Şimdi Ara

Lineage2c4 Turkey server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lineage2c4 Turkey serverımız acılmıstır ...Yeni donemimizde başladıgımız ilerleme buyuyerek ilerlemekte sizlerin bizim server hakkında dusunduklerinizi forumumuza yazabilirsiniz...

Forum:www.burasibaska.net

Sitemiz ise:www.lineage2c4.somee.com

Server rate:RateXp = 30, RateSp = 30, RatePartyXp = 10, RatePartySp = 10, RateDropAdena = 100, RateDropItems = 20, RateDropSpoil = 10, RateQuestsReward = 10, RateKarmaDropEquipment = 1, RateKarmaExpLost = 1, RateSiegeGuardsPrice = 1, RatePetExp = 10, RatePetSp = 10, RateRaidRegenHp = 50, RateRaidRegenMp = 50

Gerekli bilgi için: onlinerpg_admin@hotmail.com

Serverda su anda 2 admin 3 gm ve 2 ve 6 clan master bulunmaktadır

• umarım sorunsuz bir server olur.
  • Sorun olacagını sanmam su anda c4 yukleniyor yenileniyoruz biz baya bi eskilerdeniz yeni donemde V.I.P uyeliklerimiz basladı
    o yuzden sizlere en iyi hizmeti vermek bizim hedefimiz..
  • Başka serverlar gibi eşe dosta oyunda başka oyuncuların ss alamiyacagi silahlari peynir ekmek gibi dağıtmazsınız inşallah
  • hocam bu server ne zaman acılacak tam olarak_???????????????

download kısmında hiçbirsey yok... yamaları nerden bulacagiz????????????????
  • Biz yenilendik simdi yeni sitemiz acıldı ve server su anda c4 un son version2u ile yenileniyor biz içerik olrak degişiyoz yani sitemize bekleriz...Gerekli bilgiiçin : www.lineageturkey.com
  • bir sozcuge gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomaDeadOne

Başka serverlar gibi eşe dosta oyunda başka oyuncuların ss alamiyacagi silahlari peynir ekmek gibi dağıtmazsınız inşallah

• Bu sayfayı görme yetkiniz yok
    Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu dizin veya sayfayı görüntüleyebilmeniz gerektiğine inanıyorsanız, lütfen varsawww.lineage2c4.somee.com giriş sayfasında listelenen herhangi bir e-posta adresi veya telefon numarasını kullanarak Web sitesine başvurmayı deneyin.

Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatabilirsiniz.

HTTP Hatası 403 - Yasak
    Internet Explorer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agalloch

Lineage2c4 Turkey serverımız acılmıstır ...Yeni donemimizde başladıgımız ilerleme buyuyerek ilerlemekte sizlerin bizim server hakkında dusunduklerinizi forumumuza yazabilirsiniz...

Server rate:RateXp = 30, RateSp = 30, RatePartyXp = 10, RatePartySp = 10, RateDropAdena = 100, RateDropItems = 20, RateDropSpoil = 10, RateQuestsReward = 10, RateKarmaDropEquipment = 1, RateKarmaExpLost = 1, RateSiegeGuardsPrice = 1, RatePetExp = 10, RatePetSp = 10, RateRaidRegenHp = 50, RateRaidRegenMp = 50

Kusura Bakma ama bu serverdaki GM ler tamamen dengesiz benim eski oynadığım bi serverdı burası
    forumlardan okuduğum GM 24 saat online devamlı yardımcı oluo falan filandı
    bende bununla ilgili oyunun Forumuna bi yorum yaptım ve eleştiriyi kaldıramıyan bi zihniyetle karşılaştım.
    banladılar beni konuşmamda ne bir küfür nede bi hakaret vardı.
    sadece dediğim şuydu
    ''GM hiç online olmuo ben ondan daha çok onlineyim''
    gmlerin online olmasını neden istiodum serverda ben başladığım zamanlarda 20-25 kişi vardı ve hiç biri
    oyunu bilmiodu. lvl-20 görevini birinin yanında giderek ben yaptırttım.
    oyunda herkez benim girmemi bekliodu gireyimde sorularını yanıtlayım die
    bende PM lerden sıkıldım foruma girdim öle bi yorum yaptım artık bu servera girecek olanlar
    bunu bi okuduktan sora karar verirler. öle türk serverı hadi dalallım yapmayın.
    10 numara türk serverları var.

