Şimdi Ara

Linksys Cisco modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde linksys cisco wag 120n wireless modem var. Ben bu modemi kurdum fakat hatalı mı kurdum anlayamadım belli bir süre sonra wireless dağıtmayı sinyali kesiyor. Laptopdan veya telefondan wifi'a bağlanamıyorum. Kabloyla hiçbir sıkıntı yok. Sorun sadece wifi dağıtmasında mesela akşam kapattım sabah açınca belli bir süre wifidan yani laptopdan giriyor daha sonra otomatik olarak sinyal gönderimini kesiyor laptopdan internete bağlanamıyorum fakat kabloyla sıkıntı yok modemi kapatıp tekrar açınca düzeliyor wifidan bağlanabiliyorum ben bunu nasıl sıfırlar ve yeniden kurulum yaparım ya da 192.168.1.1 den değişebileceğim bir ayar var mı varsa nedir?

Uzun oldu fakat detaylı anlatmak istedim şimdiden hepinize teşekkür ederim. Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belli saatlerde wifi kapatma fonksiyonu aktif olabilir
  • Belli saatlerde değil anlık kesiyor ne zaman olursa tabi kapatıp açınca düzeliyor ve kesmiyor bunun sorunu ne olabilir? Arayüzünden değişeceğim bi ayar var mı acaba?

• Up bilen yok mu

• aynı sorun bende de var. sıkıntılı bir modem sanırım. Çözüm bulunur umarım. turk telekomdan geldiklerinde kopmaların da bu modemden kaynaklandığı söylenmişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull62

aynı sorun bende de var. sıkıntılı bir modem sanırım. Çözüm bulunur umarım. turk telekomdan geldiklerinde kopmaların da bu modemden kaynaklandığı söylenmişti bana.

Hocam illa ki bir ayarı vardır diye düşünüyorum donanımsal olarak modem de ne olabilir ki?

• bilmiyorum ama bendeki sorun şuydu durduk yere modem kendini resliyordu ve bazı zamanlar genelde günde 1 kere sabahları yani wifi ışığı kapanıyordu ve giremiyorduk wifiyle reset atmak zorunda kalıyorduk her sabah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.