Şimdi Ara

Lioness Kart ve Masonluk Üzerine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşım lioness kart alacağını ve çok avantajları olduğunu benimde alırsam avantajlı olacağımı belirtti.Carrefour KFC vs gibi mağazalarda indirim vs sağlıyormuş.Yaptığı indirimlerde para olarak kartın içinde birikip geri size ödeniyomuş.Üye getirdikçede onların yaptığı harcamalardanda puan kazanılıyomuş.Fakat bi türlü güvenemedim ufak bi araştırma yaptım ve alttaki yazı ile karşılaştım.Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında arkadaşlar???

    Eğerki doğruysa durum vahim...

    Lyons,Leo,Lıoness,Aiesec,Rotaract,Rotary Clup Ve Masonluk Üzerine!!!





    _____________________________




  • Tamamen yanlış bilgiler ile dolu bir yazı.

    Masonluk ile lyons, leo veyahut rotary derneklerinin herhangi bir ekonomik, siyasi veya kuruluş mantalitesi olarak organik veya başka bir şekilde bağ yoktur.
    Tamamen farklı kulvarlarda oluşumlardır.
    _____________________________
    Visita Interiorae Terrae, Rectificando Invenies Occultum Lapidem
  • İyi güzel de birbiriyle bağlantılı olmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
    Yoksa sizde bir lioness üyesimisiniz?

    Başka fikri olan yokmu arkadaşlar...
    _____________________________
  • bu LYONESS o lions değil tamamen farklı şeyler . sadece isim benzerliği.. ama şu kadarını söyliim sağlam bir yapı değil . çok karmaşık ve çetrefilli bir şey LYONESS . ama sade olarak şöyle söyliyebilirim . her nekadar alışveris üye alımı vs. üzerinden bir kar elde edilmiş olsada konu tamamen mağdur edilen insanlar üzerinden elde edilen bir kazanç.. sana o kartı vermek isteyenler eğen senden hiç bir ücret talep etmeyeceklerseal koy cebine zararı olmaz.. ( kii böyle bir şey yok senden ücret isteyecekler.. )
    yani bence uzak dur boş işler dostum..
    _____________________________
    Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orchuns

    Bir arkadaşım lioness kart alacağını ve çok avantajları olduğunu benimde alırsam avantajlı olacağımı belirtti.Carrefour KFC vs gibi mağazalarda indirim vs sağlıyormuş.Yaptığı indirimlerde para olarak kartın içinde birikip geri size ödeniyomuş.Üye getirdikçede onların yaptığı harcamalardanda puan kazanılıyomuş.Fakat bi türlü güvenemedim ufak bi araştırma yaptım ve alttaki yazı ile karşılaştım.Siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında arkadaşlar???

    Eğerki doğruysa durum vahim...

    Lyons,Leo,Lıoness,Aiesec,Rotaract,Rotary Clup Ve Masonluk Üzerine!!!






    +1 çok sevdigim bir arkadaşım banada önerdi ama güvenemiyorum bilgisi olan varsa detaylı açıklayabilirmi ?
    _____________________________




  • sakın sakın lyoness saçmalığına bulaşma unutma her zaman piramitin tepesindeki kazanır siz ise 5 kuruş kar etmeden onun ayakcılığını yapmış olursunuz
    _____________________________

    BJK ŞEREF BEY STADI
  • Lyonnes in tanıtım toplantısına gittim, sömürcek adam arıyorlar.Sunum yapan adamın taktiklerinin eğitimini aldım zamanında, tamamen kandırmaya ve karşısındakinin açıklarını gözüne sokmaya, kolay para kazanacağına ikna etmeye yönelik.

    Kahve arasında cemaatçi tipleri, 2 elle tek eli sıkmacaları görünce terk ettim toplantıyı
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aisec in bunlarla alakası ne çözemedim?
    _____________________________
    Steam ID:kassady
    DH FORUM 2005 Üyesi
  • Güncel
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.