Şimdi Ara

limera1n Jailbreak (iphone 3g, 3gs, 4, ipad) - BETA SÜRÜMÜ ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: concussion

quote:

Orijinalden alıntı: Hansolo

quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

Biri anlatabilirmi sim kilitsiz 4.1 iphone 4a sahibim

• Telefonunuz açıkken, USB kablosuyla PC/MAC inize baglayın.
    • iTunes otomatik açılırsa, kapatın.
    • Siteden indirdiğiniz limera1n programını çalıştırın
    • "Make it ra1n" yazan butona basın.
    • Bunu yaptıktan sonra bastığınız "Make it ra1n" butonuna iyi ve dikkatli bir şekilde bakın
    • Aynı buton üzerinde "push power + home" yazdığında iPhone'un Açma/Kapama düğmesine ve Home düğmesine aynı anda basın ve düğmelere basılı olarak bekleyin.
    • "push power + home" yazan yerde "hold home" yazdığında, sadece Power düğmesindeki parmağınızı çekin, Home düğmesine basılı tutmaya devam edin.
    • iPhone ekranında yeşil su damlasını gördüğünüzde JB olmuş demektir. Telefonunuz kapandıktan sonra, elle üstteki düğmeden kendiniz açın.

64bit windows da çalışıyor mu test eden var mı acaba bende telefonu bulamadı çünkü

problem yok
    64bit win 7 de sorunsuz çalıştı.

itunes yuklu degıl mı?

• arkadaşlar bende 4.0.2 01.59.00 var jailbreak yapsam üstünede hemen unlock yapabilirmiyim
    yksa baseband yukseltmeden 4.1 mi yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma1905

Bu jailbreak iPhone 4 OS 4.1 için hangi basebandlerde çalışıyor ?

• quote:

quote:

Bu jailbreak iPhone 4 OS 4.1 için hangi basebandlerde çalışıyor ?

hocam jb tum basebanda calisir ve 01.59 unlock olur ama base bandi farkli olanlar unlock icin beklemek zorunda
  • ben simdi jb yaptı ekranda renksız bır lımeraın ıkonu cktı grdm cydıa yukledm ama onunda ıkonu cktı? smdı napıcm nerden ındrcm uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetjanx -- 10 Ekim 2010; 9:31:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

ben simdi jb yaptı ekranda renksız bır lımeraın ıkonu cktı grdm cydıa yukledm ama onunda ıkonu cktı? smdı napıcm nerden ındrcm uygulamaları

iphne u kapa ac
  • Beyler çok acil şu anda ipod touch 3g 32gb cihazımı 4.1 update ettim jb için geçerli dimi touchlara
  • Tamam acıldı smdı hala renksiz ikonlar? nese renksız kalsın onmlı dgl beles uygulama lazm bna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Tamam acıldı smdı hala renksiz ikonlar? nese renksız kalsın onmlı dgl beles uygulama lazm bna

aha asil turk)))
    hocam bu ourcesi eklehttp://cydia.hackulo.us orda appsync 4.1 var onu indir seomra istedigin beles uygulamayi kura bilirsin itunesden

• Bir sourcemı herneyse nerden eklicem ? 2 eesential upgrade die bişe çıktı 3 tane secenek var hangsıne tklıım? Nese yukle dedn suan kapandı bakalm noldk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fß!-

Beyler çok acil şu anda ipod touch 3g 32gb cihazımı 4.1 update ettim jb için geçerli dimi touchlara

evt hocam gecerli yapa bilirsin sorunsuz bir sekilede
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Beyler çok acil şu anda ipod touch 3g 32gb cihazımı 4.1 update ettim jb için geçerli dimi touchlara

Hocam çok saol rahatlattın beni bir de 4.1 e yükseltiyorum şuan 28 dk dır bekliyoru ilginç yanı ise yükleme ekranında bilg.de,updating ipod software yazısı 15 dk dır duruyor çeksemde olmaz şimdi ne yapmam lazım

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok saol rahatlattın beni bir de 4.1 e yükseltiyorum şuan 28 dk dır bekliyoru ilginç yanı ise yükleme ekranında bilg.de,updating ipod software yazısı 15 dk dır duruyor çeksemde olmaz şimdi ne yapmam lazım

banada ilginc geldi bekli download yapiyordur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam download yaptı yüklemede sıra yükleme şeridinin en sonunda bekletiyor offf bi kurtulsaydık

• It herif mac'e de cikarsaydi Denedim windows'ta olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®
    It herif mac'e de cikarsaydi Denedim windows'ta olmadi

Ben de unlock yapamadım hocam.
  • Kotu olmus. Anladigim kadariyla bu beta surumu pek stabil degil. Mac icin final surumunu bekleyecegim sanirim. 1-2 gun icin baseband'imizden olmayalim.
  • ee kullananlar varmı şuan ? unlock yok tabi dmi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam download yaptı yüklemede sıra yükleme şeridinin en sonunda bekletiyor offf bi kurtulsaydık

Daha geçmedi geçmeyecek de gibi ne önerirsiniz?

• Bİ yardım edin jb yaptım ama nerden nasıl uygulama indirecegim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.