Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım o zmn sen yenikent ibaresini kullanma ben şahsen bir kişiye oyunda küfür etmedim ve de newage de bana neler yapılmasına karşın ayrıca ben hiçbir yenikent clanına girmedim ben hep yüksel abinin clandaydım ayrıca akbirdtr2in clana da girdim :D
  • osman ın clandayken nickin neydi ????

o serverda sadece 2 kişinin clanında oldum. Birisi osman dır (akbirdTR) dieri de aytaç devesidir.
  • baştan söyleyim ben biraz sinirli bir insanımdır
    yenikentliler umrumda bile degiller biri ben kasarken yanıma gelip slm der ve ben yaratik kesmeye asladigimda arkadan beni keserse o adamın babasının bile hatırını sorarım eger o adama soylyeceklerimden dolayı ban veya herhangi bir türlü ceza alırsam serverde 1 dakka bile durmam
    ama pvp yapalım mı derse ve ben kabul edersem ve beni keserse diyecem sunlar olur güzel oyun ve res le derim

bir soru devil isle deki kasalardan(treasure .....) direk olarak adena dusecekmi dusecekse ne kadar bir adena düsecek
  • xxxgmxxx die paladin kastım sarmadı XApAcHeX die sps açtım sonra :D
  • ne yenikentlilermşiz be adamı arkadan kesioz he vay be bize
  • Kellindil : Hawkeye ( AkbirdTr nin clanda) : lvl 80
    KeshBerfo: Tyrant ( AkbidTR nin clanda) : lvl 75
    Qwerty : SpS ( Aytaç' ın clanda) : lvl 80

senin xxxgmxxx i hatırlıyorum. ancak apache yi hatırlayamadm.

NecRo : Walla benim yaş aldı başını gidiyo aynen senin dediğin gibi SLm verip Mob kesmeye başlayınca PK yapan biri benden küfür falan yemez ancak o adamı gördüüm yerde PK sına keserim.... PvP yapalım mı deyip ben hayır dedikten sonra PK sına dalan adamı da aynı şekilde oynadığım süre boyunca rahat bırakmam. Ancak PvP yi kabul ettikten sonra yenilirsem azımı açıp tek kelime etmem. Zaten normal olan da o dur.

Spawn PK ya ceza vermeyi planlıyomusunuz?
    Mob ların üstünde lvl kaç oldukları yazacak mı ? ( düşük lvl li mobları unutmusum da :P)
    Oyuna yeni başlanan Villige ve Town larda PK yapanlara ne yapmayı planlıyosunuz ????
    daha önce de sormustum gene soriim unstcuk komutunu ne şekilde ayarlamayı planlıyosunuz....

Amma çok soru soruyorum ben ya :( walla ben kendi sorularıma cevap versem sıkılırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 5 Ekim 2006; 20:48:00 >

• bende sadece qwerty i hatırladım aman boşver bu server de tanışırız
  • lafı ters anladın bir daha oku istersen
    basta yeni kentliler umrumda degil dedim sonra beni yeni kentliler kesiyor demedim
    ben biri ben kasarken yanıma gelip slm der ve ben yaratik kesmeye asladigimda arkadan beni keserse dedim burda yeni kentli ifadesi geçiyormu ?
    sunuda belirteyim hiç yeni kentli ile karşılasmadım önyargılı da degilim sadece umursamadıgımı belirtim

saygılar
  • öyle olsun ben tam konunun arasına sen dalınca yanlış anladım demekki pardons
  • Spawn pk ya bir şey yapamayız. Zaten genel yöntem char ı town da bırakmaktır. Restart zamanı da ortalıkta gezinmeyin :D

Mobların üstünde kaç lvl oldukları yazmıyo. Ama bakarım belki yaparım. Hele bi açılsın o kolay.

Starting village lere undead guardlar koymayı düşünüyorum. Bi de pk rateleri yükseltecem.

Unstuck 10 dakika. Yani soe ye devam. Fazla değiştirmek istemiyorum o zaman oyunun tadı kaçıyo. Oyuna zevk veren bööle ufak şeyler.