onlinerpg_admin@hotmail.com bu msn adresi ya devamlı offline yada kabul etmiyor

Admin için dipnot: Ban yiyen nick ''Volkan''
    belki yazdığım şeyi buraya yapıştırır. geçen yaptığı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 5 Mayıs 2006; 12:04:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

quote:

Lineage2c4 Turkey serverımız acılmıstır ...Yeni donemimizde başladıgımız ilerleme buyuyerek ilerlemekte sizlerin bizim server hakkında dusunduklerinizi forumumuza yazabilirsiniz...

Kusura Bakma ama bu serverdaki GM ler tamamen dengesiz benim eski oynadığım bi serverdı burası
    bende bununla ilgili oyunun Forumuna bi yorum yaptım ve eleştiriyi kaldıramıyan bi zihniyetle karşılaştım.
    sadece dediğim şuydu
    gmlerin online olmasını neden istiodum serverda ben başladığım zamanlarda 20-25 kişi vardı ve hiç biri
    bende PM lerden sıkıldım foruma girdim öle bi yorum yaptım artık bu servera girecek olanlar

Evet bencede turk serverların belki yabancı serverlar gibi olmamasının tek nedeni eleştri kaldıramamaları

• quote:

Orjinalden alıntı: _Wolky_

quote:

sadece dediğim şuydu

:) komiksin nedenmi işte ;

Konu Link :http://burasibaska.net/showthread.php?t=473

Orjinal Mesaj Volkan :

ee millet bu oyunu ne kadar az bildiğiniz ortada oyunda büssürü quiest var ve bi boka yaramıo sizin yapmanız gereken saten sadece lvl 20 ve lvl 40 görevi bu arada oyunun rateleri halen 20 mi bi soru daha giranda hala trader yok dimi bi serverda A ve S grade olmadıktan sora o serverın amacı ne iso gibi mal gibi kasmak deilmi bence bunu bi düşünün oyunda sate rateler düşük A ve S almakta zor olur sate siz nie koymuonu anlamıorum GM adı altında oyunu kuranlar neden hiç online olupta milletin sorularını oyunda yanıtlamıolar bunuda anlamış deilim ben oyuna girdim oyunu hereze yetecek kadar bildiğim için millete zevkle yardım ettim fakat GM den daha çok online olan ben olduğum için oyunu bıraktım bile bi an kendimi GM hissettim şimdi GM benim accontu bilse beni banlardı kesin ama umrumda deil oyundaki nick im VolkaN

ikinci mesaj volkan :

şuraya bak forumda bile yoksunuz bir şey yazıyoruz cevabını nezman alacaz kim bilir bide serverla ilgilendiğinizi söylüyorsunuz

Üçüncü mesaj Darkcavalry isimli bir üyeden :

bende bir suru quest oldunu ve 20 40 60 oto digerleriğ normal sekilde yapiliyor dedim bunda bilmiycek ne var tamam bilmedigim seylerde var ama o kadarda okuz degiliz
    senin icin 24 saat online olam sen girip birsey yazinca cat cevap veriyim herkezin isi gucu var

Döndüncü mesaj Volkan 'dan :

sen oyunun GM simisin yoksa bu her GM e bişi sölendiğinde ortalığa atlayan şu ara bulucumu galba ikinci secenek olacak benim lafım oyunu bilmeyenlere deil hatta bilmediğin bişii varsa sor benim lafım oyunun ve forumun GM ine

Beşinci mesaj Bluewolf isimli üyeden :

ya volkan bi araştırma yapta konuş gm shoplar aktif d den s ye herşey var biaraştırma yapta msj at arkadaşım ratler 20 hala biraz zorluyo ama oyunu zevki çıkıyo tebi sen x1000 exp yi zevkli buluyosan o başka
    hatta alacak paran yoksa devilda kastiriim 3-5m bulursun
    Bu Arada Volkan çığım oyunda 2 adet gm her zaman online sadece başka charlarla kasıyolar

Altıncı mesaj Volkan 'dan :

hahha GM char mı kasıo bak buna çok güldüm alla alla bişi sölicem sora çok bilmiş diceksiniz tamam GM shoplar aktifse server bişilere benzemeye başlamış demektir

