Arkadaşlar öncelikle hepinize Merhaba; Benim birkaç sorum olacak bir türlü kafamda oturtamadığım sorulardan :)
Öncelikle liseyi yabancı dil ağırlıklı süper lise okuyup ardından 2 yıllık önlisans makine bölümünü okudum. Şuan ise Ankara Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyorum. Bu yıl KPSS Önlisans sınavına gireceğim kısmetse ve kazanırsam hem memurluk hemde okulumu bir arada götürmek istiyorum. Bundan dolayı sizlere bir kaç sorum olacak.
Sorularımdan biri; Tekniker olarak Ankara ili içerisinde vardiyalı memurluk olan kurumlar hangileri bu konuda gerçekten bilgisizim. Bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum.
Diğer bir sorum ise; bölümümün zorluğu, ve gazi üniversitesinin ikinci öğretim mantığının olmayışı (yani 17.00'dan sonra ders olmayışı)'ndan dolayı vardiyalı sistemli memurlukları düşünüyorum. Sizce diğer sadece gündüz çalışılabilinen memurlukları da tercih etmeli miyim?
Son sorum ise, nitelik olarak bir kod veriliyor ve buna göre tercih yapılıyor bildiğim kadarıyla, ama niteliklerde makinenin yaklaşık olarak 3 4 çeşitli olarak nitelik kodları bulunuyor. Bunları da tercih edebiliyor muyuz? Veya başka tercih edebileceğimiz nitelik kodları da olabiliyor mu?
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ve ilaveten hepinize sınavda da başarılar diliyorum :)
O kadar kişi bakmış kimse bu konu hakkında bilgiye sahip değil mi ????