Şimdi Ara

LinkSys WAG54GP2 wireless kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle yeni bir üye olduğumu ve bu konuda çok bir bilgim olmadığını söylemek istiyorum. Daha önce kullandığım Zoom X6 modelinde, kullanmayacağım zamanlarda wireless özelliğini kapamak çok kolaydı. Yeni aldığım LinkSys WAG54GP2 modelinde bu nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz? Genellikle Ethernet üzerinden kablo ile bağlanmayı tercih ediyorum. Gerekmediğinde boşu boşuna radyasyon almak istemiyorum çünkü modem yatağımın başucunda duruyor. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ascella

Merhaba,
    Öncelikle yeni bir üye olduğumu ve bu konuda çok bir bilgim olmadığını söylemek istiyorum. Daha önce kullandığım Zoom X6 modelinde, kullanmayacağım zamanlarda wireless özelliğini kapamak çok kolaydı. Yeni aldığım LinkSys WAG54GP2 modelinde bu nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz? Genellikle Ethernet üzerinden kablo ile bağlanmayı tercih ediyorum. Gerekmediğinde boşu boşuna radyasyon almak istemiyorum çünkü modem yatağımın başucunda duruyor. Teşekkürler

Öncelikle foruma hoşgeldin.
    Wireless
    Basic Wireless Setting
    PVC Mapping'i disable yap.
    S SID Broadcast Enable kutudaki işareti kaldır.

LinkSys WAG54GP2 wireless kapama

• Pardon mesaj 2 kez gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 15 Mart 2009; 19:15:26 >
  • teşekkürler benimde öğrenmek istediğim bir bilgiydi. zaten her yer radyasyon bari odamızda rahat edelim ......
  • sanıyorum bu şekilde wriless görünmez yapıyorsunuz.bilgidiğim kadari ile baştaki enable kaldırdığımızda wriless kapatmış modemin üzerindeki wriless ışığı sönmüş olacaktır.
  • evet doğrudur wireless ışığı söner.
  • Wireless Network Mode: Disable secilmesi Kapatma anlamına gelmektedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sorunum da tam tersi... wireless calisirken bir anda kapandi ve calismiyor. alet kablo ile sorunsuz calisiyor...

soft restart, hard restart, firmware update, factory settings etc her yolu denedim ama wireless su anda calismiyor...

ilk acilista isigi yaniyor, dsl isigi geliyor, internet gelmeden once wireless isigi kapaniyor.

yardimlarinizi bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.