Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
17.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ArchEnemy

Bana oyunda yenikentlilerinin hatalarını söyleyin nick verin ss yollayın bizzat ben kendim ilgilencem o kişiyle ama yenikentliler kolay kolay küfür etmezler yada kasanların arkasından dalmazlar. dalarsalar bile bilinki bunun bi sebebi vardır. Benim nickim S4everdı serverda bi elimde +10 dual miracles vardı belki hatırlayan olmuştur. Ben bu serveri yarısında bıraktım bırakma sebebim 13 yaş altı çocukların ve dengesiz insanların daha doğmamış çocuğuma bile küfür etmeleridir. Adam bana dalıyo yatırıyom ana avrat düz gidiyo napabilirim ben küfür etsem beni suçlıyacak elinden gelen her pisliği yapcak ve ben buna göz yumcam. İkincisi sosyeteden oynayanların arkasında Gm doluydu playerla gm aynı ortamda bulunuyordu. Sosyetenin başlattığı bir kin vardı ve bunu herkesden çıkarmaya başladılar. Bizi çekemediler çocuk gibi inatlaştılar vb birsürü sorun oldu.

Alıntıları Göster
    neyse SoaD (hatırladm bu arada seni) yeni bi server yeni insanlar yen ibi ortam ve yeni clanlar. Dediğim gibi eski ortam olsun ancak küfür olmasın isterim hepsi bu. Zaten artık oyunu daha iyi bilyoruz bi çoğumuz ve herhangi bi küfür olayında Eğer küfür eden benim clanımdan biri olursa bizzat ben ilgilenirim, Aynı şekilde sizlerin de aynı özeni göstereceğinizden adım gibi eminim.

Dediğim gibi küfür olayını önlediğimiz anda hiçbir sorun kalmaz serverda.....Hele bi açılsın herşey rayına girer....Artık sabırsızlanmaya başlıyorum (ben ve bütün clan arkadaşlarım)

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

neyse SoaD (hatırladm bu arada seni) yeni bi server yeni insanlar yen ibi ortam ve yeni clanlar. Dediğim gibi eski ortam olsun ancak küfür olmasın isterim hepsi bu. Zaten artık oyunu daha iyi bilyoruz bi çoğumuz ve herhangi bi küfür olayında Eğer küfür eden benim clanımdan biri olursa bizzat ben ilgilenirim, Aynı şekilde sizlerin de aynı özeni göstereceğinizden adım gibi eminim.

Dediğim gibi küfür olayını önlediğimiz anda hiçbir sorun kalmaz serverda.....Hele bi açılsın herşey rayına girer....Artık sabırsızlanmaya başlıyorum (ben ve bütün clan arkadaşlarım)

Alıntıları Göster
    ben şahsen türklerle oynamayı ösledim ya

• quote:

Alıntıları Göster
    yaw kufur olayı yasak filan tamam ama necronunda dediği gibi ib.elik yapanlar olursa bende kufur ederim yani o gelcek seni o anki zevkinden mahrum bırakacak ve sen kuyruğunu kıstırıp gidiceksin bana ters

ve sırf zevk olsun die lvli dusuk adam kesenlerede kılım soliim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

yaw kufur olayı yasak filan tamam ama necronunda dediği gibi ib.elik yapanlar olursa bende kufur ederim yani o gelcek seni o anki zevkinden mahrum bırakacak ve sen kuyruğunu kıstırıp gidiceksin bana ters

Alıntıları Göster
    inşallah küfür olayı olmas zaten biz kasarken herkes kascak :D

Alıntıları Göster
    erayım korkma seni keseni yaşatmayız.... baaarırsın gene hooot - keeesshh- gezgiiinn yetişin die biz geliriz hemen :) kestırtmem seni kimseye

Orijinalden alıntı: MrAwesome

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

bende o yüzden simdi mynette batak king oynuyorum bu serveri bekliyom dört gözle hiç bir serverde oynamiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

bende o yüzden simdi mynette batak king oynuyorum bu serveri bekliyom dört gözle hiç bir serverde oynamiyorumda

Alıntıları Göster
    valla giriyom eliteye etraf yunan dolu giriyom worlde yunandan başka kimse yoq özledim ya türkçe konuşmayı

• quote:

erayım korkma seni keseni yaşatmayız.... baaarırsın gene hooot - keeesshh- gezgiiinn yetişin die biz geliriz hemen :) kestırtmem seni kimseye

Alıntıları Göster
    sagolasin valla cok duygulandiim su anki duygulariimi sadece
    bunlarla ifade edebilirim

eski gunler aklima geldi ne guzelde yardimlaşma içindeydik

kimseyi kestirmemeye calişirdik 2 dakkada 5-6 kişi toi 14 e isinlanirdi yardim için offff of erica nerdesin bea nie kodun bizi buralarda tek başimiza

