bazı arkadaşları sınıf arkadaşı oldu.Yine dersanedeki arkadaşlarından bazıları lisedeki öğretmen babası olunca bizi iyice sattı.Geçen o yokuşu beraber çıktığımız arkadaş yanımdan geçti ama bana selam vermedi.Ama olsun o yokuşu çıkma anını asla unutamam.

• Eğer lise hayatın eğlenceli geçmişse, güzel dostluklar edinmişsen hiçbir üniversite ortamı lisenin yerini tutmayacaktır. Kaç yıl geçti hala özlüyorum lise yıllarımı.
  • Valla şu lise 2-3 yıl daha devam etse kesinlikle hayır demem. Hiçbir sorumluluk yok, maddi beklenti yok kafalar rahat ortam güzel, öğretmenler dost canlısı bir arkadaş gibi muhabbet edebiliyorsun. Ve her şeyden öte gençsin usta. Yaşın başın 17-18-19. Hayatının en verimli çağlarındasın, ne yorulursun ne tıkanırsın her türlü aktivite, boş beleş işleri yaparsın. Kesinlikle çok özleyeceğim yıllar olacak benim de. Normalde geçen sene mezun olmam gerekiyordu da sene kaybım var 5 yıl okudum ama bir 5 yıl daha okurum sanırım. :D

Orijinalden alıntı: Mert KÜÇÜKUNCU

quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

3 ayda koca adam oldun hemen davranışların değişmeli, bırakın abicim kurtulun şundan. Ben üniversitede çizgi film bile izliyodum hatta digiturk aldıydım jojo tv için.

Bende yaşlanmak istemiyorum zaten ama kabul etmek lazım artık sorumluluklar artacak zaman geçtikçe. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Valla şu lise 2-3 yıl daha devam etse kesinlikle hayır demem. Hiçbir sorumluluk yok, maddi beklenti yok kafalar rahat ortam güzel, öğretmenler dost canlısı bir arkadaş gibi muhabbet edebiliyorsun. Ve her şeyden öte gençsin usta. Yaşın başın 17-18-19. Hayatının en verimli çağlarındasın, ne yorulursun ne tıkanırsın her türlü aktivite, boş beleş işleri yaparsın. Kesinlikle çok özleyeceğim yıllar olacak benim de. Normalde geçen sene mezun olmam gerekiyordu da sene kaybım var 5 yıl okudum ama bir 5 yıl daha okurum sanırım. :D

Aynen öyle hocam hayatımızda sorumluluk yoktu, rahattık. Her şey güzeldi...

Orijinalden alıntı: grandout

Çok haklısın eskisi gibi arkadaşlık ortamı artık olmayacak çünkü dediğin insanlar koca koca adamlar oldu ve artislik uğrunda koşmaya başlıyorlar.Mesela ben okulumu yedeklerden kazandım.Bizim okulun bir yokuşu var hiç sevilmezdi 9lar tarafından.Ama yokuş zamanlar 9 lar için sigara içme mekanı toplanıp yemek yeme mekanı vs.oldu.

Diyorum geçmişte kaldı unutim gitsin ama boşlukta hissediyorsun yine de. Zaman ne çabuk geçti... Belki de arkadaşlar arasından tek takan benimdir umarım öyle degildir.

• Belki de yarın, bir gün şu an 9. Sınıftaki adam liseden mezun olurken bunu okuyacak o kadar ilginç işte.

• hocam bir üniversiteye adımını attığın anda olgunlaşmıyorsun ki, hemen ciddi takılmaya başlayasın . bölümüne, okuluna bağlı tabi bakarsın hiç kafa dengi insan bulamazsın. ama bu ön yargı ile gitme.

çok güzel dostluklar kuruluyor, hayatının daha özgür bir döneminde oluyorsun bir kere. sorumluluk almaya başlıyorsun ama kişiliğin de oturduğu için daha doğru arkadaşlıklar kuruyorsun. lisede de güzel bir arkadaş grubum vardı, yine var. ikisinin yeri ayrı tabi de en az lisedeki kadar eğlendim. asıl sıkıcı kısım üniversite bittikten sonra başlıyor bence
  • quote:

hocam bir üniversiteye adımını attığın anda olgunlaşmıyorsun ki, hemen ciddi takılmaya başlayasın . bölümüne, okuluna bağlı tabi bakarsın hiç kafa dengi insan bulamazsın. ama bu ön yargı ile gitme.

çok güzel dostluklar kuruluyor, hayatının daha özgür bir döneminde oluyorsun bir kere. sorumluluk almaya başlıyorsun ama kişiliğin de oturduğu için daha doğru arkadaşlıklar kuruyorsun. lisede de güzel bir arkadaş grubum vardı, yine var. ikisinin yeri ayrı tabi de en az lisedeki kadar eğlendim. asıl sıkıcı kısım üniversite bittikten sonra başlıyor bence

İnşallah bir sene gecikmeli olarak gideceğim. Mezuna kalacağım gibi görünüyor. :/

Dediğiniz gibi bir ortam bende de olur umarım hocam. Geçmişi özleyerek yaşamak istemiyorum.

• bir sene büyük bir kayıp değil yav ne olacak. illa özleniyor lise zamanları da sürekli geçmişi düşünürsen şu anından keyif alamazsın. akışına bırak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.