Şimdi Ara

Lise 2 sayısal bölümündeki dersler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
42.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben lise 2 fen bölümü öğrencisiyim. Bu sene bu bölümdeki derslerin zorluğu hakkında biraz bilgi almak istiyorum. Hangi derslere çok daha ağırlık vermeliyim? Hangi derslerin kursuna gitmeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

• Yukarı.
  • Matematikte "trigonometri" konusunu çok iyi öğren.ÖSS için çok önemli bir konu.Fizik de zordur bana göre.
  • matematik trigonometriyi çok iyi bilirsen kolay
    fizik zor baya özellikle moment her bi maddeyi 20 yerinden asıyo manyaklar sonrada ne kadar f gerekir diyolar
    kimya kolay ama çok salma ilk yazılıya dikkat et
    biyoloji zor değil bununda 2.dönem son yazılıya dikkat et
    benden bu kadar.
  • Tabiki sana göre farklı bana göre farklı olacaktır. Ama sakın haa sakın matematiği bırakma. Fen derslerini bi şekilde yaparsın ama matematik de çok zorlanırsın ilerde. Bak lise3 olduk daha trigonometriyle uğraşıyoruz.
  • Çalışırsan hepsi kolay.Çalışmazsan hepsi zor

Ciddi söylüyorum bunu.
  • Trigonometri Mat'dan.
    Fizikte baya zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat2:Trigonometri'yi iyi öğren
    fizik: çalışırsan yaparsın bence kolay bir ders

gerisini de ihmal etme hele biyoloji tekrar etmezsen unutursun

• Bu seneki dersler kolay fizikte bana göre kolay dershaneye falan gitmene gerek yok yada özel ders falan almana
  • Kimya'ya önem vermelisin zira 2.sınıfta zor bir ders.Matematikten Parabol ve Trigonometri'yi iyi bilmelisin.
  • arkadaslar bide bisey sorcam benim 9.sınıfta fonksiyonlarım baya kötüydü 10.sınıfta hersey fonks diyolar doğrumu
  • kimya ve biyolojiden bişey çıkmaz da mat ve fizik korkutuyor fiziği de yapabileceğimi düşünüyorum fakat nedense matematikte biraz zayıf oldugumu sanıyorum
  • matematikte trigonometri yi iyi kavra fizik ise tamamen mekanik üzerine kurulu hayal etmen gerek ve kavrayabilmen gerek kimyada ise reaksiyonları iyi öğren gerisi çerez biyoloji zor değil geometri de kolay ama sen yine çalış tedbirini al10.sınıfta herşey fonksiyon değil.daha yeni konular var zaten hocalarınız size öğretecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 10 Eylül 2008; 20:23:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snncbc

arkadaslar bide bisey sorcam benim 9.sınıfta fonksiyonlarım baya kötüydü 10.sınıfta hersey fonks diyolar doğrumu

yok bi alakası yok sadece ilk konularda birazcık görüceksiniz o kadar...

bide grafik çizerken arada çıkıyorlardı ama çok kolay onlarda..
  • peki lise 1 fiziği çok çok iyi bilmem lise 2 fen bölümü için ne gibi bir yararı olur?
  • sözel seçtim,mutluyum.
  • Ya ben Geometriden tırsıyorum birazda. Bu arada Lise 1'i 4.79 ortalamayla bitirdim. Bu senede takdir alabilir miyim?
  • Yukarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

Kimya'ya önem vermelisin zira 2.sınıfta zor bir ders.Matematikten Parabol ve Trigonometri'yi iyi bilmelisin.

Dinleme bunu :P

Lise 3 için Trigonometri ve Fizik'in hareket konularına önem vermelisin.
    Özellikle Trigonometri çünkü her yerde kullanacaksın.

@barman

Senin takdir alıp almaman sadece sana bağlı. Çünkü 10. sınıf ile 9. sınıf birbirine hiç benzemiyor.
    9. sınıfta orta okulun tekrarını yapıyorsun, 10. sınıfta da liseye giriş... Yani konular farklı.
  • YA BEN LİSE 9 DAYIM.MATEMETİĞİ ÇOK SEVİYORUM AMA BİZİM FİZİK HOCAMIZ OLMADIĞI İÇİN HERKES BANA SAYISALA GİTME DİYOR.AMA SAYISALI SEVİYORUM DERSLERİMDE İYİ NE YAPMALIYIM SAYISALCILAR YARDIM EDEBİLİRMİ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.