Şimdi Ara

Linksys WAG320N Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
17.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün kablosuz modemlere bakarken Türkiye'ye yeni gelen bu modelini övdüler. Sizce nasıldır?
    http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wag320n-wag320n-300mbps-cift-bant-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41793

USB portundan harici hdd bağlanabiliyor ve eternet çıkışları gigabit.

Kullanan ya da bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi? USB'li modem sayısı az, alternatifleri ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 28 Aralık 2009; 12:11:49 >

• bende N ozelıklı alıcam lnksys cisco ıle bır baglantısı varmı acaba
  • linksys modemlerin üzerinde cisco systems yazmakta. ya üreticisi ya da dağıtıcısı olsa gerek.
  • linksys cisconun son kullanıcı yada daha doğrusu tüketici elektroniği denen ürünlerini üreten firması.
    Tamamı ile cisco teknolojisi ile üretilen, piyasanın en iyi ürünleri linksys dir...
  • Bir süre öncesine kadar Cisco ve Linksys iki ayrı Amerikan Firmasıydı. Cisco özellikle network konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Linksys de geniş bant, network ürünleri ve VoIP ürünleri konusunda uzmanlaşmış "donanım üreticisi" bir firmadır. Yakın tarihlerde (zannederim 1.5 yıl kadar önce) Cisco Linksys'i satın alarak bünyesine kattı. Şimdilerde ise eskiden Linksys'in ürün gamına giren ürünler Cisco-Linksys ortak markalarıyla pazarlanıyor.
  • hocam 1.5 yıl olması imkansız çünki, 5 yıldır kullanmakta olduğum linksys kablosuz adsl modemimin arkasında cisco systems yazıyor
  • bu modem hakkında görüş bildirecek var mı arkadaşlar?

nasıldır? çok uzun mesafelerde kullanmayacağım. ev-ofis kullandığım salonda hem günlük işlerimde kullanacağım hem de usb portundan external hdd lere ulaşabileceğim bir modem router arıyorum. gigabit eternet, bu modeme bağlayacağım ps3 ce wd live tv de daha performanslı aktarım yapmamı sağlar mı? yoksa bir etkisi olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesafe ev içinse zaten hepsinde yeterli olur, baya adi bişi olucakki ev içinde dahi cekmesin , fiyatına bakın linksys ler biraz pahalıdır diğerlerine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

mesafe ev içinse zaten hepsinde yeterli olur, baya adi bişi olucakki ev içinde dahi cekmesin , fiyatına bakın linksys ler biraz pahalıdır diğerlerine göre

işte benim başlığı açış amacımda buydu, diğerleri derken hangileri? muadilleri neler N destekli USB den hdd ya da printer bağlayabileceğim bir cihaz?
  • aman abi liksys denn uzak durun.bi router var almaz olaydık.baya sorunlu olabiliyor yani.benden söylemesi.d link den şaşmayın derim ben.
  • ne gibi sorunlar olabiliyor?

nerelerde sorun yasadınız ya da duydunuz? dlink in ustun ozellikleri nelerdir? dlink in usb den hdd baglayıp ev networkunde kullanabileceğim bir modemi var mı?
  • valla ben iyi bilirim, satin aldim, kurdum 5dk once incelememi foruma yaptim, henuz 2-3 saattir kullaniyorum ama gayet basarili duruyor...
  • Linksys kullanıyorum Wag200G modelini son derece memnunum. QoS ayarı yapılabilmekte Ör: http ye öncelik verip downloada orta derecede öncelik verebilme gibi.

Linksysden şaşmayın derim.

Son olarak yurdun birisine airties 5450 modemi taktım 300mps kablosuz vs bilmemne müşteri hizmetlerini aradım QoS ayarı yapılamıyormuş. Sonuç hüsran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Linksys kullanıyorum Wag200G modelini son derece memnunum. QoS ayarı yapılabilmekte Ör: http ye öncelik verip downloada orta derecede öncelik verebilme gibi.

Linksysden şaşmayın derim.

Son olarak yurdun birisine airties 5450 modemi taktım 300mps kablosuz vs bilmemne müşteri hizmetlerini aradım QoS ayarı yapılamıyormuş. Sonuç hüsran..

bende wag320n modelini aldım herşey iyi güzelde şu qos olayında cihaz sapıtıyor qosu açınca ağdaki hiçbir bilgisayar neredeyse nete giremiyor yerelde bile çok yavaşlıyor ağ ama qosu kapatınca problem kalmıyor bu işin bir püf noktasımı var yoksa benmi yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 23 Mayıs 2010; 12:24:12 >

• 1 haftadır kullanıyorum suana kadar kullandıgım en iyi modem daha onceden airties 206 tt vardı surekli reset problemim vardı bir cozum bulamadım gonderdigim halde buyuzden wag320n aldım vatandan muhtesem suana kadar baglantımda hicbir problemolmadı artısı ise 5ghz baglantı kuuruyorum ve hic bir cihaz beni goremiyor kacak baglantılardanda kurtulmus oldum. sifresiz hemde:D
  • param olsa gözüm kapalı alırım bu ürünü.bi arkadaş cisco router aldığını ve sorunlar çıkardığını söylemiş ama cisco router kullanmak güven,özveri ve tecrübe ister her babayiğidin harcı değildir yanlış yapılandırmadan dolayı sorun/sorunlar yaşamış olabilirsiniz. cisco network ürünlerinin en kaliteli markalarından biridir.bence 1numaradır.geçtim 4port ethernet olup hızı 10/100/1000 olan ve 300mbps wireless N olan kailiteli bi modem söylebilirmisiniz?
  • walla bi modeme o kadar para vermek içime dokunucak gibi amasadece ev içinde kullanıcam bu kadar pahalı bir modem almaya gerek varmı yoksa bu işimizi görürmü
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-td-w8901g-4-port-54-mbps-kablosuz-adsl2-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd999565&categoryId=3009801
  • peki bu modem'in çekim gücü ne kadar iyi, 3 kat aradan yeterince çekiyor mu?
  • LINKSYS WAG320N 300MBPS extra anten baglanabılıyormu?çekım alanı nasıl ?
  • anten baglanmıyor fakat cekim gucu gayet basarılı bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.