Şimdi Ara

Lise 2, MF mi TM mi kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben lise 2 öğrencisiyim. Şu anda fen lisesinde okuyorum. TEOG puanım 484 idi. Her neyse benim sorunum başlıkta belirttiğim gibi, seneye malum alan seçeceğiz ve ona göre ders alacağız. Haliyle benim lisem fen lisesi olduğu için sayısal dışında bir sınıf açılmıyor bildiğim kadarıyla. Ancak ben ortaokuldan itibaren feni sevmiyordum, hatta TEOG'da da en çok yanlışı fen bilgisinde yaptım (yanlış hatırlamıyorsam, her iki teogda da fende 2 yanlış vardı.). Şu anda da fizik, biyoloji ve özellikle kimya bana işkence gibi geliyor, hem altyapım yok (elementlerin numarasını bile tam bilmiyorum) hem de bu derslere hiç ilgi duymuyorum. (belki fizik biraz, o da matemetiğe dayandığı için) Ancak sayısal seçersem bu derslerle işkence devam edecek gibi. Ayrıca benim hedefim iyi bir hukuk fakültesi, sınıf öğretmenliği, psikologluk ve sayısal olarak belki elektronik, mekatronik veya bilgisayar mühendisliği olabilir. Şimdi ben babama da bu konuyu açtım, kesin bir şey söylemedi, daha dur hele sene sonunda bakarız gibi şeyler söyledi. Ben sene sonunda oturduğum şehirde fen lisesinden bir sonra gelen anadolu lisesine geçip eşit ağırlık seçmeyi planlıyorum ve bu konuda kararlıyım. Bu konuda sizin görüşleriniz neler? İyi mi yapmış olurum yoksa kötü mü? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

• Madem hedefin ve sevgin Tm yönünde o zaman tm seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sananelan2584563 S kullanıcısına yanıt
    işte o noktada aklıma şey takılıyor, şimdi tm cilerin genelde çok kitap okuması gerekmiş ama ben günlük hayatta çok sık kitap okuyan birisi değilim hatta arada bir okurum ama severek okurum, bu noktada bi sıkıntı yaşar mıyım, özellikle hukuk seçersem?
  • acemivirtiöz A kullanıcısına yanıt
    abim ankara hukuk 2.sınıf hayatında kitap okumamış.ama o kalın kitapları okuyo.sıkıntı yaşamazsın.tabi hukuğu sseviyosan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemivirtiöz

işte o noktada aklıma şey takılıyor, şimdi tm cilerin genelde çok kitap okuması gerekmiş ama ben günlük hayatta çok sık kitap okuyan birisi değilim hatta arada bir okurum ama severek okurum, bu noktada bi sıkıntı yaşar mıyım, özellikle hukuk seçersem?

Hocam dert ettiğin şeye bak ya
    Onu soruları çözerken süre sikintisi yaşayanlar için söylüyolar
    Eğer avukat olmak istiyorsan ağzinın biraz laf yapması yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sağolun abilerim tecrübelerinizle beni aydınlattığınız için, ayrıca şunu da belirteyim ben terazi burcuyum, fallara falan inanmam ama burç özelliğimde eşitlik, adaletli vs. yazar ve ben de öyle olduğuma inanıyorum. Bir haksızlık görürsem haksızı savunurum elimden geldiğince ve hem iyi anlamda hem de kötü anlamda insanlarla sık sık tartışırım bu yüzden de hukuk ilgimi çekmiştir. O zaman hayırlısıyla tm'ci olmaya karar verdim şu anda. Bakalım zaman neler gösterecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.