Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln'ün, Fortis Türkiye kupası yarı finali ilk maçında 19 Mart çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Süper Lig'de son oynanan Ankaraspor maçında aldığı darbeler sonucu sakatlandığı ve sol uyluk arka adale grubunda gelişen yaygın ödem nedeniyle bugün yapılan kontrollerni sonrası kadrodan çıkartıldığı belirtildi.
Hadi geçmiş olsun.Çok bile oynadı adam.Yarın Almanya'ya gidecekmiş tedavi için.Büyük ihtimal Denizli maçındada yok.Feldkamp'ta bir ihtimal Denizli maçında yok
valla her maçta adamı tekmeliyorlar gayet normal sakatlanması.Erhan Albayrak denen kazma da maçın sonlarına doğru artık bacağı bıraktı karnına tekme attı resmen.Hakem sağolsun faul dahi vermedi.
kabak tadı verdi artık bu vakaa kalliyle beraber yollanmalı çekilmez bu narin yapıısıyla
valla her maçta adamı tekmeliyorlar gayet normal sakatlanması.Erhan Albayrak denen kazma da maçın sonlarına doğru artık bacağı bıraktı karnına tekme attı resmen.Hakem sağolsun faul dahi vermedi.
Abi o pozisyonu izlemeden bu habere yorum yapmamak gerek zaten. Adam resmen Lincoln'e uçan tekme attı. O tekmeden sonra Lincoln'ün "ölmemesi" bile sevindirici. Hakemde foul bile çalmadı. Yazıklar olsun diyorum. Bu adamın ayağını kırmadan bırakmayacak SüperLig, belli oldu...
tekme yemekte suç oldu,adama yapılan fauleri görmüyormusunuz?
ben bazen bu adama kasten tekme attıklarını düşünüyorum özellikle anadolu takımları hayvanca futbol oynuyolar özellikle takımdaki en önemli futbolculara bunu yapıyolar ama bu sefer hakikatten oynamak istemiyo filan deyil maçta dizi kanamıştı zaten,Genlerbirliği maçı deyilde inşallah denizli maçında oynar, Lincoln ün performans ının bu kadar düşmesinin sebebi sakatlık deyil kalli ne olduysa 5.ci haftadan sonra oldu hakan şükürü le beraber kadro dışına alınınca gitti adam Lincoln ün deyilde Kalli nin kesinlikle gönderilmesi gerek
Adamın bunyesı kaldırmıyo boyle darbelere ne yapalım
-MÜDÜRÜM ASLAN KAÇMIŞ
-ÇAKTIRMA...
quote:
Orjinalden alıntı: eakarvardar
-MÜDÜRÜM ASLAN KAÇMIŞ
-ÇAKTIRMA...
offf
Ya ben bazen düşünüyorum(Saçmalıyo da olabilirim)biz hale sahada mahalle maçlarında filan ne tekmeler yiyoruz birbirimize hayvan gibi dalıyoruz hiç sakatlanmıyoruz bu futbolcular nası sakatlanıyo bu kadar sık?Okulun bahçesinde top oynarken düştüümde ayağım bayaa parçalanmıştı 2 gün soona koşturmya başladım geri
quote:
Orjinalden alıntı: eakarvardar
-MÜDÜRÜM ASLAN KAÇMIŞ
-ÇAKTIRMA...
Bu daha uygun oldu
-Anne biz Brezilyaya taşınıyoruz
-of çok uzak
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
Ya ben bazen düşünüyorum(Saçmalıyo da olabilirim)biz hale sahada mahalle maçlarında filan ne tekmeler yiyoruz birbirimize hayvan gibi dalıyoruz hiç sakatlanmıyoruz bu futbolcular nası sakatlanıyo bu kadar sık?Okulun bahçesinde top oynarken düştüümde ayağım bayaa parçalanmıştı 2 gün soona koşturmya başladım geri
krapon dişi geldimi hiç kasıklarına ?
quote:
Sen düşünmeye devam et
quote:
Orjinalden alıntı: aliarda
quote:
krapon dişi geldimi hiç kasıklarına ?
Karnıma geldi neden ?
quote:
Hocam emin ol halı sahada tekme yemeye, sakatlanmaya benzemez 90 dakika boyunca 100 metre sahada koşmakta ayrı bir meseledir.