Yenikent felan deme kesh ööle direk göndermeler yapma lütfen. Genel konuş. Yenikent liler dediklerini yapıyor olabilir ama yaptıkları illegal değil. Küfür dışında. Küfürü de edilen küfür message box dayken /time yazacaksınız ve ss çekip foruma koycaksınız. Ben de onu loglardan bulcam. Gerekli cezayı vercem.
  • arkadaslar gozunuzu sevem bole konularala fazla ilgilenmeyin. biz serveri herkes icin aciyorus tabiki yenikent gelicek -zeytinburnu gelicek -karsiyaka gelicek ve tabiki clan savaslari olucak ama bu savas icinde haksıız bir kiisinin cok agır sozler ettigini duydugumda direk chat ban haberiniz olsun. ayrica bis serveri herkesin zevk almasi icin aciyorus. kimsenin ezilmeyecegi sevk alacagi bir server olsun diyoruz bunun icinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorus. yane sizden istegim server acildigi zaman ki cok az bir zamani kaldi herkesin birbiri ile dost olcagi herkesin l2 oynamaktan zevk alacagi bir ortam olusturmaniz bu ortama biz gm ler olarakta elimizden gelen yardimi yapacagiz emin olun.

gecikmelerden dolayi ozurrr dileriz .
  • ok sauron... Teşekkür ederim....
  • Spawn pk yı eğer cidden bize kanıtlayabilirseniz ss le felan ceza verilir. Şimdi gm arkadaşla konuştum da.
  • Eski clandan kimler geliyo kesh??? Bana hürrem i buluuuuuun :D Osiyle mali bıraktı lineage i. Bekir abi belki gelir yine. Apache i bizim clandaydı yavf nasıl tanıyamadın :D
  • eğer yüksel abi gelmesse bilin ki bende sizin clanda bankoyum bulurum seni kesh
  • abi eskiler den sana çok adam getirirm, admiral(tevrat) - aslınur- benle konusmuyo ama belki Osman - mali - saitx - bekir abi (konusmadım ama konusuruz onunla da) - slmzby falan. Onlardna ziyade benim yeni tayfa tam takım toplanırsak eğer 30 kişi den fazlayız. O zaman zevki çıkacak işin.

Bu arada senin msn mi değişti yoksa kıllık olsun die mi hiç açmıyon ya da beni engelledin mi :P
  • tevrat gelecek zaati konuştum ben onla. Aslınur u hatırlayamadım. Osi mali bıraktı ama yeniden başlatırsan dile benden ne dilersen. Saitx in mail adresi yok bende. Onla da sohbetim vardı bayaa. Walla getir hepsini kanka walla newage deki ortamı yine bulcaz gibime geliyo (Tacımızı da takalım)

Senin msn adresini pm atsana bana. Bakayım listeden. Belki yanlışlıklan olabilir.....
  • new age den arjix felan var mı bilen
  • Bana oyunda yenikentlilerinin hatalarını söyleyin nick verin ss yollayın bizzat ben kendim ilgilencem o kişiyle ama yenikentliler kolay kolay küfür etmezler yada kasanların arkasından dalmazlar. dalarsalar bile bilinki bunun bi sebebi vardır. Benim nickim S4everdı serverda bi elimde +10 dual miracles vardı belki hatırlayan olmuştur. Ben bu serveri yarısında bıraktım bırakma sebebim 13 yaş altı çocukların ve dengesiz insanların daha doğmamış çocuğuma bile küfür etmeleridir. Adam bana dalıyo yatırıyom ana avrat düz gidiyo napabilirim ben küfür etsem beni suçlıyacak elinden gelen her pisliği yapcak ve ben buna göz yumcam. İkincisi sosyeteden oynayanların arkasında Gm doluydu playerla gm aynı ortamda bulunuyordu. Sosyetenin başlattığı bir kin vardı ve bunu herkesden çıkarmaya başladılar. Bizi çekemediler çocuk gibi inatlaştılar vb birsürü sorun oldu.
  • Sosyeteyi de bekleriz. Kimseye karşı önyargılı bi yaklaşımımız yoktur. Herkese kapımız açık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.