Şimdi Ara

LİGHTSCRİBE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp pavillion dv 4289 notebookumda lightscribe özelliiği var ama bi türlü kullanamadım. 2gündür bunla uğrasıyom ama 2tane etiket yapma programı yükledim. Bi tanesi sonic express labeler. Bu programda print dedikten sonra ok düğmesi aktif deil. Diğeri ise Audio Label programı. Bu programda da sisteme printer ın yüklenmediği yazıo. Dvd writer ın cd sini yükledim yani bilgisayarda eksik bi sürücü yok. Bende mi hata yoksa bilgisayarda mı? anlamadım. Lightscribe özelliğini aktfleştrmk için baska bişey mi yapma gerekio??

Bu programı kullanan ve light scribe olayından anlayan varsa yardım ederse sevinirim.... tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 29 Aralık 2005 23:23:07 >

• diğeri de bu

• defacto arkadaşım gösterdiğin resimde gördüğüm kadarıyla sonic programı senin lightscribe lı cd rom unu doğru olarak görmüyor normalde oranın aşağıdaki resim gibi olması gerekiyor... bendede başta öyleydi ama herhalde şansıma driverları baştan yükleyince sorun ortadan kalktı...

birde sonic programında options dan en üstteki "disc label" kutucuğunda "LightScribe 12 cm disc" in seçili olması lazım... print e basmadan önceki options menüsü oluyor bu...

birde bu audio label programının rica etsem link ini verebilirmisin acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 30 Aralık 2005 2:00:18 >
  • http://www.downloadarsivi.com/detay/3757/Dizayn---Fotograf/Flash-Dizayn-Araclari/AudioLabel-CD-Labeler.html

tesekkürler dou147 arkadasım. cok saol
    audiolabeler programını yukarıdaki linkten indirebilirsin.

Ben de öyle düşündüm de lightscribe in sürücüsü nerde onu anlayamadım , dvdwriter cd sini tekrar yükledim yine olmadı.Galiba onda sadece software lar var. Diğer sürücülerin olduğu cd den yüklicem ama orda da lightscribe ilgili olan bi sürücü bulamadım.

Neyse bi bakaym tekrar o cd ye..

• Defacto99, senin ekran görüntülerindeki durum benim "DVD Software CD"sini yüklemeden önceki ile aynı. LightScribe özelliği CD'yi yükledikten sonra açıldı bende. Ama sen denemişsin ve olmamış. Bence tüm Sonic software'i silip bunların hepsini "DVD Software CD"sinden tekrar yüklemeyi denemelisin...

Bir alternatif olarak da: "Nero Burning Rom Enterprise Edition" yüklemeni öneririm. Bende yüklü ve bu da LightScribe DVD yazabiliyor.
  • tesekkrlr,denicem.. software lar sürücüler hepsi birbirine arıştı ya bnm bilg.saglam bi format ist
  • Arkadaslar herkese iyi yillar diliyorum.

Bir sorum olacak.

Su anda ABD deyim ve laptopumda Lightscribe var. Turkiye de bunlara ait cd ve dvd rahatca bulunabiliyor mu?
    Gerci ulkeye donmeme daha 7 ay kadar var ama simdiki duruma gore oradan getir dermisiniz?
    Merak ettim de. Bazen burada epey ilginc fiyatlar olabiliyor.

Hoscakalin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seagate FreeAgent GoFlex Home
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tankar, burada LightScribe DVD ve CD'leri rahatlıkla bulabiliyorsun, bundan şüphen olmasın. Ancak benim en ucuz buldugum LightScribe DVD fiyatı 5 tanesi 5 dolar, yani 1 $'a geliyor tanesi... Eger oradan daha ucuza buluyorsan getir yoksa hamalligina degmez... Tabi 7 ay icinde fiyatlarin dusecegini de unutma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.