Şimdi Ara

Lineage2 Gracia Daggerler hakkında önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gracia Epilouge oynuyorum mesela vesper dagger HASTE ise bunu CRT DAMAGE ye çevirebilme imkanımız varmı?

ve birde critical damage ile haste arasında çok aşırı bir fark varmıdır mesela critical olarak hastede 2k vurursak critical damagede ne kadar vururuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 25 Ağustos 2010; 1:30:31 >

• SA silmek gerekiyor, ve tekrar SA yaparak crt dmg yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Gracia Epilouge oynuyorum mesela vesper dagger HASTE ise bunu CRT DAMAGE ye çevirebilme imkanımız varmı?

ve birde critical damage ile haste arasında çok aşırı bir fark varmıdır mesela critical olarak hastede 2k vurursak critical damagede ne kadar vururuz?

aslında bu birazda karşındaki adamın statlarına ve classına bağlı mümkünse 2 sinden de bulundur çantanda zaten ağırlık sorunu yok server da bildiğin gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 25 Ağustos 2010; 12:01:56 >
  • Vesper Dagger critical damage SA nın, critical atalra esnasında silaha 665 damage p.attack eklediği belirtiliyor. Boss jewel, buff, song, dans vb. olmaksızın vurabileceğiniz critical damage miktarı, normal damagenin 2 katıdır. Bu, Base Critical Attack değeridir ve oyunun özelliğinden kaynaklanır. SA ile eklenen p.attack değeri, kendi p.attack değerinizin üzerine eklenerek critical attack powere etki eder, yani Base Critical Attackta olduğu gibi 2 kat değil 1 kat etkisi olur. Bilinen bir critical damage değerinden SA lı critical damage değerini hesaplayabiliriz.
    665 / 2 = 332,5
    kendi p.attack değerimizin de 1500 olduğunu var sayalım:
    Critical Damage SA nın etki oranı = 332,5 / 1500 = 0,22
    SA olmadan 2k critical damage vuruyorsak:
    Critical Damage SA nın etki miktarı = 2000 x 0,22 = 440 damage
    Bu durumda toplam damage miktarı = 2000 + 440 = 2440 damage olur.
  • Anladım saolun fakat nasıl silip tekrar sa ekliyeceğim?
  • up
  • bak SA weapon yaptin dimi , priest of dawna kayıt olcan , ordan 2.sini seccen vercen silahini sonra, butun catabombları gezcen , blacksmith of mamonu bulunca orda remove Special ability gibi bisi olcak ordan SA silcen sonra yine Soul Crystalle SA bascan (eğer high rate oynuyosan direk SA'lısını al)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • High rate oynuyorum fakat silah alacağım +17 Haste fakat çok ucuz o yüzden onu crit damageye çevirmek istiyorum
  • Off olmadı yapamıyorum ya çok önemli bu benim için arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yokmu?
  • quote:

High rate oynuyorum fakat silah alacağım +17 Haste fakat çok ucuz o yüzden onu crit damageye çevirmek istiyorum

burda dediğinden hiç bir şey anlamadım.haste +17 çok ucuz onu Crt damageye mi çevirmeye çalışıyorsun.
    eğer bunu demeye çalışıyorsan çok zor.çünkü eğer sgradeyse 13. soul crystal(görev yapıp 2-3 boss kesiosn[bitanesi baium])14.yse blmiorm ama çok zor high rateyse direk satın almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

High rate oynuyorum fakat silah alacağım +17 Haste fakat çok ucuz o yüzden onu crit damageye çevirmek istiyorum

burda dediğinden hiç bir şey anlamadım.haste +17 çok ucuz onu Crt damageye mi çevirmeye çalışıyorsun.
    eğer bunu demeye çalışıyorsan çok zor.çünkü eğer sgradeyse 13. soul crystal(görev yapıp 2-3 boss kesiosn[bitanesi baium])14.yse blmiorm ama çok zor high rateyse direk satın almanı öneririm

Neyse tamam olacağı yok bu işin vazgeçtim...
  • geliyorum bekle server da

EDİT: ama online değilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 25 Ağustos 2010; 22:31:09 >
  • nickim quickplay değil sattım onu yeni çar actım

MigranT
  • adam diyor mammonu bekliyorum fakat o zaman fiyat 220k olur diyor deli etti beni allahın filipinlisi ya
  • neyse ben 4.30 5.30 gibi bi bakarım yine...
  • O saatte online olurum
  • letter atmışın okudum fakat online değildin bir denk getiremedik şunu
  • geliyorum...

EDIT: Hahahah Bu seferde sen yoksun koptum ya Bi türlü karşılaşamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 26 Ağustos 2010; 16:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

geliyorum...

EDIT: Hahahah Bu seferde sen yoksun koptum ya Bi türlü karşılaşamadık

haydaa hocam msn ni pm atarmısın olmicak başka türlü bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.