Şimdi Ara

Limit yine indirim yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi sitesinde. Güvenip alınır mı daha önce alışveriş yapan var mı indirim bitmek üzere ve tyt ayt 5er deneme toplam 48tl ye geliyor internette sadece tyt'si 30tl falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenilir derken hocam? Kendi siteleri sonuçta :) indirim güzel ben de alacaktım ama vazgeçtim çok şey var şuan diye alabilirsin denemelerini
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Hocam siteye kart bilgilerimizi giriyoruz ya sıkıntı çıkmasın diye sordum, denemeleri hakkında bilginiz var mı güzel midir

• 150 liralık alışveriş yaptım güvenilir. hız ortalama(2-3 gün içinde kargoladılar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Hocam siteye kart bilgilerimizi giriyoruz ya sıkıntı çıkmasın diye sordum, denemeleri hakkında bilginiz var mı güzel midir
    Türkçesi çok iyi ve zor, genel denemelerini bilmiyorum ama iyidir sanırım. Ve ilk defa mı alışveriş yapıyorsunuz hocam her siteye kart bilgilerin alınıyor zaten
  • Ayt denemesini kitapçıda incelemiştim beğenmemiştim matematiğini

Hayır hocam ilk defa yapmıyorum bilindik sitelerde sıkıntı çıkmadığı için yapıyordum ama bu tür yayınevi alışveriş sitelerinin sağlam olup olmadığını sizlere sormadan bilemem sakata gelmeyelim ne siteler var yanlış gönderiyor uğraştırıyor ilgilenmiyor vs ya da kart bilgilerini girip sıkıntı yaşayan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 20 Ocak 2019; 23:26:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok o zaman matematik kötüyse gerisi çok da önemli değil benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Hayır hocam ilk defa yapmıyorum bilindik sitelerde sıkıntı çıkmadığı için yapıyordum ama bu tür yayınevi alışveriş sitelerinin sağlam olup olmadığını sizlere sormadan bilemem sakata gelmeyelim ne siteler var yanlış gönderiyor uğraştırıyor ilgilenmiyor vs ya da kart bilgilerini girip sıkıntı yaşayan oluyor
    Tamamdır hocam ofc. site sonuçta sıkıntı olmaz, aldığında zaman bir kaç örnek sayfa atarsan sevinirim ve hangilerini almayı düşünüyorsunuz?
    Direkt tyt ayt alacaktım ama incelemediğim için ve @AntimonY matını beğenmediği için almaktan vazgeçtim. Çünkü bir arkadaş daha limiti üstüne para verseler çözme, çöp deneme gibi şeyler söylemişti boşa para vermiş olmak istemem apotemi acil vs bekleyelim

• hocam felaket şeyi gibi olmasın yakın arkadaşımın bugün kart bilgilerine ulaşmışlar limitten amazondan 2 tane 800 liralık alışveriş yapmaya çalışmışlar da 3d secure geldiği için başarısız olmuşlar
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Allahtan almadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene biz de yaşadık aynı böyle ama turkcellin sitesindeydi o
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı isler hocam basımıza bir sey gelse kurtaramayız da parayı kimse kimseyle ilgilenmiyor sadece haber bültenlerine para karsılığı haber olarak satabiliriz belki ordan üc bes bi sey gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal kart kullanın böyle durumlarda ya da işiniz bitince internet alışverişine kapatın kartı bankanın mobil uygulamasından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitten bende bir şeyler almayı düşünüyorum. Türkçe kronometre dışında önerebileceğiniz kaynak var mı? Bölüm denemesi ve normal deneme de önerebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi sitesinden sıkıntı olmaz bence de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözüm sanal kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.