Şimdi Ara

LİONEL MESSİ 3 KERE ÜSTÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİ GOL KRALI OLDU!!BU BİR REKOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BARCELONADA forma giyen ARJANTİN 'Lİ 23 yaşındaki LİONEL MESSİ bir rekor daha kırdı..bu sezon şampiyonlar liginde gol sayısı 11 olan lionel messi geçtiğimiz 2 sezondada şampiyonlar liginde gol kralı olmustu..daha önce 3 defa üstüste tek başına gol kralı olan başka hiç kimse yok
    böylesine zor bir arenada bunu yapabilmek için lionel messi olmak şarttır...
    56 şampiyonlar ligi maçında 35 golü olan 23 yasındaki süperstar her geçen sene yükselen performansıyla gelecek senelerde cok daha iyisini yapabilir..

messi alttaki fotoğrafta olduğu gibi manu ya finalde 1 gol atarsa bir sezonda C.L de en fazla gol atan oyuncu olmayıda başaracak...
    büyük ve önemli maçlarda çok iyi oynayan messi 28 mayıs ta bunu yine başarabilir ve dünyadaki tüm barça severleri sevince boğabilir...
    hadi messi aynısını yine bekliyoruz...
    şampiyonlar liginde gol kralları için link
    http://tr.wikipedia.org/wiki/UEFA_%C5%9Eampiyon_Kul%C3%BCpler_Kupas%C4%B1_ve_%C5%9Eampiyonlar_Ligi_gol_krallar%C4%B1

LİONEL MESSİ 3 KERE ÜSTÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİ GOL KRALI OLDU!!BU BİR REKOR

• daha 3 sene öncesine kadar kimse barçadan söz etmiyordu şimdi bütün millet barçacı oldu ne hikmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 13 Mayıs 2011; 14:52:05 >
  • neden her seferinde barça konuları açıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

neden her seferinde barça konuları açıyorsun?

adam 100 yıllık futbol tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor o yüzden olabilir mi??
    ve ben bir barcelona taraftarıyım o yüzden de olabilir..
    bu sene barcelona şampiyon oldu cl de finale yükseldi o yüzden de olabilir..
    önyargılı olarak muhalefet edeceksen hiç yorum yazma
  • Olmayacağının ben de farkındayım ama Rooney Final maçında 10 gol atarasa nolcak ?
    Ne saçma bi haber anlayaşıdır daha Şamp ligi bitmemiş Messi gol kralı ilan edilmiş ?
    Ya da ben mi yanlış anladım ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Olmayacağının ben de farkındayım ama Rooney Final maçında 10 gol atarasa nolcak ?
    Ne saçma bi haber anlayaşıdır daha Şamp ligi bitmemiş Messi gol kralı ilan edilmiş ?

bunu 28 mayıs gecesi konuşalım bakalım rooney 5-6 gol atacak mı finalde barcelonaya...
  • Van der Sarr'ın tipi ne oyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • messi alttaki fotoğrafta olduğu gibi manu ya finalde 1 gol atarsa bir sezonda C.L de en fazla gol atan oyuncu olmayıda başaracak...
    Yanlış bilgi verme ! bir sezonda en cok gol atam oyuncu José Altafini.. (14) messinin 11 golu var ve bir maçı kaldı ...
    şimdi diyeksin clde olacak hayır gene olmaycak Ruud van 12 gol atmış ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever_kartal

quote:

Olmayacağının ben de farkındayım ama Rooney Final maçında 10 gol atarasa nolcak ?

bunu 28 mayıs gecesi konuşalım bakalım rooney 5-6 gol atacak mı finalde barcelonaya...

Hee işte geldin mi sözüme ?
    Ben de bunu diyorum zaten. Daha bugünden gelip böyle boş boş şeyler yazmanın anlamı yok..

Daha Şampiyonlar ligi bitmemiş gelip buraya açtığın konuya bak...

• quote:

quote:

quote:

Hee işte geldin mi sözüme ?
    Ben de bunu diyorum zaten. Daha bugünden gelip böyle boş boş şeyler yazmanın anlamı yok..

Daha Şampiyonlar ligi bitmemiş gelip buraya açtığın konuya bak...

Oğul, tamam abi sakin ol Kabul etsen de etmesen de Messi gol kralı abi yapacak bişe yok. Haber bu zamanda mantıksız tabi orası ayrı konu.

• kupayı manu alsında messi denen balon ne kral mı olacakmış ne halt olucaksa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

kupayı manu alsında messi denen balon ne kral mı olacakmış ne halt olucaksa olsun

Balon
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

kupayı manu alsında messi denen balon ne kral mı olacakmış ne halt olucaksa olsun

• Başlık: LİONEL MESSİ 3 KERE ÜSTÜSTE ŞAMPİYONLAR LİGİ GOL KRALI OLDU!!BU BİR REKOR

Özet: Adam daha zaman kiplerini bilmeyen bir ilkokullu beyler.
  • messi topçu mu yaa
  • g.afrika 2010'da 5 maçta 0 çekmişti arjantindede görmek isteriz o golleri benimde arkamda xavi-iniesta olsa bende gol kralı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35

g.afrika 2010'da 5 maçta 0 çekmişti arjantindede görmek isteriz o golleri benimde arkamda xavi-iniesta olsa bende gol kralı olurum.

Bu kadar yüklenmeseydin hemen yahu çok ağır girmişsin.
  • quote:

g.afrika 2010'da 5 maçta 0 çekmişti arjantindede görmek isteriz o golleri benimde arkamda xavi-iniesta olsa bende gol kralı olurum.

evet sen zaten messi sin..rekorlarıda sen kırdın bir şey demiyoruz..hadi bakayım geç oldu yat sen...
    rooney finalde 9 gol atamayacağına göre böyle bir konu açmamda bir sakınca yok
    beğenmiyorsanız yorum yapmayın..
    sizin takıldığınız nokta benim konuyu yanlıs zamanda acmıs olmam değil messinin kral olması ve yeni bir rekor kırması
  • quote:

quote:

Bu kadar yüklenmeseydin hemen yahu çok ağır girmişsin.

ispanyada buna ragmen gol kralı c.ronaldo dicektim bişey olur diye korktum. messi 31 cr 36.

• quote:

quote:

evet sen zaten messi sin..rekorlarıda sen kırdın bir şey demiyoruz..hadi bakayım geç oldu yat sen...
    rooney finalde 9 gol atamayacağına göre böyle bir konu açmamda bir sakınca yok
    beğenmiyorsanız yorum yapmayın..
    sizin takıldığınız nokta benim konuyu yanlıs zamanda acmıs olmam değil messinin kral olması ve yeni bir rekor kırması

bizim zamanımızda real vardı dostum yeni nesil barcalı sen yat uyu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.