Yedinci mesaj benden :

Evet oyunu çok bildiğin ortadaki oyunda herşeyin bulunabildiğini kavrayamamışsın birde çıkıp ben oyunu çok iyi biliyorum şu olmazsa bi işe yaramaz bu olmazsa bi işe yaramaz diye mesaj atıyorsun ayrıca en çok ben online oldum diyosun sıralamaya baktığımda ;

Sıra Karakter Level Exper
    51 VolkaN 24 [2000714]

olduğu görülüyo baya oynamışsın ha tabi sende bu zeka ve oyun bilgisi olduğu sürece bir hafta online olsan ancak 24 level yaparsın...

Oyunda iki tane GM var ve günün büyük çoğunluğunda online durumda tabi senin bundanda haberin yok çünkü sürekli online olmakla ve başkalarına yardım etmekle meşgulsün. Bir yerlere birşeyler yazmadan evvel bi araştırma yap buraya mesaj atıpta cahilliğini ortaya çıkarma gerçekten önemli birşey yazacak olsan önce bi araştırırdın ama senin burdaki tek amacın karalama yapmak Lineage Türkiye serverine bir daha girme evet banlandın oyunculara ve bizlere hakaret ettikten sonra seni bağrımıza basmamızımı bekliyodun git nerde oynuyorsan oyna bu serverin senin gibi adamlara ihtiyacı yok terbiyesizlik yapma :mad:

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol milleti yanıltıcı şeyler yazma yazacaksan bu şekilde yaz olan biteni tamamiyle yaz

sadece dediğim şuydu

şeklinde yazıpta kendini haklı göstermeye çalışma...

kelimesi ile ne anlatmaya çalıştın anlamadım ama bi karalama yapacaksan herşeyi ile açık açık yazacaksın insanların arkasından atmayacaksın...

tesadüfe bak işte şans eseri gördüm mesajı bu foruma ilk ve son girişim zaten yazık gerçekten yazık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LineageTurkey -- 7 Mayıs 2006; 22:00:14 >

• walla çok güldüm. BANlanma sebebine bak ya. arkadaşalrına ve bize ahkaret ettin nerde hakaret var onu göremedim ben.. gören varsa beni aydınaltsın..aadm özgür düşüncelerini yazmış orda.. ha doğrudur yanlıştır bu tartışılır ama ban sebebi yok ortada...ben ES serverında gm in yüzüne karşı 'fuck ' ve ' idiot ' kelimelerini kullandım sadece gm foss yedim. demek ki bunu sizin serverda yapsam demek direk ban ne diyeyim yolunuz açık olsun ama bu kafayla fazla oyunuc çekemezzsiniz...

• cevap vericektim ama senin bu yazdığın kimin haklı olduğunu gösteriyor saol
  • walla ne diyiim keşke bi küfü falan etseydin BANlanmadan önce en azından bi sebepleri olurdu adam akıllı...kompleksli adamalr server açıp GM olmaya çalışınca böyle oluyo demek ki ' bize ve oynayanlara hakaret ettin' volkan arkadaşım iyi ki zamanında bırakmışsın serverı Allah kurtarmış seni bu ne ya böyle.. 1 Nisan şakası gibi

• +1
  • quote:

:) komiksin nedenmi işte ;

Konu Link :http://burasibaska.net/showthread.php?t=473

Orjinal Mesaj Volkan :

ee millet bu oyunu ne kadar az bildiğiniz ortada oyunda büssürü quiest var ve bi boka yaramıo sizin yapmanız gereken saten sadece lvl 20 ve lvl 40 görevi bu arada oyunun rateleri halen 20 mi bi soru daha giranda hala trader yok dimi bi serverda A ve S grade olmadıktan sora o serverın amacı ne iso gibi mal gibi kasmak deilmi bence bunu bi düşünün oyunda sate rateler düşük A ve S almakta zor olur sate siz nie koymuonu anlamıorum GM adı altında oyunu kuranlar neden hiç online olupta milletin sorularını oyunda yanıtlamıolar bunuda anlamış deilim ben oyuna girdim oyunu hereze yetecek kadar bildiğim için millete zevkle yardım ettim fakat GM den daha çok online olan ben olduğum için oyunu bıraktım bile bi an kendimi GM hissettim şimdi GM benim accontu bilse beni banlardı kesin ama umrumda deil oyundaki nick im VolkaN

ikinci mesaj volkan :

