Şimdi Ara

Limit Turev Integral?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit turev integral 10 gunde saglkli bir sekilde bitermi bu konularda neredeyse hic temelim yok mat2 de sadece bu konularim eksik denemelerde 15 net kafadan eksik geliyor 10 gun sadece mat 2 calissam bunlar biter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sortenner

Limit turev integral 10 gunde saglkli bir sekilde bitermi bu konularda neredeyse hic temelim yok mat2 de sadece bu konularim eksik denemelerde 15 net kafadan eksik geliyor 10 gun sadece mat 2 calissam bunlar biter mi?

Çok iyi biter hemde dert etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Limit turev integral 10 gunde saglkli bir sekilde bitermi bu konularda neredeyse hic temelim yok mat2 de sadece bu konularim eksik denemelerde 15 net kafadan eksik geliyor 10 gun sadece mat 2 calissam bunlar biter mi?

Bu 3 konu icin hangi kaynaktan calismak en iyi sonucu verir elimde simetri 4. Kitap var ama pek begenmedim ben alternatif olarak hangi kaynaktan calisilabilir?

• güray küçük türev integral kesinlikle...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Bu 3 konu icin hangi kaynaktan calismak en iyi sonucu verir elimde simetri 4. Kitap var ama pek begenmedim ben alternatif olarak hangi kaynaktan calisilabilir?

Ben ekstradan bir kaynak almadim önce teknofemden dinledim sonra simetri 4. Kitaptan sorulara daldim bana yeterli geldi ama arkadaşim da beğenmemeşti simetri yi o da kartezyen aldi fasikul gibi bir kitapti sanirim o da güzel anlatiyor demişti.Benim önerebileceğim bu kadar dostum ama dersanede daha görmediyseniz hoca anlatmadan mutlaka çalis ben oyle yaptim ve cok faydasini gördum suan türev almayi anlatiyor hoca ama ben integraldeyim

• quote:

kardeşim limit-türev-integral 10 günde sağlıklı bir şekilde bitmez.Mümkün değil ihtimal vermem.Oturmaz.Birde dediğine göre tabanın hiç yokmuş.
    limit +türev 10 gün ver.Hakkını vererek çalış,2 farklı kitaptan testleri bitir.Önerim FemMat2+Fen Bilimleri LYS Mat soru bankası.
    İntegral 1 hafta ver ölüsü. Matematiğin genel olarak zayıfsa trigonometrin zayıfsa süreleri uzatabilirsin.Anlaman zorlaşacağı için.Ben sana reel konuştum.10 günde sağlıklı bitmez.Canını sıkmak istemem ama sağlam konular ederi bu. Dersaneye gidip yapamadığın soruları sorarken kaybedeceğin zamanlarıda düşün ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

kardeşim limit-türev-integral 10 günde sağlıklı bir şekilde bitmez.Mümkün değil ihtimal vermem.Oturmaz.Birde dediğine göre tabanın hiç yokmuş.
    limit +türev 10 gün ver.Hakkını vererek çalış,2 farklı kitaptan testleri bitir.Önerim FemMat2+Fen Bilimleri LYS Mat soru bankası.
    İntegral 1 hafta ver ölüsü. Matematiğin genel olarak zayıfsa trigonometrin zayıfsa süreleri uzatabilirsin.Anlaman zorlaşacağı için.Ben sana reel konuştum.10 günde sağlıklı bitmez.Canını sıkmak istemem ama sağlam konular ederi bu. Dersaneye gidip yapamadığın soruları sorarken kaybedeceğin zamanlarıda düşün ;)

Cabuk biitirmek istememin nedeni denemelerin kotu gelmesi 15 soruya yakin ordan geliyor onlar oyle bos kalinca hicbirsey yapmamis gibi hissediyorum kendimi yarin calismaya baslayacagim artik ne zaman biterse hedefim bir dahaki zaman denemesine kadar bitirmek oda yaklasik 15 gun sonra o zamana kadar biter ins.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    türev sorusu???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 günde türev anca biterse biter ama integral 5-10 günde bitmez ama limit 3-4 gün yeter.
  • biter de oturur mu sınavda çıkan soruları çözebilir seviyeye gelir misin bilmem
  • Limit 2 gün.

Türev 4 gün.

İntegral 4 gün .

Pek bitmez gibi geliyor bana. Bitti sanarsın ama tam anlayamamış olursun.
  • Bence konu çalışması olarak biter ama 15 gün boyunca başka hiç bir derse çalışmayacak mısın?Ben limit-türev-integrale yaklaşık 2 aydır çalışıyorum.Konu çalışması çok kısa sürüyor.Ama o kadar çok soru tipi var ki.Kolay gelsin
    Edit:Ben zorlu eokuldan tekrar ediyorum şu an gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 23 Nisan 2013; 12:58:39 >
  • Apotemi turev integral

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.