Şimdi Ara

Lise 3 deyim Sınıfta Kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseye 3'e gelmeden önce derslerim çok iyiydi en az 90 alıyodum liseye 3'e geçtim ilk dönem iyiydi hiç zayıfım yoktu ama notlar 50 60 arasıydı 2.dönem oldu iyice boşladım dersleri basket futbol falan geçti zaman şimdi okul bitiyo ve 6 zayıf var performans ödevlerini yapmıyorum hep istiyorum diyorum yapıcam yarın ama o gün gelincede bir ertesi güne atıyorum yazılılara çalışmıyorum yarın 3 sınavım var çalışmıyorum ama bunun yanında oyunda oynamıyorum iyice değiştim ergenlikten galiba ama hiç bir şeyden zevk almıyorum sevgilimden ayrıldım sevdigim halde ne yaptığımı bilmiyorum okumak istemiyorum artık ama ailemede diyemıyorum sınıfta kaldım diye hatta bi ara dinden çıktım ateist oldum hiçbir şeye inanmadım sınıfta ateist diyip duruyolardı intiharıda düşündüm hayal görmeye falan başladım piskolojim bozuldu ama şimdi o durumda değilim hep dersleri düşünüyorum ama yinede kurtarma şansım sıfır oldu hocalarlada konuştum napabilirim bi yardım edin piskolojim berbat...!!!!

• boşuna yazmışsın kimse okumayacak
  • neden bir zemzem suyu içip sakinleşmiyorsun mübarek
  • özet geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

neden bir zemzem suyu içip sakinleşmiyorsun mübarek

6-7 0 var hocam
  • İssiz misin Lise1 de kaliyorum konusundada ayni seyler yazio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ateist demelerini kafana takma bu 1
    desten diplomadan daha önemli sey bi konuda uzmanlaşmak bu 2
    yazın bi yerde calis iste vicdanın rahatlar buda 3

bol şanslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateistmiş.Bırak bu ayakları.Eğer o kısmı okumasaydım dertleşirdim ama olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.