Şimdi Ara

Ligin en iyi kalecisi Volkan Demirel'dir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kadıköy derbilerinde Neuer gelse Volkan ın eline su dökemez. Genele bakarsak Muslera bir tık önde.

    Yılmaz, tamam eleştir, vur hatta öldürmekten beter et ama abartma arkadaş.
  • Üstte arkadaş yazmış zaten ama tekrar edeyim. Şu kadar şut gelmiş bu kadarı gol olmuş diyerek kaleci karşılaştırması yapılmaz.

    Top kalecinin üstüne de gelebilir, 90'a da gidebilir. Ayrıca bu sezon neredeyse hedefi kalmayan bir takımın kalesini koruyor Muslera. Herhangi bir Anadolu takımının kalecisi bir Galatasaray maçında daha hırslı oynayabilir. Üstelik önünde böyle bir defansla oynayan bir kaleciye en büyük suçluymuş gibi davranmak saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanat Ligi Mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muslerayı David De Gea ile felan kıyaslayan bir şahıs vardı nerde o arkadaş
  • Ligde kral olan Rodallega, Championship'in çöpüydü ve aynı Rodallega Muslera'yı ne hallere sokuyor.

    Mehmet Batdal'ın, Sercan'ın filan şutlarını çıkartarak en iyi 3-5 kaleciden birisi olmuyor Muslera. Ortalama bir kaleci.
  • +1 Kesinlikle katılıyorum. Volkan her maç öyle oynasa şuan elimizde tutamazdık. Muslera ise ligdeki en iyi kaleci. Ama şu son zamanlarda biraz form düşüklüğü var. Onun dışında Galatasaray bir çok maçını hatta şampiyonluğu Muslera'ya ve Sneijder'e borçlu. Muslera yerine bir başka kaleci olsa durumlar çok kötüydü.
  • sonuna kadar katılıyorum ayrıca muslera bu kadar kaliteli olsa öyle devler falan istese çoktaaan gitmişti avrupaya

    bakın istatistiklerle kanıtlıyorum

    musleranın geldiği seneden itibaren istatistikler sadece bizim ligi alıyorum ;


    29 gol muslera 37 gol volkan 11/12 sezonu

    33 gol muslera 32 gol volkan 12/13 sezonu

    25 gol muslera 27 gol volkan 13/14 sezonu

    34 gol muslera 21 gol volkan 14/15 sezonu

    32 gol muslera 19 gol volkan 15/16 şimdiye kadar olan maçlar



    bu 4.5 sezon içerisinde Muslera 153 gol yemiş volkan ise 136 gol yemiş şimdiye kadar.(Volkanın 9 maç eksiği var arada 17 gol fark var :D)

    bakın avrupa kupalarını diğerlerini falan saysam daha beter durum musleranın 12/13'te 14 şamp ligi golü 13/14'te 15 gol yemişliği var



    hadi bakalım yiğidolar karşıma argümanla çıkın yok defans kötüydü zarttu zurttu yok saçmalamayın


    ben bu kıyaslamayı muslerayı dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olarak gören adamlara ithafen yaptım muslera kaliteli bi kalecidir ama ilk 10'a girermi tartışılır




  • muslera volkandan genel olarak daha iyi bir kaleci. mesela volkan 10 maç "5" oynuyorsa 10 maç "8" oynuyor. ama muslera her maç "7" oynuyor. volkan zaten her maça aynı konsantrasyon ile çıksa dünyanın en iyi 5-6 kalecisinden olurdu. bu sezon muslera'dan daha formda, ama musleranın bu defansla yapabilecekleri de kısıtlı.
  • Volkan maç kazandırır Muslera şampiyon yaptırır.
  • Bloğu kaldırdım, tekrar blokladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.

    Volkan'ın mı konsantre eksiği var? Derbi maçlarda adam Buffon Neuer kırması birşey oluyor, saçmalama. Ama genel olarak konuşursak Muslera'nın Volkan'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten Galatasaray bu konuda hep şanslıydı tarihe baktığımızda en iyi kaleciler hep Gs'da idi.

    yaşın ufak heralde. hayrettinin fenerden yediği golleri hatırlamıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.