Şimdi Ara

LİMİT KRONOMETRE PARAGRAF!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ettim siz etmeyin başlığı bu. 12. sınıfa geçtim tyt Türkçe netlerim 34-35 civarı. 11 bitmeden bir paragraf kitabı alayım demiştim, zor olmasını istediğimden bu lanet kitabı aldım. Her gün 20 soru çözüyorum, bazen 7-8 yanlışım çıkıyor. Çoğunu da anlamıyorum saçma sapan sorular. Zor soracağım diye saçmalamışlar. Gerçekten sorular sıkıntılı, tamam limitin kalitesini biliyoruz hepimiz ama bu kitap olmamış
    Size tavsiyem bu kitabı almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kahretsin ki aynı durumdayım. Ve ablamın alıp cozmedigi kronometre türkçe denemeleri vardı, onlara güvenerek daha Türkçe denemesi de almadım. Sonuç yine hüsran. Gıcık oldum limit yayınlarına bundan sonra tek kitabını daha almak istemiyorum resmen.
    Dipnot: Ben de 12'ye geçtim netlerim 29-36 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 21 Temmuz 2019; 1:55:7 >
  • Bu kitap paragrafin nirvanasidir. Verilen 5 sik da birbiriyle aynidir ya da verilen cevap paragrafa uygun bile degildir. Coze coze alistim sonunda 2019 tyt paragraf 0 yanlis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Woww tebrikler

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz? Bana bu kadar yanlış çıkması tuhaf geliyor cidden. Ve çözümlerini yapan hocaya küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

• Yıne sınavda batırdıgım ıcın camur atamayacagım kıtap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limit Sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler 2018 tytde limit kronometre hız ve renk paragraf çözdüm günlük 20 soru fix 20yi hiç geçmedim dil bilgisi hiç çalışmadım türkçeden 31 net yapmıştım

Kronometre paragrafı kaç kere duvara fırlattıgımı hatırlıyorum ama Limit kronometre tyt'de cok yardımcı olduydu
    Hocam hız ve renk bitirdim. Şu an kronometre paragraf cozuyorum, testlerde 2 veya 3 yanlis çıkıyor genelde, nadiren 1. Hiç fulleyemedim. Testler bittikten sonra zaten sinirli oluyorum, üzerine o çözümleri yapan adamı 2 dk dinleyince kafayı yiyorum var ya sinir krizi geçiriyorum. Şu ana kadar her gün düzenli 2 test çözdüm. Sizce devam etmeli miyim? Yoksa başka kitaba mi geçeyim? Bir de Türkçe denemeleri de var bende onun hakkında bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Hocam hız ve renk bitirdim. Şu an kronometre paragraf cozuyorum, testlerde 2 veya 3 yanlis çıkıyor genelde, nadiren 1. Hiç fulleyemedim. Testler bittikten sonra zaten sinirli oluyorum, üzerine o çözümleri yapan adamı 2 dk dinleyince kafayı yiyorum var ya sinir krizi geçiriyorum. Şu ana kadar her gün düzenli 2 test çözdüm. Sizce devam etmeli miyim? Yoksa başka kitaba mi geçeyim? Bir de Türkçe denemeleri de var bende onun hakkında bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.
    Bence devam et kardeşim. Ben aşırı hızlı okuyup çözüyordum yani bir paragrafı 10-15 saniyede hızlıca okuyup cevaplıyordum, sırf okuma hızımı geliştirmek için. 20lik testlerde 11 yanlış yaptığımda oluyordu ama bir süre sonra gelişiyor okuma hızın. Bence kesinlikle bitir denemeler hakkında hiç bir fikrim yok hiç çözmedim polislik için girmiştim ben zaten

• Söz öbeği ve cümlede anlamda her test 2 3 yanlış. Dönüp bakınca bazı yanlışlarımı da anlamıyorum. Çok garip bi kitap

• Şimdi baktım full yaptığım bir test var sadece. Neyse çözmeye devam az kaldı zaten.

• Neredesiniz hocam? Benim ilk bölümün bitmesine bir gelişme testi kaldı sonra sonuç testi ondan sonra da ilk bölüm bitiyor.

• 3. bölüm bitmek üzere hocam

• Siz çok iyi ilerlemissiniz, ben çalışmaya geç başladım biraz. Kolay gelsin

• Sağ olun hocam, başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.