Şimdi Ara

LinkSys WAG160N wireless ışığı yanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce bu kablosuz modemi(cisco linksys wag160n) satın aldım. kurarken sorun yaşamadım. şu anda masaüstünden veya laptop'tan kablolu olarak bağlanabiliyorum, ancak laptop'ımdan kablosuz bağlanabilmek istiyorum. modemin beraberinde gelen network magic programı ve modemin arayüz sayfası dahil kurcalamadığım ayar kalmadı. fabrika ayarlarına döndüm birkaç kez. hard reset yaptım. laptopta bluetooth ve wifi olduğundan hangi wireless bağdaştırıcıyı kullanacağını seçin diyordu bluetooth u devre dışı bırakmayı denedim.

modemin üstünde wireless tuşu var ama ancak wireless ışığı yanıyorken bilgisayarla bağlantı kurmayı sağlıyor. şu anda basınca yanmıyor. bu ışığın neye göre yanıp yanmadığını çözemiyorum. Dün arayüz sayfasında kanal ayarını 6 ya getirince birkaç dakikalığına bağlanabilmiştim ilk kez ama şimdi yine bağlanamıyorum. :(

laptopta sorun olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce farklı yerlerde bağlanabilmiştim kablosuz olarak.

bu modemde wireless'ın nasıl açılabileceği hakkında bi bilginiz var mı acaba?

• Cihazda benzer bir problemi duymuştum.

Üreticinin sitesinden cihazınıza uygun son firmware'yi indirip güncelleme yapın, muhtemelen probleminiz çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: princess0fsuburbia

birkaç gün önce bu kablosuz modemi(cisco linksys wag160n) satın aldım. kurarken sorun yaşamadım. şu anda masaüstünden veya laptop'tan kablolu olarak bağlanabiliyorum, ancak laptop'ımdan kablosuz bağlanabilmek istiyorum. modemin beraberinde gelen network magic programı ve modemin arayüz sayfası dahil kurcalamadığım ayar kalmadı. fabrika ayarlarına döndüm birkaç kez. hard reset yaptım. laptopta bluetooth ve wifi olduğundan hangi wireless bağdaştırıcıyı kullanacağını seçin diyordu bluetooth u devre dışı bırakmayı denedim.

modemin üstünde wireless tuşu var ama ancak wireless ışığı yanıyorken bilgisayarla bağlantı kurmayı sağlıyor. şu anda basınca yanmıyor. bu ışığın neye göre yanıp yanmadığını çözemiyorum. Dün arayüz sayfasında kanal ayarını 6 ya getirince birkaç dakikalığına bağlanabilmiştim ilk kez ama şimdi yine bağlanamıyorum. :(

laptopta sorun olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce farklı yerlerde bağlanabilmiştim kablosuz olarak.

bu modemde wireless'ın nasıl açılabileceği hakkında bi bilginiz var mı acaba?

Bir WAG160N kullanicisi olarak bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Wireless olayi basli basina bir sorun, gun icinde en az 3-4 kez router'i yeniden baslatmam gerekiyor. Kablosuz baglanti olmasina ragmen bir anda internete cikamama, kablosuz network'un aniden kaybolmasi ve uzun sure gorunmememesi, bir sure sonra gorunmesine ragmen baglanamama vs vs...

Zaten internette biraz arastirma yaparsaniz WAG160N icin wireless'ta problem yasayan pek cok kullanici oldugunu goreceksiniz. Linksys'in(cisco) kendi forumunda bile "WAG160N Wireless Dropouts" baslikli bir konu var, pek cok kullanici sorundan bahsetmis ve maalesef cozum yok. Bu ürün network konusunda kendini ispatlamis olan Cisco'nun benim nezdimde bir daha ürünleri alinmayacak markalardan birisi olmasini sagladi.

Tavsiye imkaniniz var ise ürünü iade etmeniz ve baska bir ürün kullanmaniz yönünde olacak.
    Saygilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.