Şimdi Ara

Lise 1'de ilk matematik yazilisi notunuz kaç? [Güncellendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
1
Favori
20.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

Cik git simdi kufur edecem ban yicem liseli forumumi utanmadan konu acmis baslayacam notunada lisenede

Sen liseyi transit mi geçtin arkadaş adam gibi sormuş istemiyorsan cevap vermeyebilirsiniz yeter ya nedir bu sizlerden çektiğimiz bir tutturmuşsunuz liseliler sanki ergen daranışlarımızı görüyorsunuz sanki apaçi gibi davranıyoruz herşey dalga ya alıyoruz bu arada şikayetim başarıyla iletilmiş

bosver hocam. isteyen cevap verir istemeyen vermez. cevap veren herkese tesekkur ederim.

Tabii ki ama sen ne güzel bir soru sormuşsun böyle cevaplamaya hakkı yok bu arada bizimde salıya matematik sınaı üst sınıflar çalışırsanız 45 çalışmassanıs 30 diyorlar bakalım neler olucak

hepimiz icin.hayirlisi olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.SINIF MATEMATİK

1.DÖNEM 80-95-90
    2.DÖNEM 98-95-95

9.SINIF MATEMATİK

1.DÖNEM 80-80-30
    2.DÖNEM 45-55-30

10.SINIF MATEMATİK

1.DÖNEM 13-32-20
    2.DÖNEM 57-72-35

10.sınıfta aldığım notu hayatım boyunca unutmayacağım Sınav sonucu açıklandığı halde 1 ay saklamıştım ailemden
  • 95 almıştım kümeler falandı.Sınıftaki en iyi nottu.
  • öyle bi nottu ki hiç unutamam, 26

lysde 76.5/80 yaptım ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 4 Kasım 2012; 19:50:08 >
  • 18 aldım geçen sene.ama yine de o zamana kadar matematikten aldığım en yüksek not oluğu için sevinmiştim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

Cik git simdi kufur edecem ban yicem liseli forumumi utanmadan konu acmis baslayacam notunada lisenede

Sen liseyi transit mi geçtin arkadaş adam gibi sormuş istemiyorsan cevap vermeyebilirsiniz yeter ya nedir bu sizlerden çektiğimiz bir tutturmuşsunuz liseliler sanki ergen daranışlarımızı görüyorsunuz sanki apaçi gibi davranıyoruz herşey dalga ya alıyoruz bu arada şikayetim başarıyla iletilmiş

bosver hocam. isteyen cevap verir istemeyen vermez. cevap veren herkese tesekkur ederim.

Tabii ki ama sen ne güzel bir soru sormuşsun böyle cevaplamaya hakkı yok bu arada bizimde salıya matematik sınaı üst sınıflar çalışırsanız 45 çalışmassanıs 30 diyorlar bakalım neler olucak

hepimiz icin.hayirlisi olur insallah

Amin

• 70 lerde birşeydi
  • 29

• 28 veya 29 du sanirim her dokuluyor diye avutuyordum kendimi

• 22
  • Öh be ne adamlarmışsınız ben 87 almıştım Dün yediğimi hatırlamam bunu hatırladım ya ne diyeyim :c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 4 Kasım 2012; 20:09:17 >
  • Lisenin en kolay sınavlarından. 100 almıştım. Mantık ve kümelerden iyi not almak için 10soru çöz yeter. Ben öyle yaptıydım. Ama sonraki sınavlarda düşüş olduydu.

Kısaca lisenin en kolay sınavlarına gireceksin, moralini bozma.
  • onermeler ve kumeler konusundan cıkmısti cok kolaydı.
    97 almıstım

• 15 almıştım.İlkokulda 60 alınca ağlardım.O gün intihar ederken yakaladılar beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 aldıydım.Ama sonradan hoca bir soruda hata yapmış 15 puan kırdı.30 aldım :D
  • 2005 ti tam hatirlamiyorum ama 60-70 gibi biseydi

• 60... Ulan hâlâ hatırlıyorum
  • 31
  • 05
  • Bu ilkk 9. sınıf notlarım. (ikinci dönem gitmedim)

Bu çift dikiş olan 9. sınıf notları:

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.