şuraya bak forumda bile yoksunuz bir şey yazıyoruz cevabını nezman alacaz kim bilir bide serverla ilgilendiğinizi söylüyorsunuz

Üçüncü mesaj Darkcavalry isimli bir üyeden :

bende bir suru quest oldunu ve 20 40 60 oto digerleriğ normal sekilde yapiliyor dedim bunda bilmiycek ne var tamam bilmedigim seylerde var ama o kadarda okuz degiliz
    senin icin 24 saat online olam sen girip birsey yazinca cat cevap veriyim herkezin isi gucu var

Döndüncü mesaj Volkan 'dan :

sen oyunun GM simisin yoksa bu her GM e bişi sölendiğinde ortalığa atlayan şu ara bulucumu galba ikinci secenek olacak benim lafım oyunu bilmeyenlere deil hatta bilmediğin bişii varsa sor benim lafım oyunun ve forumun GM ine

Beşinci mesaj Bluewolf isimli üyeden :

ya volkan bi araştırma yapta konuş gm shoplar aktif d den s ye herşey var biaraştırma yapta msj at arkadaşım ratler 20 hala biraz zorluyo ama oyunu zevki çıkıyo tebi sen x1000 exp yi zevkli buluyosan o başka
    hatta alacak paran yoksa devilda kastiriim 3-5m bulursun
    Bu Arada Volkan çığım oyunda 2 adet gm her zaman online sadece başka charlarla kasıyolar

Altıncı mesaj Volkan 'dan :

hahha GM char mı kasıo bak buna çok güldüm alla alla bişi sölicem sora çok bilmiş diceksiniz tamam GM shoplar aktifse server bişilere benzemeye başlamış demektir

Yedinci mesaj benden :

Evet oyunu çok bildiğin ortadaki oyunda herşeyin bulunabildiğini kavrayamamışsın birde çıkıp ben oyunu çok iyi biliyorum şu olmazsa bi işe yaramaz bu olmazsa bi işe yaramaz diye mesaj atıyorsun ayrıca en çok ben online oldum diyosun sıralamaya baktığımda ;

Sıra Karakter Level Exper
    51 VolkaN 24 [2000714]

olduğu görülüyo baya oynamışsın ha tabi sende bu zeka ve oyun bilgisi olduğu sürece bir hafta online olsan ancak 24 level yaparsın...

Oyunda iki tane GM var ve günün büyük çoğunluğunda online durumda tabi senin bundanda haberin yok çünkü sürekli online olmakla ve başkalarına yardım etmekle meşgulsün. Bir yerlere birşeyler yazmadan evvel bi araştırma yap buraya mesaj atıpta cahilliğini ortaya çıkarma gerçekten önemli birşey yazacak olsan önce bi araştırırdın ama senin burdaki tek amacın karalama yapmak Lineage Türkiye serverine bir daha girme evet banlandın oyunculara ve bizlere hakaret ettikten sonra seni bağrımıza basmamızımı bekliyodun git nerde oynuyorsan oyna bu serverin senin gibi adamlara ihtiyacı yok terbiyesizlik yapma :mad:

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol milleti yanıltıcı şeyler yazma yazacaksan bu şekilde yaz olan biteni tamamiyle yaz

sadece dediğim şuydu

şeklinde yazıpta kendini haklı göstermeye çalışma...

kelimesi ile ne anlatmaya çalıştın anlamadım ama bi karalama yapacaksan herşeyi ile açık açık yazacaksın insanların arkasından atmayacaksın...

tesadüfe bak işte şans eseri gördüm mesajı bu foruma ilk ve son girişim zaten yazık gerçekten yazık....

buneya okuyorum okuyorum anlamıorum ne mesajı ne gmi

• olay şundan ibaret benim milletle konuştuğum şeyler bunlar ve topicte yazdıklarım. Eleştiri yani
    ama eliştiriye sınırsız ban
  • bence server fena olmaz
  • birde nerden indircemizi söleersen iyi olucak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.