Şimdi Ara

###ÔLİMPİADA +7 SHARD PİYASASI####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben :::TheBest::: recep yani WhyHi1Why1 TickyVicky nese bugüne kdr kullandığım nickleri saymıyım

mevzu şu shardlar+7 25 gb ben lvl 51 im ama yan chardan kaynaklanan itemlerim var itemleerim şunlar +7 ib +7 chitin set +8 dual clever 1 milyar 600m para ve ben chitinleri hiç ellemeden +7 ib +8 dual clever ve 1 milyar 600m ile dual +7 shard almak istiorum fakat +8 clever tanesi 600m den gidior oda güsel bişe ib de 12- ile 14 gb arasından gidior yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim elinde shard olan hep online ım şuan o3 teydim çıktım eğer varsa satıcı sölesin msn adresim dogukan_aktas@hotmail.com

• up up pls!
  • yha yeter bakan cvb yazsın!!!
  • noldu salih beslemiyomu seni
    bu arada ben madda
  • kardeş bende var +7 shard ama bir tane 25 gb ye satıom istiosan söle oyundaki nikim zloya bide togi_ belki tanırısın ama şu an da oyunda delim
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDDaFaCc4

noldu salih beslemiyomu seni
    bu arada ben madda

bu seni ilgilendirmes ben oyunda hack yedim bu oyuna x de geldim olmipiada devam ettim charım askerdeyken hack yedi salih önceden x de oynuyordu şuan 80 lvl ve kral yardım etmesinde bi mahsur mu var kılçık!

gelelim sana tolga ben dual istiorum varsa eğer verdiğim itemleri vericem eğer yoksa +7 ib bide +400m :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfsdgsg -- 6 Ocak 2007; 19:01:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunları banamı anlatıyon ve bana tın ztn ama öyle cleaver +8 ler fln uraşıyosun amele gibi yazık sana diyorum söyle salihe alıversin bi shard +7 ne var bunda
  • quote:

bunları banamı anlatıyon ve bana tın ztn ama öyle cleaver +8 ler fln uraşıyosun amele gibi yazık sana diyorum söyle salihe alıversin bi shard +7 ne var bunda

belki emeğimle kazanmak istiorum ala alla ya o yapıcağı yardımı yaptı sen işine bak eğer elinde shard yoksa topice anlamsız msjlar yazmanın gereği yok

• +8 var
    ama o seni aşar
  • quote:

+8 var
    ama o seni aşar

aşmaz almak istemiorum burnunu sokma NooPy
  • uppupuğupp
  • yha kimsede mi shard yok veya arkadaşıdna tanıdğında pess!
  • o3 e giriorum :::TheBest::: satan veya yardımcı olucak pm atsın premium vardır o1 ede gelebilirim
  • ne yassak ki
  • UPUPUP UPP UUP P UP UPU P UP U UPP U
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.