Şimdi Ara

Linklerdeki farelerden hangisi olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu26

arkadaşım normal fare oyuncu faresi arasında pek fark yoktur ondan dolayı 2 fare göstericem
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/microsoft-3eg-00003-ready-mouse/productdetails.aspx?I_ID=48856 kablolu oyunlarda çok rahat
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002236-m185-nano-wireless-optical-nb-mouse-(blue)/productdetails.aspx?I_ID=56622 kablosuz oyunlarda üstüne tanımam
    eğer illa linkdekilerden biri olsun dersen 1. olan daha iyi

/>

"normal fareyle oyuncu fare arasi fark yoktur" yav he he

Kafan cok guzelmis kardes gule gule kullan.

Kardesim sana bulabilirsen a4tech xl 747h veya logitech g300 oneririm.g300 hepsinden daha kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G300 üm var. Malzeme çok kaliteli. Makro tuslara erisim cok kolay tuslar cok dayanıklı. Scroll sertligi normal ama fazla sert kullanırsan biraz cabuk yalama olur. İki el icin de uygun tasarım. Tam bir fiyat performans ürünü. Ben bilerek küçük mouse seçtim. Cunku mouse u koldan degil bilekten hareket ettirmek istiyordum. Dikkat ettgimde eski mouse umda hep kol ile aim yapıyordum. Artık bilekten daha hızlı ve yormadan aim yapıyorum.
    + ları
    Malzeme kaliteli
    Görüntü göze hitap ediyor
    Driver yazılımı çok iyi
    - leri
    Mouse normal boyutlu bir mousetan daha küçük
    2500 dpi artırılabilrmis
    Lazer degil optik mouse
    Özet : G300 ü sevdim. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 11 Ağustos 2012; 20:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim 1. seçenekteki tabiki ama ben 2side değildiyorum. sadece logitech g400 diyorum :)
  • 1. seçenekteki daha güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.