< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 28 Kasım 2012; 11:28:17 > |
Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim. 1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Virüs bulaşma ihtimali ile takas alanını bir yana brakın bütün diskleri formatladım(İçinde resim film ve müziklerimin olduğu diski bile.).Bilgisayarda 2 hdd 3 partition var.
Şaka bir yana daha önce çok kez kurulum yapmışsanız yazılımdan ziyade donanımsal bir sorununuzun olma ihtimali yüksek. Siz işletim sistemiyle alakalı bir sorun yaşadığınızı sanıp format atıyorsunuz ama aslında donanımsal bir sorun olmuş olabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam benzer bir sorunu Ati ekran kartlı bir masaüstünde yaşamıştım yıllar önce. Görüntü nasıl oluyorsa geliyordu ama sürücüyü tanımıyordu. Ekran kartını değiştirmek zorunda kalmıştım. Umarım donanımsal bir sorun değildir.
Hızlı