(msj keshberfoya )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 5 Ekim 2006; 22:23:34 >

• quote:

sagolasin valla cok duygulandiim su anki duygulariimi sadece
    bunlarla ifade edebilirim

eski gunler aklima geldi ne guzelde yardimlaşma içindeydik

kimseyi kestirmemeye calişirdik 2 dakkada 5-6 kişi toi 14 e isinlanirdi yardim için offff of erica nerdesin bea nie kodun bizi buralarda tek başimiza

(msj keshberfoya )

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    eraycım canımsın benim biliyosun.... bende çok özledim erica daki günlerimizi. Yeni serverımız bi gelsi ericadan daha sağlam olucaz işallah. Ben eski clan arkadaşlarıma ve ericadaki tüm tanıdıklarıma haber vermeye başladım bile. Eğer benim eski clandakiler bi toplanırsa ericadaki ekiple birlikte ciddi bi güç oluruz serverda :)

• quote:

eraycım canımsın benim biliyosun.... bende çok özledim erica daki günlerimizi. Yeni serverımız bi gelsi ericadan daha sağlam olucaz işallah. Ben eski clan arkadaşlarıma ve ericadaki tüm tanıdıklarıma haber vermeye başladım bile. Eğer benim eski clandakiler bi toplanırsa ericadaki ekiple birlikte ciddi bi güç oluruz serverda :)

Alıntıları Göster
    ilk siegeye hangi kalede başlayacaksınız

birde sunu ekleyim madem güçlü klaniniz var

help me please give me giran castle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

ilk siegeye hangi kalede başlayacaksınız

birde sunu ekleyim madem güçlü klaniniz var

help me please give me giran castle

Alıntıları Göster
    Bir kale alana bir kale bedava promosyonunda size heine kalsini veriyom artık gmleri kendinize bağlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchEnemy

Bir kale alana bir kale bedava promosyonunda size heine kalsini veriyom artık gmleri kendinize bağlarsınız

Alıntıları Göster
    Siegeler heralde 10-15 gün sonra başlar server açıldıktan sonra çünkü eğer server 40x felan olursa 10 güne oooooooo 70+ charm yaparsın hemde full item bile yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 5 Ekim 2006; 23:01:06 >

• quote:

Siegeler heralde 10-15 gün sonra başlar server açıldıktan sonra çünkü eğer server 40x felan olursa 10 güne oooooooo 70+ charm yaparsın hemde full item bile yaparsın

Alıntıları Göster
    40x ilk hafta felan. O kadar da ümitlenmeyin :D. lol

Siege ler bakalım en erken 1 ay sonra. Ama fikrimi sorarsanız aralıktan önce olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

40x ilk hafta felan. O kadar da ümitlenmeyin :D. lol

Siege ler bakalım en erken 1 ay sonra. Ama fikrimi sorarsanız aralıktan önce olmaz.

Alıntıları Göster
    oooooo o zmna kadar full buffer bilem kasarsın

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilen var mı bilmiyom ama paylaşmak istedim dark avangerin 3. class skilllerinde çıkan skillerden ikisini söylemek istiyorum SİLENCE VE CANCEL

• quote:

Alıntıları Göster
    40x okadarda deil arkadaşlar. Turksauronun dediği gibi ümitlenmeyin

• quote:

arkadaşlar bilen var mı bilmiyom ama paylaşmak istedim dark avangerin 3. class skilllerinde çıkan skillerden ikisini söylemek istiyorum SİLENCE VE CANCEL

Alıntıları Göster
    quote:

ben dark avanger da Silence ve Cansel göremedim. Bu bilgiyi aldığın kaynağın linkini yazarmisin lütfen merak ettim .

• quote:

quote:

ben dark avanger da Silence ve Cansel göremedim. Bu bilgiyi aldığın kaynağın linkini yazarmisin lütfen merak ettim .

Alıntıları Göster
    geçende revenge de donate olan ve bu forum da olan arkadaşlar var adı önemli değil baş harfi arjix :D
    adam pvp yapıodu bi baktım tak silence anam bi tane daha cancel yuh dedim oha dedim başka da bişi demedim

• quote:

geçende revenge de donate olan ve bu forum da olan arkadaşlar var adı önemli değil baş harfi arjix :D
    adam pvp yapıodu bi baktım tak silence anam bi tane daha cancel yuh dedim oha dedim başka da bişi demedim

Alıntıları Göster
    Ummadığın taş baş yarar
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.