Şimdi Ara

Lisans Okurken Ön Lisans Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bilgisayar Mühendisliği 1.Sınıf Öğrencisiyim.2.sınıfa geçtiğimde bir yandan,ön lisans Galatasaray Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme okumak istiyorum.Bilgisayar Mühendisliği okurken bir yandan Fransızca öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.(Eğitim dili Türkçe ama isteğe bağlı Fransızca hazırlık okunabiliyormuş).Hem 2.sınıf dersleri de ağır değil.Derdimi açıkladım sıra sorularıma geldi umarım cevaplayan forum üyeleri bulurum.
    1)Örgün ön lisans olması okumama engel olur mu ? Aranız da okuyan var mı ? Var ise zorlukları neler ?
    2)2 yıllık Deniz Ulaştırma İşletme bölümünü okuduktan sonra DGS ile örnek veriyorum Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne girdik,derslerimi Lisans tan saydırabilir miyim ? En azından 2 yılı ?
    3)Asıl amacım Fransızca öğrenmek Deniz Ulaştırma okumasam da olur,2 yıl Fransızca öğrenebildiğim kadar öğrensem sonra kaydı silsem harç falan ödememe gerek var mı ?

+Amma sıktın ya özet geç diyen mutlaka çıkabilir üniversite alemini yeni keşfediyorum ve bilmediğim çok şey var lütfen mazur görünüz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientistofcomputer -- 29 Eylül 2018; 18:40:47 >

• varmı öyle 3 kuruşa beş köfte öyle birdünya yok.
    ama isterseniz aöften bölüm okuyabilirsiniz.
    www.ataaof.edu.tr
    Açıköğretim Fakültesi
    https://www.ataaof.edu.tr/Kayitlar/49/26
  • ayrıca 2.yol var 1.öğretim(gündüz ) bilgisayar müh. 2.okulunuz 2.öğretim(akşam )/uzaktan öğretim /açıköğretim olmak zorunda hepsinin yönetmelik olarak farkı kanun içeriyor.
    aynı anda 2 tane örgün (gündüz )okuyamazsınız yökten tık diye uyarı gelir.
  • Birisi ikinci diğeri örgün olursa okuyabilirsin ama aynı anda iki lisans okuyamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki örgün programda bulunamazsın, 2. Öğretimse yap ama, mantıklı düşünce. En kötü biraz fransızca öğrenirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.