Derbi hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Cim-Bom’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Florya’da yapılan son antrenmanda Cassio Lincoln’ü sürpriz bir şekilde as takımla çalıştırdı.
Derbi hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Cim-Bom’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Florya’da yapılan son antrenmanda Cassio Lincoln’ü sürpriz bir şekilde as takımla çalıştırdı.
Korkmaz’ın, izinsiz gittiği ülkesinde 8 gün tatil yapan ve kondisyon eksiği yüzünden Gaziantep’e götürmediği Brezilyalı yıldıza, 12 kişiden oluşturduğu takımda görev verdiği bildirildi. Baros’un arkasında Lincoln’ü gizli forvet oynatan genç hocanın, sambacıyı ilk 11’de sahaya sürebileceği bildirildi.
Bülent Korkmaz, idmanda omzundaki sakatlığı tamamen düzelen ve hafta boyu takımla çalışan Mehmet Topal’ı da as takımda denedi. Korkmaz’ın, Topal’a stoperde şans tanıyarak, Hakan Balta’yı yeniden sola çekmesi, Volkan’ı ise yedek soyundurması bekleniyor. Kaynak: Milliyet
Böyle Olması Gerekirdi Zaten
bi tarafları sıkışınca hemen adamı kadroya alıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
Adam 2 maç oynamadı diye adamı yerlere attılar ama adam son noktayı koydu ''Fener'i Tek Başıma Dağıtıcağım'' Bu Adam Bu maçta çoşcak.
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslanAtta
quote:
Orjinalden alıntı: AhMeT.
Adam 2 maç oynamadı diye adamı yerlere attılar ama adam son noktayı koydu ''Fener'i Tek Başıma Dağıtıcağım'' Bu Adam Bu maçta çoşcak.
Biraz Önce Ntv Spor Derbi Özel Programında % 99 Çıkması Beklenen Kadroymuş Bu. Lincoln Yedek
De Sanctis Sabri Emre Aşık Mehmet Topal Hakan Balta Ayhan Barış Arda Kewell Ümit Karan Baros
hay ümit karan kadar başına taş düşsün
quote:
Orjinalden alıntı: Proevo.Legend
Biraz Önce Ntv Spor Derbi Özel Programında % 99 Çıkması Beklenen Kadroymuş Bu. Lincoln Yedek
De Sanctis Sabri Emre Aşık Mehmet Topal Hakan Balta Ayhan Barış Arda Kewell Ümit Karan Baros
Eğer Lincoln yerine Ümiti oynatırsa yazık valla adamın daha golü yok yaw.Bülent çok büyük tepki görür Ümiti çıkarırsa daha adam k*çını kaldıramıyo
sabri tutamıycak orayı muth. 2. yarı umt dısarı lıncoln oyn
Mehmet Topal Kendi Mevkisinde Değil Yine.Çok Anlamsız Oynucaksa Stoperde Oynamamalı. Lincoln'ün Kesin Olarak ilk 11 Çıkmasını Bende İstiyorum Ama.Büyük İhtimal Böyle Olucak Bülentin Düşündüğü Defansı Ümit Karanla Yıpratmak Ve Barosu Unutturmak Pozisyona Sokmak.
quote:
Orjinalden alıntı: cznokoxp
quote:
sabri tutamıycak orayı muth. 2. yarı umt dısarı lıncoln oyn
Sabri için kolay tutar inş.topal oynar volkan yaman sol bekte çok kötü hadi volkanı geçtim ümit oynamasın ya adamın golü yok en azından lincon açıklama yaptı kendimi affettircem gibisinden
Lig TV Lincoln diyor, NTV Ümit Karan..Ben Lig TV nin kaynaklarına daha çok güveniyorum açıkçası sonuçta yayıncı kuruluş, bakalım neler olucak.Kim çıkarsa çıksın aslan gibi mücadele etsin.
quote:
Mehmet Topal Kendi Mevkisinde Değil Yine.Çok Anlamsız Oynucaksa Stoperde Oynamamalı. Lincoln'ün Kesin Olarak ilk 11 Çıkmasını Bende İstiyorum Ama.Büyük İhtimal Böyle Olucak Bülentin Düşündüğü Defansı Ümit Karanla Yıpratmak Ve Barosu Unutturmak Pozisyona Sokmak.
