Şimdi Ara

LINKINPARK/MADONNA/SOAD/KORN/TOKIOHOTEL/VEGA/THE RASMUS/SEKSENDORT/JAMESBLUNT/FORTMINOR/ATHENA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yazmak isteğim çok şey vardı bende hepsini topladım yazmaya şurdan gireceğim;

bu başlık altına bu sanatçılar/gruplar ile ilgili knouşursak doğru kitle ile konuşmuş oluruz ayrıca bu konuya ayrı başlıkta açılmış olan gorillazıda koaycaktım fakat ayrıca koymuşlar...

Linkin park dağılmıoyr.Aksine mtv clasic'e verdikleri röpörtajda daha sıkı sıkı oalcaklarını ifade ettiler, chaster'ın puket adasına yaptığı 200.000 $ lık bağış karşılığında caster'a adanın özel nimetlerinden sunulmuş oh oh ne güzel :) Ayrıca hEM LP de hemde fortminorda bulunana mike çok mutlu ayrıca grup elemanlarıda onu destekelr nitekikte öyle olamsa linkinpark.com un ana sayfasına hem lp hemde fort minor için giriş konulmazdı değilmi? Ayrıca cahasterın ilk solo albümündeki seslerden "the morning after" lptimes.com dan demo oalrak dağıtılmakta süper! bunun dışında korn ve lp matrix 3 için verdikleri müziklerden teliflerini hala alıyorlarmış ne ala :)
    linkinpark meteora albümüdeki sessions adlı şarkısını olduğu gibi matrix 3 ün soundtrack ğine koymuştu...

fortminor-the rising tied albümümdeki believe parçası drim tvde sayemde onlarca kez çalındı :D

madonna geçen sene benim hasta olup tekrar tekrar dinleğimim ama dnyanın ve otoritelerin kabullenmediği american lifeın devamındaki elektronik soundları taşıyıp confessions on a dance floor u yaptı oh ne iyi bu albümdeki "hung up" şarkısın sample ı abbaya ait biliosunuz abba 70's 80's takılan bir grup kendi halindee hippiler onlar albüm tam bir dance albümü oyna oyna dur tekno ritimleri ve doğu kokan müzik Isaac ise favırim şarkının başında mistik ve sanırım ya ibranice yada arapça bir dönence var süper!!! madonna ingiltere giülleri adlı kitabının sonrasında gelen satışalrıda bağışlayacağını açıkladı ve bir ilk daha gerçekleştirerek bu albümdeki şarkısının adınıda aynı koydu : forbidden love eski albümündeki ile fazla örtşmesede bence süper....

ve zıplıyorum tokio hotel e bu yeni favorum bu hafta keşfettim almanyalı bir grup ve bende n küçükler ama maşşallah süper ses var. ayrca elenmalrın birinin adıda gustav (diğer adım)buda ayrı bir çekicilik tabi.. tarzı gene nu-metal fori şarkısı ise şu sıralar MTVH da sık sık dönen durch den monsun (yağmurun içinden geç) hmm bunalrlar ilgili bişi diyemiyeceğim çünkü daha aşırı tazaeler .. ve hiç medyatik değiller... onlar işlerinde güçlerinde oukllu sanatçılar

geleleim seksendör'de albümün demosunu internete sızdıran arakdaşları sağolsun ki bunun sayesidne ünlü oldular üstlerine birton şey yazılıp çizildi yok efendim kız varmışda yazmışta falan hikayeeeee zuhahaha diye güelrim ben anca... almüb çok sevdiğim athena ile aynı plak şirketinden : pasaj müzikten... albümün gözdesi affet ve sabah olsun ve ölürüm hasretinle berbat içine edililmiş..

james blunt... you are beatifull.. bu adam aşk adamı zedelemeyin ağlar.ben böyle ses rengi görmedim duymadım.bu nedir bebek sesimidir nedir.kızların tamda şaık oalcağı bir tip he ... albümü hakkında yorum yapmıaycağıma ama you are beatifull u çekern hiç üşümemişmi sormak isterim... albümündeki hitim ise: goodbye my lover

veee geldim system of a down'a hypnose ile fazl abşarı sağlayamadı ama she's like heroin ve kill rock in rock ile uamrım başarı sağlar ayrca daron ne olur sen artık şarkı söyleme ya berbat sessin be!

