Şimdi Ara

< LİNEAGE II 'DEKİ KARAKTERLER HAKKINDA BİLGİ EDİNİN > (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gansh bişey merak ediorum we bu her yeni char açısımda kafamı kurcalıyor!!!
    oyundaki ırklarda aynı class için female we male arasında STAT farklari warmı???
    mesela human female fighter ile human male fighter arasında STR,CON,INT,.. farklari warmi?
    warsa her ırkın her gender inin statlarını nerden orenebilirim???
  • Kardeş, senin için Elimdeki C1 Offline server ile denedim. Tüm değerleri aynı.
    E Mantıklı olan da bu değil mi zaten. (Değil ama neyse)

istersen sen oynadığın server da hemen aç iki tane karakter ve girip oyuna dene ;)

Silver Ranger mı?

Hawkeye mı?
    Wizard: Your magic is strong.
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • İşin doğrusu ben de Silver Ranger'ı düşünüyorum...

ANKET SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Lütfen anket sayfasına bişeler yazın ki üst konuluğu koruyalım
    Lineage Forever...
  • subclasss olayını kullanan bi server da oynayan arkadaş var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: angut

Arkadasim hem anketde hem burda yazmadigin yaklasik 10 class var madem bilgi veriyorsun tam oalrak bilgi ver yarim yamalak bilgilerle olmuyo bu işler

arkadasım eger cok biliyosan kendin yaparsın bi anket sana sole ornek veriyim:
    Knight Onlinede NyChiris neyse (dunyanın sayılı oyuncularından biridir) Gansh Abimde Lineagede odur!!!
    sen 5000x serverde lvl 30olamasken gansh abim 5x serverde 80olmustur eminim bilmiyorum anlatabildimmi

• ya keşke ingilizcem iyi olsaydı da tam olarak açıklamaları anlayabilseydim ama yarım yamalak. bi babayiğit çevirse hiç fena olmaz aslında

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakiroglu_ -- 4 Aralık 2005, 0:50:13 >
  • quote:

Arkadasim hem anketde hem burda yazmadigin yaklasik 10 class var madem bilgi veriyorsun tam oalrak bilgi ver yarim yamalak bilgilerle olmuyo bu işler

KArdes, öncelikle memnun oldum . İsteğine gelince; server larda EN ÇOK tercih edilen karakterlere öncelik vermeyi düşündüm. Bu yüzden açıklamada ve ankette onlara yer verdim.

Türkçe'ye çevirme işine gelince... Seve seve yapardım ama 3 haftadır sınav ve ödevlerle boğuşuyorum. Boş kalan vaktimde de L2 oynuyorum . Bu yüzden hiç vaktim olmuyor. Sınavlar bitince nasipse TR2sini de yazarım. Ayrıca diğer karakterleri de... Yazılarım a destek çıkan arkadaşlara da çok teşekkürler

• +999999

Orjinalden alıntı: Cakiroglu_

quote:

arkadasım eger cok biliyosan kendin yaparsın bi anket sana sole ornek veriyim:
    Knight Onlinede NyChiris neyse (dunyanın sayılı oyuncularından biridir) Gansh Abimde Lineagede odur!!!
    sen 5000x serverde lvl 30olamasken gansh abim 5x serverde 80olmustur eminim bilmiyorum anlatabildimmi

Ahhaha avukat oldugun icin eyw ister ko da ister l2 de ne olursa olsun umrumda diil madem iş yapiyosun o işi tam olarak yapmalisin ben yapcak olsam şahsen hepsini yaparim madem yarim yapcan hic acma. Bu arada x1 serverda 76 charim tabi sen x1 diyince anneee diye kactigin icin bilemezsin

• quote:

Orjinalden alıntı: gansh

quote:

KArdes, öncelikle memnun oldum . İsteğine gelince; server larda EN ÇOK tercih edilen karakterlere öncelik vermeyi düşündüm. Bu yüzden açıklamada ve ankette onlara yer verdim.

Türkçe'ye çevirme işine gelince... Seve seve yapardım ama 3 haftadır sınav ve ödevlerle boğuşuyorum. Boş kalan vaktimde de L2 oynuyorum . Bu yüzden hiç vaktim olmuyor. Sınavlar bitince nasipse TR2sini de yazarım. Ayrıca diğer karakterleri de... Yazılarım a destek çıkan arkadaşlara da çok teşekkürler

ben sana kotu birsey demedim eger elestiri kaldiramayacak bir insansan ayri konu ben arkadasimin bana dedigi laflar üzerine buraya geldim sadece uyarmak icin cunku senin sayende arkadasim bu oyundaki cogu chari bilmiyor gosteriyorum sunu ac diye yokdiyo ya dagger ya mage neden diye sordum en iyiler onlar sitede oyle yazio dedi

• canım abicim benm (yasım 15oldugu için bunuda utanmadan solerim :D )
    1. madem cook biliyosun 1x serverdeki evet oynamam orda okula giden bi insanım ben maksat vakit gecirmek olsun die oynadıgım bi oyun bu kalkar dersinki haa bunları unutmussun ben de ekliyim
    2.gansh abimiz bize kıyak yapmıs siteden cekmiş koymus buraya yazıları haa isterssen gansh abi ben yaparım tercumeyi turistlerin arasında buyudum :D
    3. ve evet avukatıyım varmı sanane ? SANANEEEEEEEE? sen git şimdi uslu uslu keltir kes o 7x charınla aman dikkat et 4tanesi birden dalınca scrool of escape kullan ki olmeyesin :D
    4. sen bi iş yapamassın cunku once siteyi bulucanda cekicende tercume edicende bla bla bla ...... urasamassın bunyen yetmez nickindende belli
    5. (tamm fzla uzun oldu ) ben o yazılar sayesinde karakterimi acmıs ve yonlendirmis bi insanım SAOL GANSH ABİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakiroglu_ -- 6 Aralık 2005, 17:56:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.