Şimdi Ara

Lisans Tamamlama yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sene 2 yıllık sosyal bilimler bölümünden mezun oldum lisans tamamlama ile sosyoloji o da olmazsa uluslararası ilişkilere geçmek istiyorum.lisans tamamlamadan sonra diplomada ne yazıyor yani 4 yıllık su bölümden mezun oldu diye mi ya da lisans tamamlama ile bu bölümü bitirdi diye mi yazıyor ve bunun ilerde iş bulmada etkisi varmı. sosyoloji mezunu birisi ne yapar mesela kaymakam sınavlarına girebilir mi?biraz bilgi verebilir misiniz arkadaşlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ki-ok

    bu sene 2 yıllık sosyal bilimler bölümünden mezun oldum lisans tamamlama ile sosyoloji o da olmazsa uluslararası ilişkilere geçmek istiyorum.lisans tamamlamadan sonra diplomada ne yazıyor yani 4 yıllık su bölümden mezun oldu diye mi ya da lisans tamamlama ile bu bölümü bitirdi diye mi yazıyor ve bunun ilerde iş bulmada etkisi varmı. sosyoloji mezunu birisi ne yapar mesela kaymakam sınavlarına girebilir mi?biraz bilgi verebilir misiniz arkadaşlar.

    "lisans" yazıyor.. sosyoloji mezunu "sosyolog" ünvanı alır bildiğim ki kaymakamlık yapabileceğini sanmıyorum. kaymakamlık sınavı açılır ve bu sınava genellikle bildiğim "siyasal bilgiler fakülteleri"nden mezun olanlar yapabiliyor(sınav şartlarında bu vardı hatırladığım).. ne iş yapacağına gelirsek tam bilemiyorum.. sosyolog nedir diye google amcaya yazarsan iş filan da yazar..




  • kaymakamlık sınavı için işletme iktisat vey kamu yöntemi mezunu olmanız lazım kpss de ilgili puan türünden alabildiğiniz en yüksek puanı alıp ayrıca bir sınavı var sadece ankarada oluyor ona giriçeeksiniz.
    sosyoloji mezunu giremez.
  • sağol cevabın için peki uluslararası ilişkiler okuyan birisi girebilir mi? bu sınavlara.
  • Dgs ilr Ankara üniv veya Hacettepeye gelip yurt arayan varsa yazabilir mi , kız arkadaslardan rica ederim.Kykya gecicem ve yerime birini ariyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.