< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 9 Haziran 2017; 11:26:52 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 9 Haziran 2017; 11:26:52 > |
|
Bir daha o güzel günler gelmiyor ---spoiler--- |
|
Belki de yarın, bir gün şu an 9. Sınıftaki adam liseden mezun olurken bunu okuyacak o kadar ilginç işte.
|
|
üniversitede çok daha fazla eğleneceksiniz zaten o kısmı düşünme. hele kampüs ortamı sağlam bir okula gidersen ooo serserilik gırla
. |
|
3 ayda koca adam oldun hemen davranışların değişmeli, bırakın abicim kurtulun şundan. Ben üniversitede çizgi film bile izliyodum hatta digiturk aldıydım jojo tv için.
|
|
Çok haklısın eskisi gibi arkadaşlık ortamı artık olmayacak çünkü dediğin insanlar koca koca adamlar oldu ve artislik uğrunda koşmaya başlıyorlar.Mesela ben okulumu yedeklerden kazandım.Bizim okulun bir yokuşu var hiç sevilmezdi 9lar tarafından.Ama yokuş zamanlar 9 lar için sigara içme mekanı toplanıp yemek yeme mekanı vs.oldu.
Şimdi olaya döneyim.9.sınıfın ilk günü babam beni o yokuşa bıraktı bende çıkıyorum okula aynı anda benim ilkokulda aynı sınıftan mezun olduğum arkaşta başka bir arkadaşı ile geldi.Bana hafif bir ıslık çaldı beraber çıktık.Sonra ne oldu o arkadaşa?İlkokuldaki dersanedeki bazı arkadaşları sınıf arkadaşı oldu.Yine dersanedeki arkadaşlarından bazıları lisedeki öğretmen babası olunca bizi iyice sattı.Geçen o yokuşu beraber çıktığımız arkadaş yanımdan geçti ama bana selam vermedi.Ama olsun o yokuşu çıkma anını asla unutamam. Bu arada diplomalar ne zaman alınıyor? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
Saygı ve özlemle anıyoruz... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014. |
|
|
|