korn... döverim ben bunlar ı ii git git header olacan bide aydınlanmışmış ii aydınlan ama müziği bırakma cat stevens gibi oldu buda... gitti.. ama yeni prodüktör leri ile daha bir mutlular sanki.. .twisted trasistor süper ama klip berbat bir daha rapçiler koymayın yahu! ayrıca albümün art work'ü süper kim yaptıysa artık bide bişi sorcam korn camp. 'a me oldu?

vee athena tek geçerim ben bunları SKA! abi bunlar manyak bi kerem.süperler.albümün adıda athena kendileride athena. tam bir athena olmuş.albümdeki enerji hatsafhada ve şu sıralar oldukça popüler olan sinekkaydıdan bir cd cover... ayrıca kurbandaa burağı arakladıalr süper oldu bi kere athena euorvision a çıkmış adamlar süper müzik yapıyorlar kurban gibi under ground piyaasda adam harcanıyordu... iyi oldu hoşgeldin burak...

_____________________________________________________-
    www.linkinpark.com
    aynı adresden fortminor a da girişyapabilir ve chasternews den fan videolarını izleye bilirsiniz

bol müzikli günler...

LINKINPARK/MADONNA/SOAD/KORN/TOKIOHOTEL/VEGA/THE RASMUS/SEKSENDORT/JAMESBLUNT/FORTMINOR/ATHENA

[simage][/simage]

• anaa vegayı unutmuşum denizciim ben sani hiç unuturmuyun yeni albümleri hafif müzik ve onun hiti serzenişte...
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    şarkı sözleri:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

> American Life
    >> American Life

American Life
    written by Madonna and Mirwais Ahmadzai
    Track 1, Time: 4:57
    -------------------------
    Do I have to change my name?
    Will it get me far?
    Should I lose some weight?
    Am I gonna be a star?

I tried to be a boy
    I tried to be a girl
    I tried to be a mess
    I tried to be the best
    I guess I did it wrong
    That's why I wrote this song
    This type of modern life
    Is it for me?
    This type of modern life
    Is it for free?

So I went into a bar
    Looking for sympathy
    A little company
    I tried to find a friend
    It's more easily said
    It's always been the same
    This type of modern life
    Is not for me
    This type of modern life
    Is not for free

Chorus:

American life [American life]
    I live the American dream [American dream]
    You are the best thing I've seen
    You are not just a dream [American life]

I tried to stay ahead
    I tried to stay on top
    I tried to play the part
    But somehow I forgot
    Just what I did it for
    And why I wanted more
    This type of modern life
    Is it for me?
    This type of modern life
    Is it for free?

Will it get me far?
    Am I gonna be a star?

(chorus)

American life

I tried to be a boy
    Tried to be a girl
    Tried to be a mess
    Tried to be the best
    Tried to find a friend
    Tried to stay ahead
    I tried to stay on top

(Spoken:)
    Fuck it

Will it get me far?
    Am I gonna be a star?

Uh, fuck it
    (repeat 3 times)

(Spoken:)
    I'm drinkin' a soy latte
    I get a double shoté
    It goes right through my body
    And you know I'm satisfied
    I drive my Mini Cooper
    And I'm feeling super-duper
    Yo they tell me I'm a trooper
    I do yoga and pilates
    And the room is full of hotties
    So I'm checking out their bodies
    I'm diggin' on the isotope
    This metaphysics shit is dope
    And if all this can give me hope
    You know I'm satisfied
    I got a lawyer and a manager
    An agent and a chef
    Three nannies, an assistant
    And a driver and a jet
    A trainer and a butler
    And a bodyguard or five
    A gardener and a stylist
    Do you think I'm satisfied?

