geçen sene bu dönemde bir sene tecil yaptırdım daha sonra tecil süresi 2 seneye çıkarıldı malum
bu sene de tecil düşünüyorum, bunun için ek bi başvuru gerekli midir_? yoksa otomatikman gerçekleşiyor mu tecil işlemi?
ek başvuru gerekli galiba en iyisi şubeyi ara sor
Otomatik gerçekleşmiyor,müracaat etmen lazım şubeye.
ne zamana kadar başvurmak gerekiyor bilginiz var mı?
tecil işlemleri için son tarih 31 ekim.geçen gittim bekledim bekledim uzun bi kuyruk sıra gelmeyince içeri sordurttum 4 senelik lisans mezunları için tecil son zamanı 31 ekim.ben üni 1de kağıt gönderdim dahada bi tecil işlemi yapmadım.3 ay falan oldu mezun olalı.bu 31 ekim inş. doğrudur çok başından sağma yapıyolar işlemi bayramdan sonraya kaldı artık işlemler.tam olarak bilen varmı arkadaşlar 4 senelik mezun için son tarihi?çoğu herkes 31 ekim diyor ama.
üniversite mezunu için son tecil tarihi 31 ekim,ayrıca 2yıl tecil etmek için dilekçe yazılması gerekiyor diye biliyorum(2.yıl için)
Asalın sitesine bakarsanız üniversite mezunlarının diplomalarını aldıktan sonra 2 ay içinde askerlik şubesine müracaat etmeleri gerektiği söyleniyor. Ama bu tarih 31 ekim'e kadar da olabilir.
kesinlikle başvurman lazım. herhangi bir askerlik şubesine git sana bir dilekçe verecekler. kendi askerlik şubende hemen bir yıl daha tecil olurken, yabancı askerlik şubesinde bu durum 2 güne çıkabilir. eğer başvuru yapmazsan bakaya kalırsn bilgin olsun.
teşekkürler arkadaşlar
31 ekim öncesi gidip tecilimi yaptırırım mutlaka bu durumda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme