Şimdi Ara

Lionel Messi Ballon D'or'a Doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık dünyanın en iyi oyuncusu mu tartışmaları taraflı tarafsız çoğu kişi için bitmiş olsa da Messi çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Özellikle bu sezonun 2. yarısında performansını bildiğimiz seviyelere çıkaran Messi ligin ilk yarısında ise kendi standardının altındaydı. Aşağıdaki videoda Messi'nin "standardının altını" görebilirsiniz. Ronaldo ise aynı dönemde kariyerinin en iyi performansını sergiliyordu. Ronaldo'yu izlemekten daha çok zevk alyorum diyen arkadaşlar var ve onlar da Ronaldo'nun kariyerinin en efektif dönemini geçirdiği zamanlardan bir video paylaşabilirler.

Video'da sorun varsa: https://www.youtube.com/watch?v=OFVyME0B_xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC547151E -- 12 Mayıs 2015; 5:05:17 >

• Yahu manchesterdayken ronaldoyu izlediğinde zevk al tamam da kardeşim bir insan real madriddeki ronaldoyu izlerken nasıl zevk alabilir aklım almıyor. Ya tarafsız değilsiniz, ya da futboldan anlamıyorsunuz. Messiden de zevk almıyor olabilirsiniz bir şey diyemem ama ronaldo cidden düz bir oyuncu gibi oynamaya başladı. Tek amacı gol atmak oldu.

Bu sözlerim konu sahibine değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi ve ronaldo daha da 4-5 yıl kimseye bırakmazlar bu ödülü bence. Brezilyalı ronaldo güzel söylemiş, messi ronaldo neymar var ama günümüzde yinede yıldız oyuncu sıkıntısı yaşanıyor demiş. Şuan saymaya kalksak a kalite futbolcu 10 tane zor çıkar. Bu 10 taneninde zaten 5-6 sı striker' dır. En basitinden 2000 lerin başından saymaya kalksak 20-30 tane yıldız futbolcu sayarız. Her takımı sırtlayan yıldız futbolcusu vardı resmen. Bunun sonucundada rekabet ve dolayısıyla işin heyecanı pek kalmadı. Şampiyonlar ligini misal sene başında real,barça yada bayern kazanır diyoruz ama 15-20 sene önce çok daha sürprize açıktı, öyle kesin favori söyleyemiyorduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.
  • Ronaldo'nun zlatandan farkı yok hatta zlatan daha iyidir. Messi çok farklı bir seviyede bunu herkes biliyor da barca nefreti olmasa kimse ronaldo demeyecek

puyolu, alvesi, pique yi çalımlarıyla yatıran ronaldo acaba hangi takımda oynurdu?

ronaldo pique ye topuğuyla çalım atıp gol atması bizi zevkten kudurtuyordu halbuki.

bence konu başlığını barçadaşlarla artı qeyfi olarak değiştirin

The Legend Ronaldo vs Man.Utd 2003
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldo şuan çok çok kötü dönem geçiriyor olabilir benım için hala en iyisi.

• Insanlarin kendi fikirleri olduğuna inanirim ama Ronaldonu nasıl daha iyi olduğunu soylediklerini anlamiyorum. Ronaldo bir super star ama messi de oyle ve bence daha iyi. Tarafsiz olarak soyluyorum barcelona taraftari olduğum için de değil. Manuda çok daha iyiyken bu kadar ovulmeyen Ronaldo neredeyse boş kale bitiricisi olduğu şu donemlerde daha çok ovuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

nasıl bir algınız varsa daha ikinci mesajda united daki ronaldo şöyleydi de madrid deki ronaldo zevk vermiyor yazmışlar.

puyolu, alvesi, pique yi çalımlarıyla yatıran ronaldo acaba hangi takımda oynurdu?

ronaldo pique ye topuğuyla çalım atıp gol atması bizi zevkten kudurtuyordu halbuki.

bence konu başlığını barçadaşlarla artı qeyfi olarak değiştirin

senin nasıl bi algın var ben onu çözemedim . Videonun üstündeki yorumu okumadın mı ?

''Ronaldo'yu izlemekten daha çok zevk alyorum diyen arkadaşlar var ve onlar da Ronaldo'nun kariyerinin en efektif dönemini geçirdiği zamanlardan bir video paylaşabilirler.''

Adam da altına bununla ilgili bi yorum atmış .2. yorum ne kadar konuyla alakalıysa senin bu yorumun da bi o kadar alakasız .

Puyolu alvesi piqueyi çalımlarıyla yatırmışmış .Benim bildiğim ronaldo 2009 CL finalinde puyola 90 dakika boyunca çalım atamayıp çıldırmış ardırdan puyola sağlam bi tekme geçirmişti sinirden .

Gören de ronaldonun her el classico alvesi piqueyi çalım manyağı yaptığını sanacak . Bi topuk meselesini ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeniz malzeme eksikliğinden kaynaklı zaten onu biliyoruz da . O golden 10 kat daha iyisini 2011 cl yarı finalde topu orta sahadan alıp real madrid savunmasını ipe dizen messi attı ama dikkat edersen çoğu barcalı bunları konuşmaz ki gerek yok zira messi 5 maçın 4 ünde çalım şov yapıyor 2 sene öncesine gidip örnek vermek zorunda kalmıyoruz sizin gibi

Çalım konusunda kıyaslama yapacak lüksünüz yok maalesef.Buraya Messinin efsanelere tekrar tekrar attığı çalımlardan video yapsam 2 saatlik şaheser çıkar ortaya da gerek yok . Futbolu bilen adam zaten messi ile ronaldoyu çalım-dribbling-adam eksiltme konusunda kıyaslamaz . Messinin kariyerinde sadece cl maçlarında yaptığı çalımları topla, ronaldonun kariyeri boyunca attığı çalımlar kadar eder . (Ronaldo hayranlarının çalım diye algıladığı saçma sapan step overlardan bahsetmiyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 12 Mayıs 2015; 18:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mes42

Yahu manchesterdayken ronaldoyu izlediğinde zevk al tamam da kardeşim bir insan real madriddeki ronaldoyu izlerken nasıl zevk alabilir aklım almıyor. Ya tarafsız değilsiniz, ya da futboldan anlamıyorsunuz. Messiden de zevk almıyor olabilirsiniz bir şey diyemem ama ronaldo cidden düz bir oyuncu gibi oynamaya başladı. Tek amacı gol atmak oldu.

Bu sözlerim konu sahibine değil.

vay anasını adam ronaldoya düz futbolcu dedi

Bir de Barca eksik noktaları doğru adamlarla doldurduğu için Barca eski yenilmez armada takıma doğru gidiyor.

Bir tane de ben istatistik paylaşayım.
     Lionel Messi Ballon D'or'a Doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 12 Mayıs 2015; 18:10:12 >
  • Fenerbahçelilere göre Diego almalı bence adam 2 gol attı ilah ettiler Diego duası falan yapıcaklar yakında.
    Eski Kullanıcı Adı: esrar006

• adam orda ronaldo united daki gibi değil izlemesi zevk vermiyor diyor ben de real de yaptıklarını söyledim sadece ve ardından bu zevkten kudur.tugor dedim.

sen şimdi çıkmış iki sene öncesinden bahsetme diyorsun ki konu real madrid de ne yaptığıyla ilgili olduğu halde.geçen seneden bahsedeceğim bu kez de o geçen seneyi boşver bu sene ne oldu diyeceksin hatta devam edip ronaldo bu sene sadece golü düşünüyor geçen sene bile böyle değildi dersin.

bitti mi?hayır.önceki mesajımda messi den bahsetmemişken messi messi diye konuya girmişsin ki orayı hiç çözemedim.

bunların hepsini geçip işin özüne döndüğümüzde ronaldo nun barcelona değil de real madrid de oynadığı gerçeği var.hayır adam sizde de oynamıyor nedir bu eleştiri arzusu, karın ağrısı?

ronaldo ronaldo diye konuştuğunuz zamanın onda birinde sergio busquets i konuşsaydınız bu ve bunun gibi çöp oyuncular takımınızda yer almazdı.

allahtan ortalama(herkes değil) barcelona taraftarının kalitesini biliyoruz da yorumlarınıza diyebiliyoruz.daha bunlar 3 ay önce messi gitmeli diye ağlıyordu konularında(buna bakınız:basiretsiz)

ronaldo real madrid den ayrıldığında hepimizi(real madridlileri) tımarhaneye atmalılar.ronaldosuz olmak insana çok koyuyor belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ronaldo şuan çok çok kötü dönem geçiriyor olabilir benım için hala en iyisi.

Neymiş o kötü dönem? Sakatlık mı yaşadı? Kötü dönem görmesek inanabilirdim.
  • Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    Evet son 1-1,5 yıldır öyle.
    Varsa argümanın sun, konuşalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.