Şimdi Ara

Lise 2 yim.Univ iyi bir yer kazanmak icin napmaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle trollemeden yorum atan herkese tesekkur ederim.

Lise 2 ye gectim.Eskisehir univ hukuk istiyorum.Hukuk olmazsada psikoloji bankacilik pdr ic mimar(tm ile alanlar)vs iyi bolumler kazanmak istiyorum.Esit agirlik secicem gibi.Cunku sayisal ilgili degilim.Simdidenmi.calisayim? Yoksa sene sonumu
    Nasil bir yol izlemeliyim ?

Oneri yapan herkese tekrar tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrarisatan -- 7 Temmuz 2015; 0:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ders çalışmalısın .

• 10. sınıf tatili en rahat tatildir. Tatilini yaşa. Çünkü başka hiçbir zaman bu kadar rahat olamayacaksın!

Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

10. sınıf tatili en rahat tatildir. Tatilini yaşa. Çünkü başka hiçbir zaman bu kadar rahat olamayacaksın!

Ciddiyim.

Hocam suan 10 a yeni gectim.Nasil yol izlemeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: satmayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

10. sınıf tatili en rahat tatildir. Tatilini yaşa. Çünkü başka hiçbir zaman bu kadar rahat olamayacaksın!

Ciddiyim.

Hocam suan 10 a yeni gectim.Nasil yol izlemeliyim ?

Bu yaz kitap oku, dergi satın al. Ama bu sene ders çalışma, çünkü bu son tatilin olacak.

• Sevdiğin tarzda kitaplar oku, tabii temel kitapları okumayı dene önce. Hem genel kültür olur, hem okuman gelişir, hem kelime haznen gelişir hem de sınava bir nebze olsun hazırlanmış olursun. Bunların haricinde ders çalışman biraz zor olur ama okul zamanı ne yapacağına iyi karar ver. Dershaneler kapandı, kendini geliştirmek için spor veya başka içerikli kurslara gideceksen şimdi araştır ve ailene danış. Şimdiden yazılmaya bak, okul dönemi farklı bahanelerle gitmekten vazgeçebilirsin o tür yerlere ve faaliyetlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Sevdiğin tarzda kitaplar oku, tabii temel kitapları okumayı dene önce. Hem genel kültür olur, hem okuman gelişir, hem kelime haznen gelişir hem de sınava bir nebze olsun hazırlanmış olursun. Bunların haricinde ders çalışman biraz zor olur ama okul zamanı ne yapacağına iyi karar ver. Dershaneler kapandı, kendini geliştirmek için spor veya başka içerikli kurslara gideceksen şimdi araştır ve ailene danış. Şimdiden yazılmaya bak, okul dönemi farklı bahanelerle gitmekten vazgeçebilirsin o tür yerlere ve faaliyetlere.

Hocam dershaneler kapatildigi icin kurs bulmam lazim.Buda ozelozel ders ve maddi imkanimiz yok ozel liseye gitsek orasida ayni devlet gibi.Yani evde calisacagiz anlasilan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle çok çalış ama o kadar da abartma eğlenme ve çalışma dengesini iyi kurarsan başarılı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 7 Temmuz 2015; 1:55:09 >
  • bir sonraki yaz da pek çalışmaya gerek yok. lise 3 eylülünde başlarsan halledersin. derslerini tekrar et, hocalarını dinle.

bu yaz eğlen, yemek ye, dışarı çık. boşuna çalışma unutuluyor 2 yıla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.