Bildirim
Limit ve Türevde Yorum Soruları Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorunun cevabı ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevabi ne?
C mi
mi yi atalım kesin C -
Bence d
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cevap d mi ? -
II.Öncül doğru olamaz gx fonksiyonunda x-2 carpani olabilir
Yalnız III diye düşünüyorum.
-- Kesinlikle doğrudur sorularında aykırı durumu sen yaratmaya çalışacaksın
--Doğrudur diyosa sayı felan koyup deneyebilirsin 1 tanesi icin sagliyorsa tamamdir doğrudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 10 Şubat 2019; 18:3:29 > -
Doğru cevap C, ben bu tarz soruları anlatan hoca var mı diye sormuştum ama... -
Adam ne sormuş millet ne cevap veriyor. Hocam sorunun cevabına gelince youtube da hiç böyle hocalarla karşılaşmadım bu soruları çözmek için genelde konunun büyük bir bölümüne hakim olmak gerekiyor. Tek bir soruda pek çok soru sorulmuş aslında. Keşke olsa bizde izlesek. Mikail hoca limit 1 satın aldım pdfsini inceledim ondada böyle sorulardan tek tük var.
g(x)te x-2 çarpanı olsa 3.öncül sıkıntılı oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi kitabımdaki soruları tarattım inşallah işinize yarar
yadi.sk
Yeni belge 2019-02-10 20.29.51_20190210204018.pdf — Yandex.Diskhttps://yadi.sk/i/9_kWRTkE9BFUVQ
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bol örneğe gerek yok birkaç sorudan sonra mantığını kaparsın. Tavsiye olarak youtuba giriyorsun tamam mı. Acil ayt matematik yazıyorsun limit bölümüne geliyorsun son testi var bak. Onun çözümlerini izle. Sonra Başarıgetiren diye bir kanal var ona giriyorsun apotemi limiti çözüyordu apotemi limitin içinde var yorum soruları hoca çok güzel açıklıyor ondan da dinliyorsun. Sonra karekök lysyi çözmüş hocalar vardı oradan limitin son testlerine bakabilirsin(ben bakmadım da muhtemelen vardır böyle sorular sen incele istersen) yeterli geleceğini düşünüyorum kolay gelsin. -
Nasıl çözdün?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkürler. -
Hocam çok teşekkürler. -
Teşekkür ederim hocam. -
Apotemi limitten bir soru, hatırlıyorum bu soruyu çok net. Ben de zorlanıyorum genelde bu tarzlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X