Bildirim
Limit Ayt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
TYT nin geometrisini ayt de sorsalarmış keşke
Matematiği fena değildi daha ayırt edici olabilirdi bence sos-1'in tarihinden fena tokat yedim cevaplarım üst üste aynı şıklardı sıçtım sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sosyal benim 20 de gelebilir 30 da o kadar ilginç geçti türevde keşke bu hafta 2.kısma çalışsaymışım dedim onlar gitti 😂 genel olarak güzel ama mat zorlukları yer değiştirmeliydi
8 dk sonra giriyorum hadi hayırlısı 😂😂
Tyt geo daha zordu limit tg genel olarak bi ayarsiz olmus mat geo adina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 12 Ocak 2020; 13:53:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biyoloji cok iyiydi birer tane protein sentezi eklenebilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 12 Ocak 2020; 14:5:9 >
36 isaretledim bence güzeldı sınav tytm kotuydu de
Fotosentez vardı zaten
Dogru
Geçen yılki kadar zorlamadı beni. Sınav mı kolaylaştı yoksa ben mi kendimi geliştirdim bilmiyorum, umarım ikincisidir.
Matematiğini beğendim, ilk 15 soruyu çözdükten sonra yetişmeyecek diye stres olup geometriye geçtim. Geometri tyt’sine göre kolaydı çözerken biraz rahatlayıp matematiğe geri dönünce soruları daha rahat çözmeye başladım. Lti’yi zorlamışlar gibi geldi bana ama daha tekrar etmediğim için de zor gelmiş olabilir.
Fen soruları çok kaliteliydi bence. Fizik ve kimya çok zor sayılmazdı ama biyoloji beni bayağı zorladı.
Beklediğimden rahat geçti sınav yani.
yaşadığın durumun aynısını yaşadım hocam ama lti'den bence hiç kasmamışlardı. tekrar etsen içinden geçerdin diye düşünüyorum.
kitapçığın feninden haberim yok, tm'ye geçtim. -
Limit soruları limit zaten kolay da yani insan eşlenik çarpımı değişken değişimi sorusu bekliyor çarpanlara ayırma yani belirsizlik soruları bire direkt geliyordu türevde ben 2.kısmı görmedim ama hocam o x=1 noktasındaki türev sorusu işlemsel olarak güzeldi bence 108 geldi o diğer 2 soruyu görmedim daha sallaması integrale de yorum yapmayayım görmedim
limit soruları l'hospital değil miydi hocam? ben mi yanlış hatırlıyorum
bahsettiğin türev sorusu da (fof) olan mı?
integral soruları da güzeldi aslında ama kasıntı değildi. ocaktayız daha... limit mart nisan gibi lti'den vurur -
bence ayt fen tam kıvamındaydı ama ayt mat daha zor olmalıydı. çünkü iyi yapan çok kişi var ve içinden geçmişlerdir bu matematiğin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74C81C5CF -- 12 Ocak 2020; 14:44:54 >
Mat orta-kolaydı bence .Üstteki arkadaşa katılıyorum tyt’deki geometri sorularını ayt’de sorsalar tam olurmuş.
Aynı şekilde kimyada kolay-ortaydı .
Biyoloji bana nedense zor geldi .(gerçi hep öyle oluyor orası ayrı)
Fizik orta seviye.
Tyt’ye nazaran çok daha kolay ve yapılabilitesi yüksekti.
Hocam ben l hospital görmedim direkt öbür yollarla yapıyorum da direkt sadeleşiyordu fof olan hocam aynen
öğren öğren hocam, çok işe yarıyor. hatta trigonometrik ifadelerin türevini de öğren. 1 saatini almaz. l'hospital ile vurur geçersin onları, parçalamakla uğraşmazsın -
Valla hocam o kadar kısaysa bakayım sağ olun ben çoğu soruda ya eşlenik ya parçalama parçalama olmuyorsa polinom bölmesi uğraş babam uğraş (zor sorularda) ldbdsbdld
Sos1i 30cibaro matematiği 23 civarı bekliyorum ama daha düşük de gelebilir. Mat karekökten daha zordu ama kötü değildi. Sos1 ise tarihi zordu geri kalan güzeldi.
Bence kötü değil hocam hedefiniz ne bilmiyorum ama eksikler var henüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sml hoca 40 soru ayt pdf
- hemşirelik okunur mu
- depremzede kontenjanı nasıl uygulanacak
- en iyi vakıf üniversiteleri
- yazın çalışılabilecek işler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X