Şimdi Ara

LİMİT TÜRKİYE GENELİ AYT (2.OTURUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
11.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi halt bilmediğimi fark etmemi sağladı. Boşa mı gitti lan o kadar çalışma bi halt yapamadım . Edebiyat sosyali de epey sağlamdı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 27 Mayıs 2018; 13:3:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende öyle matematik çok sertti baya baya hemde kolay soru yoktu

• O matematigin apotemi seviyesinde oldugunu dusunuyorum veya acil matematik o neydi ole logaritma basit dersin hadi yap .d

• Hocam bende şöyle bir şey var kafam çalışınca tam çalışıyor fen bilimlerinin sınavlarında 30-35 arası yapan adamım dikkatten kaçıyor saçmalıyorum falan abi kafamı kullanınca yani günümdeysem çok iyi şeyler çıkartabiliyorum.En az 15 sorusu çerez olan denemelerde 35 i geçemedim özdebir 35 töder 32 falan çok dikkat hatası şu sınavda 37.50 yaptım umarım gerçek sınavda da şu kafamı kullanabilirim günümde olurum

• Deneme havasi vermedi cozumler hep karmaydi 2-3 konu birlesimi iyi hos da bunu denemenin tamamina yayip analitik den bebelere 1 soru sorarsan o deneme kalitesini kaybeder mat 1s40dk mi aldi fizik ve bio basitdi ( paragraf gibi ama basit ) kimya osym ustu

• Konikler parabol vardi birde

• Valla fende eleyecek birkaç soru var mesela denizaltı ve sığaç sorusu kimya sayısal olmuş baya matında güzel sorular vardı ama yani çok zorlamadı fenini beğendim 1.sinden daha yakın olmuş ösymye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematik çok pis zordu. Kimya da zordu. Onun dışında fizikteki yorumlar güzeldi. Biyolojide limitin soru bankasının aynısı nerdeyse.

• Cevapları yazmıştım sildim giren vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaradishastası -- 27 Mayıs 2018; 13:3:14 >
  • Bence mat zordu ama acil ve apotemiden daha kolaydı.Fende fizik-kimya ösym ayarındaydı biyo biraz zorladı

• Binomda 2 üzeri n formülünü bilmiyordum kendim çıkarttım.X+2 diyorsun yana 16 nın 0 lı ve 16 16 lısını ekledim.X+2 a+b nin 16.kuvveti olsun dedim sonra a ve b nin gitmesi için ikisininde 1 olması gerekiyordu oradan geliyor

• Ben bir fizikte zorlandim. Mati apotemi seviyesine yakin degildi. Diger tr geneli denemelerden zor oldugu soylenebilir ama.

• Hocam analitiklerde bi soru direkt şıkları yerine koyunca çıkıyordu galiba geo ortaydı matın seviyesine uyarlasalar güzel olurdu

• marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikteki radyoaktiviteli soru var ya onun cevabına hocamız farklı bir şey dedi ama bilemiyorum çok ince ayrıntı dedi siz ne yaptınız

Hocam siz iyisiniz xd benim gibi 35 k 40 k arasi hedefleyenler icin zorlayici konu eksigi olmamasi gerekir hic cunku birden cok konuyu birlestirdikleri icin birini bile bilmemen yapamamana sebeb oluyor soruyu

hocam denizalti ve sigaci ne yaptin

• Matı bence apo seviyesinde değildi ama gayet güzel sorular vardı:)

• matin cogunu yaradana siginaram isaretledim valla :D geo normaldi, fizik guzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasilik sorusu akilda kalirrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler biz giremedik PDF yapıp atabilecek varmı evde çözelim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.