Şimdi Ara

Linux ama Mac Os a benzeyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır windows kullanıcısıyım ancak linuxa geçme zamanım geldi, windowsa özel bir program kullanmıyorum. Belki sadece spotify diyebilirim.
    Bayadır araştırıyorum Mac e benzeyen sanırım en çok elemantary os ancak linux olarakta mint tavsiye edilmiş demiş,
    Kuracağım sistem samsung q330 i3 lü 4gb lı bir notebook.
    Elementary freya sanırım direk mac e benziyor ancak linux minte de çeşitli temalar kurarak mac e benzetmek mümkün?
    Kod yazmayı çok sevmem, basit bir linux olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Mint ise hangi sürümü? neden? onuda belirtirseniz sevinirim. Bu gece kurulumu gerçekleştireceğim

• Linux için de Spotify var.
    quote:

linux minte de çeşitli temalar kurarak mac e benzetmek mümkün?

Mümkün.
    quote:

Mint ise hangi sürümü? neden? onuda belirtirseniz sevinirim. Bu gece kurulumu gerçekleştireceğim

DH Linux bölümünde hemen hemen her hafta hangi Linux dağıtımını kullanayım şeklinde konular açılır. O konulardan faydalanabilirsiniz. Önerim Mint Cinnamon. Görsel olarak iyi bir masaüstü. Sisteminizde yeterli görünüyor. Eğer Cinnamon beklediğiniz performansı vermezse Mate kurabilirsiniz. Masaüstleri hakkında ayrınıtlı bilgi edinmek için şuraya bakabilirsiniz:http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=1331.0

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

Linux için de Spotify var.
    quote:

linux minte de çeşitli temalar kurarak mac e benzetmek mümkün?

Mümkün.
    quote:

DH Linux bölümünde hemen hemen her hafta hangi Linux dağıtımını kullanayım şeklinde konular açılır. O konulardan faydalanabilirsiniz. Önerim Mint Cinnamon. Görsel olarak iyi bir masaüstü. Sisteminizde yeterli görünüyor. Eğer Cinnamon beklediğiniz performansı vermezse Mate kurabilirsiniz. Masaüstleri hakkında ayrınıtlı bilgi edinmek için şuraya bakabilirsiniz:http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=1331.0

Hepsine baktım, foruma açılan konularada sizin attığınız linkede
    Hatta cinnamon kurup sonrasında da mate masaüstü kurmakta mümkünmüş ancak ben mac os gibi gözüksün istiyorum ancak mbuntu teması sanırım henüz 17.2 için yok.(mac os teması) Bu nedenle cinnamon 17.1 64bit indireceğim gözüküyor. Tema uyar derseniz 17.2 kurayım?

• 17.2 sürümü için 17.1'deki araçların biraz daha geliştirilmiş hali diyebiliriz. Yani uyum konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Rahatlıkla 17.2 kurabilirsiniz. Tema konusunda gnomeart, Deviantart, Linuxmint-art, Ubuntu-art gibi sitelerden yararlanabilirsiniz. Mate'te kurulu olsa(gtk2), Cinnamon da kurulu olsa(GTK3) Mac teması bulabileceğinizi düşünüyorum.
  • Mac os a en çok benzeyen linux dağıtıcısı elementary os dur :)

https://elementary.io/tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Pro ya Windows 10 kurmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.