Şimdi Ara

Lise 1 hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 1'e başlayacağım herkes zor olucak diyiyor özellikle fizik 'ten 10 -20 bile zor alırsınız diyiyorlar .Bu seneye kadar ufak tefek haftada toplam 1,5 saat ders çalışarak iyi bir anadolu lisesi kazandım .

Size yönelteceğim başlıca sorular ;

-Lise 1 çok mu zor ?

- Hangi derslere daha fazla çalışacağım ?

-Lise 2 'de hangi bölümü seçmeliyim ?

-ve özelliklede matematiğinm nasıl olacağını söylerseniz iyi olur .

• çalışan adam heryerde kazanır
  • bende lise 1 başlamıştım ama sınıfta kaldım ben gittiğim düz lisedir anadolu lisesi değil bizim matamatik derslerimizde hocamız bizim derste duruşumuza ve sınavdaki aldığımız notlara bakarak geçirirdi

kimya öğretmenimiz ise hiçbir şey anlayamassın ondan

fizik öğretmenimiz çok iyidi fakat müdür değiştirdi öğretmeni yerine bitane kadın geldi oda çok zor sordu

sıra geldi bana :D bende baktım 5 zayıfım var bırak dedim bu yıl seneye iyi bir not ortalamasıyla geçeris dedim ve sınıfta kaldım :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

bende lise 1 başlamıştım ama sınıfta kaldım ben gittiğim düz lisedir anadolu lisesi değil bizim matamatik derslerimizde hocamız bizim derste duruşumuza ve sınavdaki aldığımız notlara bakarak geçirirdi

kimya öğretmenimiz ise hiçbir şey anlayamassın ondan

fizik öğretmenimiz çok iyidi fakat müdür değiştirdi öğretmeni yerine bitane kadın geldi oda çok zor sordu

sıra geldi bana :D bende baktım 5 zayıfım var bırak dedim bu yıl seneye iyi bir not ortalamasıyla geçeris dedim ve sınıfta kaldım :D :D

Senden bi nane olmaz. Yazın sınavlara girip sınıf geçmek varken,1 yılını daha heba ediyorsun tebrik ederim
  • Keske söylemek gibi kolay olsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Bilsem 1. Sınıf Soruları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.