Şimdi Ara

Lise Anımı Anlatıyorum [Bölüm 1] Tutarsa devamı gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dersler nedeniyle lisemi değiştirmiştim,eski lisemde ders işlemek söz konusu değildi babamın akşam eve gelmesini bekliyor bir yandanda facebookta arkadaşlarıma durumu anlatıyordum,onlarda ne kadar haklı olduğumu söylüyordu.Nihayet babam eve geldi ve durumu açmak için annemden yardım istedim ve konuyu açtık babam ne kadar diğer dönem desede kararlı olduğumu görüp okulumu değiştirmeme razı oldu.Başka bir semtteki okula gitmem için ikametgah sorununuda orada bulunan akrabalarımız sayesinde halletmiş olduk artık hazırdım.Eski okulumdaki arkadaşlarımla vedalaşmak için son günümdü,vedalaştıktan sonra babam kaydımı almak için okula geldi aldıktan sonra yeni okuluma yol alırken içimde biraz hüzün ve birazda heyecan vardı.okula kayıt olmak için müdürün odasına girdiğimde biraz sakalıma laf etmekten gocunmuyor babamın yanında laf söylüyordu ki bunun acısı sonra çıkıcaktı hissediyordum.Kaydımı aldıktan sonra babam saç sakalıma kızıcak olsa gerek berbere gidip saçımı 3 numara yaparak beni tam bir canavara dönüştürdü ertesi gün yeni ortama böyle giricektim aman ne hoş eve geldim eski arkadaşlarımla konuştuktan sonra uykum geldi ve yattım kalktığımda dinçtim ve sabırsızlanıyordum kıyafetlerimi giyerek okula gittim ve...

Bölüm 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tutmaz, silinsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Tutmaz, silinsin.

Ya tutarsa ?

• Çorba gibi yazmışsın. Paragraf vs düzenli olsa belki iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Çorba gibi yazmışsın. Paragraf vs düzenli olsa belki iş yapar.

İlk defa anımı anlatıyorum hikaye baya iyi yani

• lisa ann diye geldim liseli çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.