Şimdi Ara

Likir likir Ictigimiz Buz gibi Kola :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan kökü ile beslenen canlılar arasında fare de bulunmaktadır. Büyük şirketler tonlarca üretim yaptıklari için kepçelerle toplamaktadırlar meyan köklerini ve tonlarca topladıkları için de fareleri ayıklamaya uğraşmamakta daha doğrusu uğraşamamaktadırlar. Bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarını elekten geçirerek ayıklamaktadırlar. Meyan kökünün suyunun yanında farenin kanı, mide özsuyu vs. gibi sıvılar da karışmakta renk siyah oldugu için estetik açıdan bir sorun olmamaktadır. tabi kola üretimi yapan şirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sağlığa zararsız hale getirme ihtimali de var… Bu olayı anlatan kişi çalıstığı 23 yıl boyunca bi bardak bile kola içmemiş….”
    Diye bir yazı geçti elime.. Olabilir ihtimalini göz önüne alacak olursak kolanın ne marka olursa olsun zararları ve faydalarına bir güzel örnek daha…
    ve bu farecikler galiba resimdeki kadar tatlı ve masum değiller…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 9 Kasım 2007; 21:58:26 >

• Abi zararını bilmeyen yok, uğraşmayın artık isteyen içer istemeyen içmez
  • tabi her koLa icin bi fare buLuyolar dmi sacmalık..
  • ben yıllardır içiyom daha ölmedim
  • kola ömrü uzatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

Abi zararını bilmeyen yok, uğraşmayın artık isteyen içer istemeyen içmez

laf olsun diye laf diye buna derler işde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    buzdolabindan neden su akar?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman bu olaydan şu sonucu çıkarabiliriz.
    fareler lezzetliymiş.
  • 17 yaşındayım. Küçüklüğümden beri az çok kola içerim. (Öyle her zaman içen sağlıksız çocuklardan değilim de...)

Şimdi 14-15 yaşıma kadar bu kolanın içinde fare bilmem nesi olduğunu bilmiyordum. Ama içiyordum. Allah'ıma bin şükür birşey de olmadı. Dikkat edin, "Olmadı." diyorum, hatta "Bilmiyordum zaten." diyorum.

Şimdi öğrendim. Eee, kola içmeyi bırakacak mıyım? Ne yani, şimdiye kadar birşey olmadı, içindeki zımbırtıyı öğrendikten, hafızaya aldıktan sonra mı olacak? Bunu 40-50 yaşında öğrendiğinizi farzedin, ama o yaşa kadar bunu bilmeden zevkle kola içiyordunuz ve birşey de olmuyordu.

Tercih meselesi. İsteyen içer, isteyen içmez. Ama bu konular çok tartışıldı, söylendi, konuşuldu (İçinde alkol var, içinde fare ölüsü var falan...). Ben içiyorum, içen içsin, içmeyen de içmeyebilir. N'apalım.

• haftada bir veya hiç içmiyorum canım çekmiyor siyah siyah one öyle meyveli soda içerim daha iyi
  • HaYatınn TADIII:FAREE!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

haftada bir veya hiç içmiyorum canım çekmiyor siyah siyah one öyle meyveli soda içerim daha iyi

Kola da güzel geliyor ama o meyveli asitliler bana da daha güzel geliyor. Nezle olunca portakallı olanları iyi gidiyor bana.

• İNTERNET EFSANESİ OLDU BU YALANDA

AMA COLA BAGIMLISI DEGİLİM 40 YILDA BİR PEPSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

17 yaşındayım. Küçüklüğümden beri az çok kola içerim. (Öyle her zaman içen sağlıksız çocuklardan değilim de...)

Şimdi 14-15 yaşıma kadar bu kolanın içinde fare bilmem nesi olduğunu bilmiyordum. Ama içiyordum. Allah'ıma bin şükür birşey de olmadı. Dikkat edin, "Olmadı." diyorum, hatta "Bilmiyordum zaten." diyorum.

Şimdi öğrendim. Eee, kola içmeyi bırakacak mıyım? Ne yani, şimdiye kadar birşey olmadı, içindeki zımbırtıyı öğrendikten, hafızaya aldıktan sonra mı olacak? Bunu 40-50 yaşında öğrendiğinizi farzedin, ama o yaşa kadar bunu bilmeden zevkle kola içiyordunuz ve birşey de olmuyordu.

Tercih meselesi. İsteyen içer, isteyen içmez. Ama bu konular çok tartışıldı, söylendi, konuşuldu (İçinde alkol var, içinde fare ölüsü var falan...). Ben içiyorum, içen içsin, içmeyen de içmeyebilir. N'apalım.

o zaman düşünsene küçücük çocugun cok fazla miktarda kola içtiğini,kafayı buluyomuş

• BİR ARADA MİLLETİ GALEYANA GETİRMEK İÇİN YOK COA FİRMALARI KARININ %40INI İSRAİLE VERİYOR YALANI VARDIR HEP BÖYLE AKLI EVVELLER BOŞ KALDIKÇA NE UYDURALIM DİYE DÜŞÜNÜYOR İŞTE YADA BAŞKALARINDAN ÇALMA ÇARPMA YAPARAK YAZIYOR EVET ŞİRKETLER SALAKTI O KADAR DENETLEMEDEN GEÇİYOR AMA ONUN İÇİNDE TAYYİBE %20 PAY VERİYOR DİMİ

AT YALANI XxXxX İNANANI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

o zaman bu olaydan şu sonucu çıkarabiliriz.
    fareler lezzetliymiş.

Evet, ben de bunu söylemeye çalışıyorum.

Parfüm, balina kusmuğundan yapılıyor deniyor; demek ki hoş kokuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 9 Kasım 2007; 22:18:32 >
  • gözümün önünde fareyi kesip cola yapsalar, yinede vazgeçmem arkadaş.
  • Ayran için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burzum`

gözümün önünde fareyi kesip cola yapsalar, yinede vazgeçmem arkadaş.

ıyyy.YHA bu burzumdan nefret ediyorum ama adamlar iyi şarkı yapıyo
    satanitler ayrıca
  • önceleri sabahtan-akşama 2.5 lt liği tek başıma bitirirdim
    2 Haftadır kola içmiyorum alıştımda umarım böyle de devam ederim
    Sizde onunyerine meyve suyu için

içmememin Sebebi içine ne karıştığı değil
    -zararlı olması
    -kilo yapıyo olması

YOKSA FARE MARE KOLANIN TADI HİÇBİRŞEY DE YOK

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.