Şimdi Ara

Lineage2 Video Yarışması Kazanan Videoları (Orjinal Sunucu 2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Nisan'da başlayan orjinal forumlardaki video yarışması 22 Mayıs itibarı ile bitti. 2 Haziran'da açıklanan kazananların videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

En iyi Genel Video - Destiny's Call
    45MB Avi

En iyi Aksiyon Videosu - Chosen Few
    110MB Wmv

En iyi Komedi Videosu - L2 Mobile
    37MB Wmv

Onur Ödülü - The Panzelberry Report
    43MB Wmv

Onur Ödülü - Light and Dark
    3MB Mp4

• Eline sağlık , güzel paylaşım En iyi komedi videosunu izledim bisey anlamadim cunku sadece konusma var ingilizce , ingilizce var ama yine de anlamadım En iyi aksiyon videosunu indiriom izleyince yazarım
  • ya şu üçüncüdeki piskopatlar herşeyi gerçeğe çeviriyo pokemon mortal kombat derken simdide lineagee sarmıslar
  • Bende en iyi komediyi izledim bişi anlamadım diğerlerini indiriyom bende izleyince yorum yazarım
  • Genel i izledim az önce harikaydı
  • ah ulan vakit olsa öyle bir vidyo çekerdimki Steven Spielberg halt etmis yanımda
  • Ellerine saglik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miharbi sen kendi video larını koy kanka yaw sen onlardan daha iilerini ckersin
  • Hepsini izledim paylaşım adına saol...
  • arkadaşım süper paylaşım.. ama bende kendi video mu çekmek istiyorum.
    oyunda bi tuş var ondan daha önce çektim ama daha sonra nereye kaydettigini bulamadım.
    eger bi programı varsa lütven paylaşın...
  • Linegae2/replay klasörünün içine kaydediliyor oyun içinde çekilen videolar. Video çekme ile ilgili konuları araştırırsan daha detaylı bilgi bulabilirsin kanookan ;) Bu arada burada paylaşılan videolar oyun içi kaydedici ile değil Fraps ile çekilmişler genel olarak.
  • ben de bu evente dışardan katılmayı ciddi olarak düşünmüştüm. güvendiğim bir çalışmam var önceden de yayınladım. fakat 3dk yı biraz aşması ve kullandığım şarkı copyright yasalarını ihlal edeceği için giremedim.
    video, 55mb-720x526-3.48 dk-wmv formatında, 4 adet official cinematic video derlenerek hazırlandı. rahatça fullscreen olarak izleyebilirsiniz. iyi-kötü eleştri için değil, sahiden hala arada açıp severek izlediğim ve izleyenin de az ya da çok seveceğini düşündüğüm için tekrar koyuyorum.

http://rapidshare.de/files/16208070/L2_videomix.wmv.html
    noktalı(****) kısımlara artık bildiğiniz gibi sihirli kelimemiz olan r a p i d s h a r e yazmayı unutmayın ki video insin

bu arada C5 cinematic movie ile adamlar yine son noktayı koymuşlar tebrikler onu da izlemek isterseniz:
    Chronicle 5 - CG Movie

ps: dark elf çok feci olmuş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 14 Haziran 2006; 17:04:32 >

• ya tmm nereye kaydettigini buldum ama anlamadıgım L2R
    dosyası diye çıkıyo lütven yardımmm.. plzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanookan

ya tmm nereye kaydettigini buldum ama anlamadıgım L2R
    dosyası diye çıkıyo lütven yardımmm.. plzzz

benim bildiğim oyunun kendi kaydedicisi ile çekersen videoyu. ancak oyunu açıp login ekranından replay seçeneği ile izleyebiliyorsun. o yüzden uzantısı L2R.
  • Oyunu video ya almanın başka bi yolu yokmu?
  • sanırım oyundayken Alt+C tuşuna bas orada kamera olması lazım ordan yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.