Şimdi Ara

linkedin yurtdışı ilanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malzeme mühendisliğine baktım ingiltere'de 2 bin almanya'da 7 bin civarı ilan var ve ne abet istiyor ne başka bi şart koymuşlar sadece bazısı 3+ yıl tecrübe yazmış. 1 hafta önce açılmış ilana 10 kişi bile başvurmamış mesela. bu ilanların gerçekliği nedir? gerçekten bunlara başvurup gidilir mi? hiç bilmiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemanjabjelica77 -- 17 Eylül 2022; 11:45:52 >

• İngiltere niye abet istesin? Brexitten sonra İngiltere'ye giriş zorlaştı. Yurt dışından da genelde ya yazılımcı ya da ilk 50 üniversite de okumuş adam ithal ediyor İngiltere. Malzeme mühendisliği gelecekte daha da önem kazanırsa dışardan daha fazla ithal edebilirler tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş ilanı olan şirketler çok büyük firmalara benzemiyorlardı londra'da bile değil çoğu ilk 50 üniversiteden mezun olan kimsenin oraya gidip çalışacağını düşünmüyorum

• nemanjabjelica77 N kullanıcısına yanıt

Hocam Avrupa'da Ab ülkelerine TR'de 3 yıl çalışıp gidersiniz bu zor değil ama brexitten sonra İngiltere göçmen politikasıni değiştirdi. Artık her şirket istediği adamı sokup oturma izni aldiramiyor. Ya master ile gideceksiniz ya da fazla tecrübeli olarak.

• şimdi baktım almanya'da da iş ilanı 7 bin civarı ona da başvuranlar 10 15 kişi ama işte bu tür ilanlarla gidiliyor mu gerçekten bu konuyu bilmiyorum

Geçenlerde izlediğim birisi 200-300 başvuru yaptığını ve hiç birinin tutmadığını söylüyordu ama denemeye devam edince 400'lerde falan bir şirketten kabul almış Almanya'da açıkçası çoğu evrak işleriyle uğraşmak istemez ama içlerinden vizyon sahibi şirketler kalıcı ve güvenilir eleman edinmek için bu yola başvuruyorlar Almanya'da falan.

• anladım hocam sağolun bilmiyorum yıldız malzeme mühdeyim ülke içindeki fırsatlar içime pek sinmiyor dişe geçmeyi düşünüyorum ama böyle yurt dışı fırsatları çıkarsa da bıraktığıma pişman olmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş İlanları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Mezun olduktan sonra aselsana girersen yurt dışı ihtimalin fazlasıyla olur yurt dışı hepsini topluyor neredeyse. Malzeme müh bence gelecek için çok önemli bir meslek yurt dışı imkanları da iyi bir mühendis için kötü değil ama mühendislik her zaman riskli. Riskin de getirisi daha fazla oluyor sonuçta risksiz kazanç elde edemezsin sadece eldeki bulgurdan olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4B129BAF -- 17 Eylül 2022; 11:54:43 >
  • savunma sanayiye odtü'den direkt giriliyor sanırım da yıldızdan çok çok zor aselsan değil de geçen dönemin mezunlarından tusaşa giren gördüm 1 tane sadece

Ortalamanı 3 üstü tutarsan girebilirsin diye biliyorum

linkedin yurtdışı ilanları

Yanı sıra sektörde 1-2 yıl çalışıp ek puan da toplayabilirsin. Bu da ihtimal arttırıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.