I'd like to express my extreme point-of-view
    I'm not a Christian and I'm not a Jew
    I'm just living out the American dream
    And I just realized that nothing is what it seems

Do I have to change my name? [American life]
    Am I gonna be a star? [I'm the American dream]
    Do I have to change my name? [American life]
    Am I gonna be a star? [I'm the American dream]

[American life]
    [I'm the American dream]
    (repeat and fade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetton -- 12 Ocak 2006 22:00:56 >

• esasında james bond için yapılan ve onun filim müziği olan hit madonna şarkısı :
    Madonna
    > American Life
    >> Die Another Day

I''m gonna wake up, yes and no
    I''m gonna kiss some part of
    I''m gonna keep this secret
    I''m gonna close my body now

I guess, die another day
    I guess, die another day
    I guess, die another day
    I guess, die another day

I guess I''ll die another day
    [Another day]
    [Another day]
    [Another day]

Sigmund Freud
    Analyze this
    Analyze this
    Analyze this

I''m gonna break the cycle
    I''m gonna shake up the system
    I''m gonna destroy my ego

Uh, uh

I think I''ll find another way
    There''s so much more to know
    It''s not my time to go

For every sin, I''ll have to pay
    I''ve come to work, I''ve come to play
    It''s not my time to go

I''m gonna avoid the cliche
    I''m gonna suspend my senses
    I''m gonna delay my pleasure

I guess, die another day
    I guess, die another day

There''s so much more to know
    It''s not my time to go

Uh, uh

I guess, die another day
    I guess, die another day

bu kadın motorola moto rokr ile reklam yaptı sonra telefona oldukçe yer verilen bir müzik albümü yaptı
    öncesindede james bond a müzik yaptı sonra başımıza anarşist oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetton -- 12 Ocak 2006 22:01:24 >

• James Blunt
    > Back To Bedlam
    >> Goodbye My Lover

Did I disappoint you or let you down?
    Should I be feeling guilty or let the judges frown?
    'Cause I saw the end before we'd begun,
    Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
    So I took what's mine by eternal right.
    Took your soul out into the night.
    It may be over but it won't stop there,
    I am here for you if you'd only care.
    You touched my heart you touched my soul.
    You changed my life and all my goals.
    And love is blind and that I knew when,
    My heart was blinded by you.
    I've kissed your lips and held your head.
    Shared your dreams and shared your bed.
    I know you well, I know your smell.
    I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
    You can't break my spirit - it's my dreams you take.
    And as you move on, remember me,
    Remember us and all we used to be
    I've seen you cry, I've seen you smile.
    I've watched you sleeping for a while.
    I'd be the father of your child.
    I'd spend a lifetime with you.
    I know your fears and you know mine.
    We've had our doubts but now we're fine,
    And I love you, I swear that's true.
    I cannot live without you.

Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.

And I still hold your hand in mine.
    In mine when I'm asleep.
    And I will bear my soul in time,
    When I'm kneeling at your feet.
    Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
    I'm so, I'm so, I'm so hollow.

• kimse yokmu?
  • hocam çok uzun yazmışın şööle bi bakınca okuyasım gelmedi yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orda the rasmus korn yazıyo diye girdim ama abicim bunlarla ilgili bissürrü tophic açıldı zati istersen bi bak yane hepsi var seksendörtten tut korna kadar vega da vardı yanlış hatırlamıyosam bu arada rasmus demişsin ama haber yazmamışsınyada bne görmemişte olabilirim
  • S: xpress in deidiği gibi uzun olmuş ben bile karıştırmışım :) neyse hepsini bir başlıkta topladım.
    the rasmus... onalrın yeni single ı sail away.. klibin yönetmeni daha önce in the shadows uda çeken korku filmi yönetmenlerinden ayrıca grup yine klipten önce korku filmi izlemiş ve solistleri ise hala yeşil gözlerini saklamak içi SİYAH lens takıoyr ee ben sana ne diyeyim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetton

S: xpress in deidiği gibi uzun olmuş ben bile karıştırmışım :) neyse hepsini bir başlıkta topladım.
    the rasmus... onalrın yeni single ı sail away.. klibin yönetmeni daha önce in the shadows uda çeken korku filmi yönetmenlerinden ayrıca grup yine klipten önce korku filmi izlemiş ve solistleri ise hala yeşil gözlerini saklamak içi SİYAH lens takıoyr ee ben sana ne diyeyim!

ben bu haberi 2 sene önce duymuştum zati bana öğretir gibi bi havan var ama nese ki ben grupu senelerdir takip ediyorum gereksiz bi tophic olmuş dediğim gibi bunlarla ilgili tophic ler var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.