ümit karan kendini yıpratamaz
quote:
Ümit Karanın yapcağı Defansı yıpratmak sa Lincoln hem yıpratır hem atak yapar.Lincoln le Ümiti Kıyaslamayın yaw.
Aklım almıyor Lincoln Gibi bir oyuncuyu Derbi maçında yedeğe almak Antep maçında aldı anladık inş alır yoksa hayatının hatasını yapar Lincoln kim ümit karan kim
ya ümit karan ne alaka oha ya
Umarım Lincoln' Çıkar ilk 11 Çıkmassa Bülentin Bu Adamla Kişisel Olarak Problemleri Ve Kaprisleri VardıR
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
Lig TV Lincoln diyor, NTV Ümit Karan..Ben Lig TV nin kaynaklarına daha çok güveniyorum açıkçası sonuçta yayıncı kuruluş, bakalım neler olucak.Kim çıkarsa çıksın aslan gibi mücadele etsin.
Tabi ki de kim çıkarsa çıksın Aslan gibi mücadele etsin ama ümit karanada şans verilmezki Lincoln fenerin defansını yok etcek buna inanıyorum.Aslında maç bhaşlayana kadar hiç bi kaynağın haberlerine inanmıcaksın.
Tabi ki de kim çıkarsa çıksın Aslan gibi mücadele etsin ama ümit karanada şans verilmezki Lincoln fenerin defansını yok etcek buna inanıyorum.Aslında maç bhaşlayana kadar hiç bi kaynağın haberlerine inanmıcaksın.
Bencede öyle ama biz burdan ne desek boş, adam belirlicek kadroyu.
Bence Lincoln çıkıcaktır zaten, antremanda as kadroda oynatmış, geçen hafta kendini hazırlaması için bekletti falan.Hem Ümti kendisine verilen şansı değerlendiremedi kaç maçtır oynuyor..Doğrusu Lincoln'ün oynaması, ancak bizim takımda uzun zamandır doğrulara dair bir adım görmedim.
quote:
Umarım Lincoln' Çıkar ilk 11 Çıkmassa Bülentin Bu Adamla Kişisel Olarak Problemleri Ve Kaprisleri VardıR
Niye Oynatmadın Problemlerimiz vardı Yok artık ya Bülent böle bişi yapmaz herhalde geçen gün Lincoln le yaptıkları görüşmeden sonra sarılmışlar aralarında bi problem yok die umuyorum ama Bülent öle bi düşünce içindeyse ayıp kişisel problemleri yüzünden en büyük kozunu yedek bırakmamalı her maçta bırak bu maçta bırakma be adam sakın ya
Lincoln mü, Ümit Karan mı sorusunu sormak bile yanlış. Geçen maç çok beğendi heralde Ümit Karan'ın mükemmel oyununu. Profesyonel oyuncu güya, kaç tane topu ıska geçti, Baros atarsa bende atarım diye rövaşata çekti onuda beceremedi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslanAtta
quote:
Bencede öyle ama biz burdan ne desek boş, adam belirlicek kadroyu.
Bence Lincoln çıkıcaktır zaten, antremanda as kadroda oynatmış, geçen hafta kendini hazırlaması için bekletti falan.Hem Ümti kendisine verilen şansı değerlendiremedi kaç maçtır oynuyor..Doğrusu Lincoln'ün oynaması, ancak bizim takımda uzun zamandır doğrulara dair bir adım görmedim.
Kewell Arda Lincon Baros fenerin defansını dağıtacak buna inanıyorum hele Lincoln kendini affettirmek için elinden geleni yapıcak.Arda da çok hırslandı.Baros gol sözleri verdi.Kewell ne dedi bilmiyorum ama o adamın Gs için yaptıkları Yeter. Arda kewell lincon baros dağıtır.bunun arasına Ümiti sokmak ne demek ya arda kewell ümit baros bu ne ya Lütfen Büyük Kaptan Yapma BÖle bi Hata
Lincolnnnn Lincolnnnn Lincolnnnn Lincolnnn (Bu Adam NE Yapsa Soğumuyorum Yaw )