Şimdi Ara

Limit edebiyat el kitabına nasıl çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde yolda gemide vb. Sürekli okuyorum fakat tek başına okumak yeterli mi? Arada önemli bulduğum yerlerin altını çiziyorum gerçi ama böyle ezber yaptıracak bir kitap değil ki anca okumaya yarıyor? Daha önce simetriyi bitirdiğim için temelim orta derecenin üstü sayılır bu yüzden ilk konuları öyle okuyup geçiyorum fakat ilerleyen konularda ezber gerekecek, sadece limit el okuyarak nasıl ezberlenir? Mesela 1 yazarın eserlerini vermiş ve onu öykülemiş, bunu direkt okuyup geçmek yanlıştır Sanırım?

Limit edebiyat soru bankasını da aldım ilerleyen günler haftalarda fem, palme ve okyanus sb de almayı düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temel varsa cumhuriyet ile başla ben 4 gündür çalışıyorum yeni bitti cumhuriyet şiiri , cumhuriyet dışı konular zaten temel konular. odayı efsane yaptım :D her yere kagıt astım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO6

temel varsa cumhuriyet ile başla ben 4 gündür çalışıyorum yeni bitti cumhuriyet şiiri , cumhuriyet dışı konular zaten temel konular. odayı efsane yaptım :D her yere kagıt astım

Nisana kadar cumhuriyete kadar olan kısmı bitirmeyi planlıyorum, genel bir tekrar olur hem de daha iyi pekişir. Ne yazık ki cumhuriyet sıfır durumda bunun için bir de fem cumhuriyet almıştım ama bakalım, geçen yıl aynaya kağıtlar yapıştırmıştım divan yazar eser ve edebi akım yazarlarıyla alakalı, hala duruyor şuan gözümün önünde Cumhuriyet için 5 10 liraya satılan mantar panolar iyi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: KNO6

temel varsa cumhuriyet ile başla ben 4 gündür çalışıyorum yeni bitti cumhuriyet şiiri , cumhuriyet dışı konular zaten temel konular. odayı efsane yaptım :D her yere kagıt astım

Nisana kadar cumhuriyete kadar olan kısmı bitirmeyi planlıyorum, genel bir tekrar olur hem de daha iyi pekişir. Ne yazık ki cumhuriyet sıfır durumda bunun için bir de fem cumhuriyet almıştım ama bakalım, geçen yıl aynaya kağıtlar yapıştırmıştım divan yazar eser ve edebi akım yazarlarıyla alakalı, hala duruyor şuan gözümün önünde Cumhuriyet için 5 10 liraya satılan mantar panolar iyi midir?

pano çok faydalı olur hocam yap mutlaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.