Şimdi Ara

Lise 1 de zorlanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

lise1: 1 zayıf geldi ve ortalamayla geçtim
    lise2: 4 zayıf geldi 2sini yazın sınavlarda verdim ve sorumlu geçtim.
    lise3: 5 zayıf geldi 2sini yazın sınavlarda verdim 3 zayıfla sınıfta kaldım.
    tekrar lise3: bağalım ne olacak

9da böyleysen gerisini sen düşün.

lise 2 kolay aslında. Şuan lise 2 ye gidiyorum geçen yıl arkadaş lise 2 ye gidiyordu. Her gördüğümde bilgisayar başındaydı ama her iki dönem de teşekkür alarak geçti

Neresi kolay yaa?! Lise 1'e gore cok daha zor.

• Ya arkadaşlar her kafadan farklı bir ses çıkıyor vallaha(kaç tane hocaya sordum hepsi farklı söylüyor yeminle)

Mesela lise1 de sınıfta kaldın diyelim,Lise1 i geçtin,lise 2 de kaldın diyelim okul hayatın bitiyormu?Yoksa her sene 1 kere kalma hakkı varmı?

Bazı hocalar var 8 yıl bile olsa liseyi bitirebilirsin diyorlar(4x2 ) Bazıları olmaz lise4 e kadar sadece 1 kere sınıfta kalma hakkı var diyor hangisi doğru aklıma takıldıda?
  • Bütün gün bilgisayardayım derse bakasım yok. 9. sınıfım. Tek açıklanan sınav matematik ondan da 62 aldım. Ama batıyorum iyice
  • Gayet normal zorlanman
  • Hayatinizda almadiginiz notlari alicaksiniz hazirlikli olun
  • yol yakınken geri dön
  • lise1 lisenin en kolay sınıfıdır. ilk defa hayatımda matematikten lise1 de 100 almıştım lise4 e geldiğin zaman zaten mat1-mat2 diye bir kavram öğreneceksin o zaman anlarsın lise 1 in değerini. netten mat1 konu anlatım diye arattır ders anlatan hocalar var videolu onları dinle ama dersi derste anlayamıyorsan hiç şansın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Ya arkadaşlar her kafadan farklı bir ses çıkıyor vallaha(kaç tane hocaya sordum hepsi farklı söylüyor yeminle)

Mesela lise1 de sınıfta kaldın diyelim,Lise1 i geçtin,lise 2 de kaldın diyelim okul hayatın bitiyormu?Yoksa her sene 1 kere kalma hakkı varmı?

Bazı hocalar var 8 yıl bile olsa liseyi bitirebilirsin diyorlar(4x2 ) Bazıları olmaz lise4 e kadar sadece 1 kere sınıfta kalma hakkı var diyor hangisi doğru aklıma takıldıda?

1 kez kalma hakkın var.
  • her yıl daha boru oluyo bu lise
  • ne 33 mü ohaa nası aldın lan 33 5 gün çalışsam alamam o kadar
  • Videodershane var gir konuları tekrar et yararı olur.
  • Bi şey olmaz lise yata yata geçilir zaten.
  • bütün notlarım iyi ancak matematik 37 bir türlü yapamıyorum matematiği her seferinde çalışıyorum ama olmayınca olmuyor sınavdan önce arkadaşlarımı çalıştıran benim ama hepsinden düşük not alanda benim sizce nerde yanlış yapıyorum?
  • 2 daha zor benimde ilk mat notum 30 du lise 1 de sonra düzelttim
  • Valla koc lise 1 kolaydir.Cogu soyleyenin aksine ama hakikaten nasil zorlaniyorsunuz anlamiyorum bizde gectik o yollardan 8. siniftan bir farki yokki yav.
  • Yok lise 1 zormus İkisi kolaymıs muhabbetini gec. Duzenli calısmazsan alırsın tabi 1. Son gunle olmuyor lisede..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.